Προσφορά NOVA

σε εμένα πάντως (τηλεφωνικώς) πριν απο 20 ημέρες μου έκαναν προσφορά στα 43,27 χωρίς υποχρέωση για τέλη μεταφοράς +20 ευρώ αν θέλω router. Η τιμή που αναφέρεις φίλε μου είναι σαφώς καλύτερη, την προσφορά αυτή την έχει δεχτεί και κάποιος άλλος να μας ενημερώσου απο που και πότε;

Άκυρο, σόρι. Παραπληροφορηση από εμένα και ζητώ συγγνώμη. 37.50 είναι το sportspack. Το full είναι όσο λες. Μπέρδεψα τα μπούτια μου με τη wind που έχω τώρα που έχω full. Συγγνώμη παιδιά.

βλέπω ότι μειώθηκαν αρκετά οι απαντήσεις στο θέμα τον τελευταίο καιρό....να υποθέσω ότι είναι εποχή που δεν γίνονται προσφορές;
σε εμένα πάντως τελείωσε το συμβόλαιο Σταθερό + Internet με τον ΟΤΕ και είμαι ελεύθερος να πάω σε άλλον πάροχο......αλήθεια η προσφορά μαζί με fullTV στα 39ευρώ παίζει ακόμη; έχει γίνει σε κανέναν τον τελευταίο καιρό; σε εμένα που στην περιοχή μου δεν έχει διαθέσιμο vdsl ποιά πιστεύετε ότι μπορεί να είναι η καλύτερη προσφορά Σταθερό + Internet 24 + full TV;

Με κάλεσαν πριν 5 μέρες και μου έδωσαν το Full πακέτο με 39 . Επειδή στην περιοχή μου δεν υπάρχει διαθέσιμο VDSL και επειδή το χρειάζομαι για τη δουλειά μου αρνήθηκα και έχω κάνει αίτηση φορητότητας στον ΟΤΕ. Καλύτερη προαφορά δεν παίζει να σου κάνουν θαρρώ, απλά αν καλύπτουν VDSL εισαι τυχερός, αν όχι πληρώνεις ότι και οι άλλοι και απολαμβάνεις χειρότερες υπηρεσίες, εμένα αυτό με χαλάει προσωπικά.

Για όσους ενδιαφερονται αυτή την περίοδο τρέχει προσφορά μόνο νοβατβ σινεμαπακ στα 19,90
για 24 μηνός συμβόλαιο με δέκτη,εγκατάσταση δωρεάν στο line4 you

Καλύτερα από το σάιτ της Νόβα, την ίδια τιμή έχουν, και δίνουν δώρο το on demand για 24 μήνες

Καλησπέρα, ξέρει κανείς τι προσφορά παίζει τελευταία για fullnova+vdsl+απεριοριστα σταθερα κινητα;
Ευχαριστώ.

Ζήτησα διακοπή από τη Cosmote TV μετά τη λήξη του συμβολαίου μου σε 20 μέρες ,οπότε έστειλα τα στοιχεία μου στη NOVA για να με πάρουν τηλέφωνο για το sports pack στα 27,39 που έχει στη σελίδα τους .
Με πήραν τηλέφωνο πριν από λίγο και μου πρότειναν 20 ευρώ το sports pack και 25 το full pack .
Πήρα το full pack με 25 για δυο χρόνια .

Καλησπέρα, ξέρει κανείς τι προσφορά παίζει τελευταία για fullnova+vdsl+απεριοριστα σταθερα κινητα;
Ευχαριστώ.
Θα ήθελα να ξέρω κι εγώ τι παίζει για πρόωρη ανανέωση (Σεπτέμβριο λήγει το συμβόλαιό μου) και με multiview μαζί...

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Ενδιαφέρομαι για nova 3play vdsl full pack στα 39 ευρώ, ξέρετε άμα υπάρχει ακόμα αυτή η προσφορά;

Ενδιαφέρομαι για nova 3play vdsl full pack στα 39 ευρώ, ξέρετε άμα υπάρχει ακόμα αυτή η προσφορά;

Εγώ από ανανέωση συμβολαίου που έκανα την Τρίτη, την πήρα αυτή την προσφορά μαζί με απεριόριστα σταθερά και κινητά.

Εάν είσαι νέος πελάτης δύσκολο θα στην δώσουν.

καλησπερα Έχω 3play full με αστικά, υπεραστικά, κινητά 12 ώρες, διεθνή, Ίντερνετ 24, και πληρώνω τώρα με φόρο και όλα 53.70 από 49.90 που ήταν, μπορώ να πάρω καλύτερη τιμή για αυτά που έχω?

