Προσφορά NOVA

#broxopios ισχύει η καθυστέρηση...έχω Nova δορυφορικό και πέρυσι πήγα σε ένα φίλο να δούμε ΑΕΚ - Ολυμπιακός σε Vodafone Tv και ξαφνικά εκεί που ήμασταν ήρεμοι ακούμε από κάπου δίπλα Goooaaaallll κι εμείς το είδαμε μετά από 35 δευτερόλεπτα... μακριά....

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα. Είμαι συνδρομήτης νόβα περίπου 5 χρόνια. Το συμβόλαιο μου έχει λήξει απο 27-9-2018 και είναι το εξής: Nova 3play, Απεριόριστα Σταθερά & Κινητά & όλα τα κανάλια Nova Sports & όλα τα κανάλια Novacinema +vdsl 50 στην τιμή των 45 ευρώ περίπου(έχω ενεργοποιήσει πάγια εντολή) . Αυτά τα δύο χρόνια είχα σοβαρά προβλήματα με το interent. Πιο συγκεκριμένα όποτε έκανα download(είτε σε υπολογιστή είτε σε κονσόλα) είχα αποσυνδέσεις συνέχεια.(διψήφιο αριθμός).Έχω πάρει το 13731, και μου ελέγαν οτί μπορεί να φταίει η τηλ .συσκευή, το φίλτρο, πρίζες ότι πρέπει να πάρω την σόνυ να μου δώσει ρυθμίσεις και μετά να τους πάρω να τις περάσουν στο ρούτερ,,ή οτι η γραμμή είναι μια χάρα(αυτό συνέβαινε όταν δεν έκανα downlaod). Έκανα δοκιμές με άλλες συσκευές πάλι τα ίδια όμως. Αυτές τις μέρες που είχα χρόνο και αφού με ρίμαξε στις αποσυνδέσεις ήρθε τεχνικός στις 14-8-2019 και μου είπε οτι θα το κοιτάξουν μέσω οτε. Δεν υπήρξε βελτίωση ξαναήρθε 21-8-2019 αλλάξαμε ρούτερ (20 ευρώ χρέωση στον λογαριασμό μου)και μέχρι σήμερα 23-8-2019 κατεβάζω χωρίς να έχω κάποια αποσύνδεση. Κρατάω επιφύλαξη σχετικά με την πηγή το προβλήματος καθώς είναι νωρίς ακόμα.Πάμε στο σήμερα, τους καλώ για ανανέωση αναφέροντας τα παραπάνω προβλήματα και μου δίνουν την ίδια τιμή. Του ζήτησα νέο αποκωδικοποιητή ΗDpvr5001(υπερέβαλα το γνωρίζω έχω τον HD 831 o οποίος σέρνεται +όταν ενεργοποιώ το Hdr δεν έχει ήχο, όπως έχει αναφερθεί και από άλλο μέλος ) δεν δέχτηκαν να μου τον αντικαταστήσουν και για τον HD 3001 νομίζω θέλουν 69,90.Σε άλλον πάροχο θέλουν 52,20 για vdsl sport pack και 57,20 για vdsl full pack. Θα ήθελα να μείνω στην νοβα λόγω euroleague αλλά νομίζω ότι η προσφορά(δεδομένων των προβλημάτων που είχα) θα έπρεπε να είναι καλύτερη ή έστω να μου έδιναν των HD3001 σε κάποια καλύτερη τιμή.
Έχω φταίξει στο ότι δεν το έψαξα περισσότερο όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το πρόβλημα.
Τι θα μπορούσα να κάνω;

Διάβασε λίγο το παρόν νήμα να δεις ότι μπορείς να το πάρεις με 39,6 το πακέτο σου και με 69ευ. τον 5001
και δω ειμαστε

Παιδιά εμένα έχει λήξει το συμβόλαιο από 24-7-2019 ούτε με κάλεσαν. Τους κάλεσα σήμερα και δεν μου κάνουν κάποια μείωση και για τον hd3001 μου ζήτησαν "κανονική" τιμή..Επίσης πληρώνω με πάγια εντολή με χρήση χρεωστικής κάρτας, ισχύει ότι ο 13 είναι δωρεάν γιατί δεν βλέπω κάτι ανάλογο στο αρχείο των λογαριασμών μου.

