Το OD δεν θεωρείται δώρο, αφού πάει πακέτο με το full pack.
Έχω τον 5001 PVR θα παίξει με ΟΤΕ και cytaΗ προσφορά των 25 , που θυμίσω ότι είχε δοθεί για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2014 (την έχω από τότε), είναι η καλλίτερη και κυκλοφορεί πάλι τον τελευταίο καιρό.
Το OD δεν θεωρείται δώρο, αφού πάει πακέτο με το full pack. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ο δέκτης και ο πάροχος που έχεις. Αν είναι ο 831, δεν έχεις πρόβλημα με οποιονδήποτε πάροχο, ενώ αν είναι ο 865 δεν θα βλέπεις.
εγω εχω ηδηο σκετη nova sport pack και το απογευμα με καλεσανε απο εωτερικο συνεργατη και μου δωσανε το full pack στα 25 και δωρο το on demand δεκτηκα μεχρι τωρα εδινα 21,90 μου φαινεται καλη προσφορα
οσους ληγουν σε ενα χρονο καλεσαν μαλλον , γιατι και σε μενα τα ιδια ....αλλα κρατω επιφυλαξεις μηπως του χρονου χασει και το πρωταθλημα και πληρωνω μονο για τα cinema 25 . γιατι εμενα μονο το ποδοσφαιρο με ενδιαφερει , αλλα με 3 ευρω αν εχω ONDEMAND ειναι πολυ φθηνο συνδιαστικα.Επιβεβαιώνω κι εγώ....έχω Nova sports pack μόνο τηλεόραση 21,90 και με κάλεσαν (αν και το συμβόλαιο λήγει του χρόνου) για ανανέωση full pack με 25 και δώρο το on demand..(έχω και multiview αλλά άσχετο)..το θέμα είναι τι σημαίνουν όλα αυτά γιατί πολλές προσφορές βλέπω και διαβάζω... ή χάνει όλες τις διοργανώσεις (ή στούντιο) το καλοκαίρι και δεν παίρνει καμία ή θέλει να φαίνεται στον καινούριο πωλητή της Forthnet-Nova με μεγάλη πελατειακή βάση και φρέσκια με συμβόλαια....
Πλεον nova +OTE μου βγαινει κατω απο 50 ευρω το μηνα
οχι μιλαω μονο για τηλεοραση αν αλω και την τηλεφωνια του ΟΤΕ παμε στα 7450 μαζί με τηλεφωνία; (!!!)
τελικα ειδατε γιατι καιγονται για νεα συμβολαια εστω και με την χαμηλη τιμη των 3 ευρω για full pack ? novaflix και επεται "μαλλον" και συνεχεια . Γιατι δεν νομιζω να το αφησουν μονο για tablet και pc , αν γινει και για smart tv..........τελος τα παγια...... .και συμφωνω με αυτη την τακτικη να εχουμε οσοι θελουμε ανεση ποτε κ τι θα δουμε.#npil σωστός αλλά.. ..βρώμα η δουλειά....
Άνετα γίνεται κάτω από 50,αν έχεις τηλέφωνο - ίντερνετ σε nova. Και πολύ λιγότερα από 50....50 μαζί με τηλεφωνία; (!!!)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.