cmoustakas
Supreme Member
VDSL + Nova3play Full (Nova 3play, Απεριόριστα Σταθερά & Κινητά & όλα τα κανάλια Nova Sports & όλα τα κανάλια Novacinema)
Κατόπιν αιτήματος για ανανέωση συνδρομής, με 24 μήνη δέσμευση, δόθηκε τελική τιμή 39,64 .
Ανανέωσα κι εγώ VDSL + Nova3play Full (Nova 3play, Απεριόριστα Σταθερά & Κινητά & όλα τα κανάλια Nova Sports & όλα τα κανάλια Novacinema), με 24 μήνη δέσμευση, τελική τιμή 39,64
Ανανέωσα και εγώ στα 39,64 , vdsl 50, σταθερά/κινητά απεριόριστα, 3play full. Με πληρωμή με πιστωτική, ο 13ος μήνας δωρεάν όπως ισχύει έτσι κι αλλιώς. Επίσης με 5 , ο νέος αποκωδικοποιητής 3001 (που έχει και τα ψηφιακά).
Ευχαριστώ την νόβα
Δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ
Ευχαριστώ το φόρουμ και ιδίως το νέο μέλος serial78 και τους υπόλοιπους που ανέφεραν την νέα εκπληκτική προσφορά και με έβαλαν σε σκέψεις για πρόωρη ανανέωση συμβολαίου
Δευσμευτηκα να μην αναφέρω τίποτε άλλο γιατί μου τονίστηκε ότι πρόκειται για προσωπική προσφορά λόγω πολλών ετών συνδρομητή
Νόβα σου εύχομαι τα καλύτερα
Δεν περιγράφω άλλο...
Μέσα σε μια εβδομάδα ήδη τέσσερα μέλη της κατηγορίας δήλωσαν ότι πήραν την προσφορά. Δεν ξέρω σε σένα αν δεν έδωσαν την συγκεκριμένη προσφορά η κάποια άλλη σε άλλη στιγμή αλλά εγώ μιλάω για αυτά που βλέπω.