Στείλε μήνυμα στην υποστήριξη εδώ στο φόρουμ για να σου απαντήσουν, δεν γνωρίζω αν υπάρχει διαφοροποίηση πιστωτική-χρεωστική, ο κανόνας είναι ο 13 μήνας δωρεάν αν επιλέξεις εξόφληση με πάγια εντολή με χρέωση σε κάρτα.

Υπομονή και επιμονή για την καλύτερη τιμή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Καλησπέρα, τα δίαβασα και μου "άνοιξε" τα μάτια. Έχω στείλει προσωπικό μήνυμα στο support της nova στο φορουμ και περιμένω να με καλέσουν. Θα σας κρατώ ενήμερους.

Νοέμβριο λήγει το συμβόλαιο μου 3play cinema+ με 24αρι στα 37.50 . Με κάλεσαν για μείωση του πακέτου στα 34 δύο φορες και αρνήθηκα γιατί θέλω να το σκεφτώ . Τι περίπτωση υπάρχει να ζητήσω στην ίδια τιμή που έχω τώρα multiview ; Δεν με ενδιαφέρει το αθλητικό κομμάτι τόσο για να ζητήσω full , ούτε στην περιοχή μου υπάρχει vdsl μέχρι το σπίτι μου .

στη θεση σου θα δεχομουν το 34αρι
και θα ζηταγα τον πρωτο χρονο δωρεαν το multiview με κανονικη τιμη τον δευτερο αν γινεται

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

στη θεση σου θα δεχομουν το 34αρι
και θα ζηταγα τον πρωτο χρονο δωρεαν το multiview με κανονικη τιμη τον δευτερο αν γινεται
Θα δω αν μπορώ να το πάρω με 39 τότε . Γιατί τα 10 την δεύτερη χρονιά από πάνω θα μου πέσουν λίγο βαριά ...

Ευχαριστώ .

Πήρα την προσφορά με τα 43 περίπου και 41.5 με πάγια εντολή .vdsl 50 απεριόριστα κινητά σταθερά και full nova tv .βασικά με τα κανάλια απογοητευτικά .δεν το έψαξα και πολύ μάλλον.νομιζα ότι είχε το discovery investigation για παράδειγμα .

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Διάβασε λίγο το παρόν νήμα να δεις ότι μπορείς να το πάρεις με 39,6 το πακέτο σου και με 69ευ. τον 5001
και δω ειμαστε

Αγαπητέ φίλε kataras, παρακολουθώ το παρόν νήμα, όπως και το αντίστοιχο του pvr 5001 αλλά δεν έχω δει να αναφέρεται κάπου πως θα μπορούσες να τον πάρεις στα 69 ευρώ.
Σύμφωνα με τον επίσημο τιμοκατάλογο οι χαμηλότερες τιμές που μπορείς να πάρεις τον pvr 5001 είναι:
99 ευρώ αν έχεις cinema ή sports και πληρώνεις τον λογαριασμο σου κάθε μήνα με πάγια εντολή σε πιστωτική κάρτα
49 ευρώ αν έχεις σκέτη Nova full pack και πληρώνεις και πάλι το λογαριασμό με πάγια εντολή σε πιστωτική κάρτα.

