Προσφορά NOVA

εγω εχω ηδηο σκετη nova sport pack και το απογευμα με καλεσανε απο εωτερικο συνεργατη και μου δωσανε το full pack στα 25 και δωρο το on demand δεκτηκα μεχρι τωρα εδινα 21,90 μου φαινεται καλη προσφορα

Η προσφορά των 25 , που θυμίσω ότι είχε δοθεί για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2014 (την έχω από τότε), είναι η καλλίτερη και κυκλοφορεί πάλι τον τελευταίο καιρό.
Το OD δεν θεωρείται δώρο, αφού πάει πακέτο με το full pack. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ο δέκτης και ο πάροχος που έχεις. Αν είναι ο 831, δεν έχεις πρόβλημα με οποιονδήποτε πάροχο, ενώ αν είναι ο 865 δεν θα βλέπεις.

Το OD δεν θεωρείται δώρο, αφού πάει πακέτο με το full pack.

Το OD πάει πάκετο με το Full Pack μόνο στις triple play συνδέσεις, όταν η σύνεση είναι απλή Full Pack τηλεόραση υπάρχει χρέωση 5 ευρώ το μήνα.

Ίσως δεν το έχω συνειδητοποιήσει, επειδή έχω και τις δύο συνδέσεις και αντιμετωπίζω το πρόβλημα της χρέωσης με τη μεταφορά του δέκτη.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Η προσφορά των 25 , που θυμίσω ότι είχε δοθεί για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2014 (την έχω από τότε), είναι η καλλίτερη και κυκλοφορεί πάλι τον τελευταίο καιρό.
Το OD δεν θεωρείται δώρο, αφού πάει πακέτο με το full pack. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ο δέκτης και ο πάροχος που έχεις. Αν είναι ο 831, δεν έχεις πρόβλημα με οποιονδήποτε πάροχο, ενώ αν είναι ο 865 δεν θα βλέπεις.
Έχω τον 5001 PVR θα παίξει με ΟΤΕ και cyta

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εγω εχω ηδηο σκετη nova sport pack και το απογευμα με καλεσανε απο εωτερικο συνεργατη και μου δωσανε το full pack στα 25 και δωρο το on demand δεκτηκα μεχρι τωρα εδινα 21,90 μου φαινεται καλη προσφορα

και εγω το ανανεωσα σε 25ευ απο ποτε ομως ενεργοποιείτε?

2-3 εργάσιμες μου είπαν

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επιβεβαιώνω κι εγώ....έχω Nova sports pack μόνο τηλεόραση 21,90 και με κάλεσαν (αν και το συμβόλαιο λήγει του χρόνου) για ανανέωση full pack με 25 και δώρο το on demand..(έχω και multiview αλλά άσχετο)..το θέμα είναι τι σημαίνουν όλα αυτά γιατί πολλές προσφορές βλέπω και διαβάζω... ή χάνει όλες τις διοργανώσεις (ή στούντιο) το καλοκαίρι και δεν παίρνει καμία ή θέλει να φαίνεται στον καινούριο πωλητή της Forthnet-Nova με μεγάλη πελατειακή βάση και φρέσκια με συμβόλαια....

Επιβεβαιώνω κι εγώ....έχω Nova sports pack μόνο τηλεόραση 21,90 και με κάλεσαν (αν και το συμβόλαιο λήγει του χρόνου) για ανανέωση full pack με 25 και δώρο το on demand..(έχω και multiview αλλά άσχετο)..το θέμα είναι τι σημαίνουν όλα αυτά γιατί πολλές προσφορές βλέπω και διαβάζω... ή χάνει όλες τις διοργανώσεις (ή στούντιο) το καλοκαίρι και δεν παίρνει καμία ή θέλει να φαίνεται στον καινούριο πωλητή της Forthnet-Nova με μεγάλη πελατειακή βάση και φρέσκια με συμβόλαια....
οσους ληγουν σε ενα χρονο καλεσαν μαλλον , γιατι και σε μενα τα ιδια ....αλλα κρατω επιφυλαξεις μηπως του χρονου χασει και το πρωταθλημα και πληρωνω μονο για τα cinema 25 . γιατι εμενα μονο το ποδοσφαιρο με ενδιαφερει , αλλα με 3 ευρω αν εχω ONDEMAND ειναι πολυ φθηνο συνδιαστικα.

Το σίγουρο είναι ότι θα έχει λιγότερες ομάδες από ότι τώρα. Όσες πέσουν κατηγορία και εάν χάσει τον Παοκ ή και τον Πανιώνιο... Η πρώτη ομάδα που έπεσε είναι ο λεβαδειακός...-1.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εμενα αφου εχει euroleague δεν με χαλαει. Πλεον nova +OTE μου βγαινει κατω απο 50 ευρω το μηνα νομιζω ειναι μια χαρα τιμες αν αναογιστω οτι το 2011 εδινα 60,92 μονο για την nova

#npil σωστός αλλά.. ..βρώμα η δουλειά....
τελικα ειδατε γιατι καιγονται για νεα συμβολαια εστω και με την χαμηλη τιμη των 3 ευρω για full pack ? novaflix και επεται "μαλλον" και συνεχεια . Γιατι δεν νομιζω να το αφησουν μονο για tablet και pc , αν γινει και για smart tv..........τελος τα παγια...... .και συμφωνω με αυτη την τακτικη να εχουμε οσοι θελουμε ανεση ποτε κ τι θα δουμε.

Συγνώμη, λάθος μου... Κουδουνισμένος από δουλειά και μέσα μεταφοράς τα έκανα σαλάτα στην άθροιση

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τηλεφωνική προσφορά χθες για δυο χρονια δέσμευση, δωρεάν το on demand (είναι που θα μου το έδιναν τσάμπα) και δεύτερη συσκευή στο go.
On demand με πληρωμή ποτέ. Έχω νετφλιξ και το on demand του ΟΤΕ δωρεάν.
Go εδώ να χρησιμοποιήσω κάτι χρονια. Στην αρχή ήταν χρήσιμο μετά όπως το έσκασαν στους περιορισμούς και ειδικά στον περιορισμό θέασης αγώνων είτε μόνο στη φορητή συσκευή είτε στην τηλεόραση μας τελείωσε και αυτό.

Άντε γεια. Είναι που έχω στα 27 τελική το full.