και εαν ναι σε ποιο νουμερο τηλ να παρω??
ευχαριστω

Εγώ από ανανέωση συμβολαίου που έκανα την Τρίτη, την πήρα αυτή την προσφορά μαζί με απεριόριστα σταθερά και κινητά.

Το αντίθετο δηλαδή της τακτικής της Cosmote.

Η προσφορά με τα 39,00 περιλαμβάνει nova tv full pack, vdsl 50 και απεριοριστα σταθερα-κινητα;
Που παιρνω τηλεφωνο γι αυτη την προσφορά;
Το συμβόλαιο μου τελειώνει στις 19/7. Την δίνουν εύκολα την προσφορά ή πρέπει να απειλήσω με διακοπή;

Nova3play sports 49 euros και όταν τής είπα στο κατάστημα,το , double play σάς το έχετε 19.90 και σκέτη Νόβα στα 20 οπότε με συμφέρει για ξεχωριστά,με κοιταγε σαν χάνος!!!! Τούς ζήτησα 3play full pack με 39 δεν το έδωσαν. Wind vision και αθλητικά με 36 ευρώ και γεια σου Νόβα!!?

Η προσφορά με τα 39,00 περιλαμβάνει nova tv full pack, vdsl 50 και απεριοριστα σταθερα-κινητα;
Που παιρνω τηλεφωνο γι αυτη την προσφορά;
Το συμβόλαιο μου τελειώνει στις 19/7. Την δίνουν εύκολα την προσφορά ή πρέπει να απειλήσω με διακοπή;

Στείλε τους ένα μήνυμα εδώ στο φόρουμ η από το site τους και θα σε καλέσουν αυτοί, ζήτα ανανέωση για 2 χρόνια άκουσε τι θα σου προτείνουν και αν δεν ικανοποιηθείς ζητάς τα 39 ευρώ, θα στο δώσουν.

Στείλε τους ένα μήνυμα εδώ στο φόρουμ η από το site τους και θα σε καλέσουν αυτοί, ζήτα ανανέωση για 2 χρόνια άκουσε τι θα σου προτείνουν και αν δεν ικανοποιηθείς ζητάς τα 39 ευρώ, θα στο δώσουν.

Με κάλεσαν και είπαν φουλ πακ με 49 και σπορτς με 43.9 και τέλος ενεργοποίησης 36 ευρώ!!!Η πλάκα είναι οτι έχω και νοβασπορτς σκέτη τηλεόραση 20/μηνα. Αφού Δεν θέλουν 40/μήνα να τους δίνω απλά τούς χαιρετώ και πάω wind 36/μήνα καί χωρίς τέλος ενεργοποίησης..

Έκανα μια διερευνητική επικοινωνία με Nova σήμερα για ανανέωση διετούς συμβολαίου.
Κάτοχος 3play full πακέτου + vdsl 50 πληρώνω περίπου 48 ευρώ το μήνα...
Κατόπιν ερωτήματος μου μου έγινε πρόταση για μεταγωγή στο Nova Family + μαζί με διατήρηση VDSL γραμμής στα 32,90 euro.
Είμαι υπο σκέψην . θα δώ τι δίνει και ο ανταγωνισμός σε αυτά περίπου τα χρήματα.

Το συμβόλαιο μου τελειώνει στις 14/8 θα με παρουν αυτη για προσφορα...η θα παρω εγω na ζητησω προσφορα..θελω και εγω 39 ευρώ,

Το συμβόλαιο μου τελειώνει στις 14/8 θα με παρουν αυτη για προσφορα...η θα παρω εγω na ζητησω προσφορα..θελω και εγω 39 ευρώ,

Vodafone TV novasports 3play 39/μήνα wind vision 36.8/μήνα αλλά θά πάω στο Vodafone γιατί έχει πολλά κανάλια και μπορείς νά βλέπεις καί από tablet ταυτόχρονα χωρίς τούς περιορισμούς του novago

Vodafone TV novasports 3play 39/μήνα wind vision 36.8/μήνα αλλά θά πάω στο Vodafone γιατί έχει πολλά κανάλια και μπορείς νά βλέπεις καί από tablet ταυτόχρονα χωρίς τούς περιορισμούς του novago
θα με παρουν αυτη για προσφορααπο την nova ...η θα παρω εγω na ζητησω προσφορα.. αν δεν παρω αυτα που θελω αλλαγη εξοπλισμου που ειναι παλιος και μειωση λογαριασμου θα φυγω

Καλυτερα vf tv γιατι εχει στο on demand και ταινιες +σειρες+ντοκυμαντερ,προσπαθησε και για καλυτερη τιμη,αν πας σε ενα καταστημα και τους πεις πως ειμαι στην νοβα τι προσφορα μου κανετε,πιστευω θα παρεις καλυτερη τιμη.