Έχει αναφερθεί ότι η σκέτη Nova full pack έχει δοθεί στα 25 ευρώ/μήνα.
Επειδή δεν βάζουμε Nova όλοι μόνο για τα αθλητικά θέλω να ρωτήσω και πάλι τι γίνεται με το cinema pack? Στη σελίδα της Nova αναφέρει για 19,90 ευρώ /μήνα. Επίσης έχει ξεμείνει από τότε που είχε επιπλέον χρέωση 5 ευρώ /μήνα για τα on demand και αναφέρει ακόμα και οτι δίνει για 24 μήνες δωρεάν τα on-demand. Όπως και στα υπόλοιπα πακέτα έχουμε κάποια πληροφορια αν δίνεται για σκέτη Nova cinema pack σε κάποιο προσφορά π.χ.10-15 ευρώ /μήνα ? Έχω ρωτήσει και προηγουμένως στο παρόν νήμα και μου απάντησε μόνο ένας φίλος μας ο οποίος πήρε τη συγκεκριμένη προσφορά.

Επίσης παιδιά για το multiview η τιμή 10,89 ευρώ /μήνα είναι πραγματικά εξωφρενικη θεωρώ! Έχουμε υπόψιν κάτι για προσφορά σε multiview μαζί με σκέτη Nova cinema pack?

Όταν έχουμε προσφορές με 39,64 ευρώ/μήνα VDSL 50,απεριόριστα αστικά - υπεραστικα, απεριόριστα κινητά και Nova full pack ή +10 ευρώ δηλαδή 49,64 ευρώ /μήνα για τα ίδια με VDSL 100 το να δώσει δίνει κάποιος 19,90 ευρώ /μήνα για σκέτη Nova cinema pack + 10,89 ευρώ /μήνα για το multiview πάμε στα 31 ευρώ /μήνα θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά υπερυιμημενη υπηρεσία για αυτά που παρέχει.

Καταρχάς μη κάνεις τέτοιους υπολογισμούς όπως της τελευταίας παραγράφου δεν έχει νόημα
Δεύτερον τα 19,90 για σινεμάπακ σε νέο συνδρομητή ισχύει ακόμα και είναι φανταστική τιμή για το
πακέτο αυτό
Τρίτον το multiview είναι η πολιτική της νοβα να το δίνει σε αυτή την τιμή και δεν μας πέφτει λόγος
επαυτου ,αν θέλει κανείς το βάζει αν δεν θέλει δεν το βάζει
Αυτό που έχω αναφέρει είναι οτι σε μερικούς έχει δωθεί δωρεάν τον πρώτο χρόνο και κανονική τιμή
τον δεύτερο
Τέταρτον το 690ευ.σε 12ατοκες για τον 5001 ισχύει για παλιούς συνδρομητες
Ομοίως και το 25αρι φουλ που ελπίζω να μου δωθεί στην λήξη του συμβολαίου μου αφού τώρα δίνω 38,70
Ελπίζω να σε βοηθησα(φαντάσου λοιπόν σύμφωνα με την τελευταία σου παράγραφοθαπρεπε ναχα -αυτοκτονησει- αφού δίνω ίδια τιμή τώρα με το 50αρι φουλ vdsl που έχω σε άλλο συμβόλαιο ,αλλά δεν
πάει έτσι)

Ακριβώς την ίδια απογοήτευση έφαγα κι εγώ που από vodafone tv πήγα nova.
Discovery Investigation και TLC μεγάλες απώλειες.

Στείλτε κάνα μήνυμα μπας και βαλουν τα υπόλοιπα της discovery.

Δυστυχώς τόσο καιρό μόνο για αθλητικά μιλάμε και όλοι οι άλλοι τομείς έχουν ξεχαστεί.

Στείλτε κάνα μήνυμα μπας και βαλουν τα υπόλοιπα της discovery.

Δυστυχώς τόσο καιρό μόνο για αθλητικά μιλάμε και όλοι οι άλλοι τομείς έχουν ξεχαστεί.

μήπως να το γράψουμε στο ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΝΟΒΑ αυτά . να συνεννοηθούμε να στείλουμε όλοι μαζί;

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Πήρα την προσφορά με τα 43 περίπου και 41.5 με πάγια εντολή .vdsl 50 απεριόριστα κινητά σταθερά και full nova tv .βασικά με τα κανάλια απογοητευτικά .δεν το έψαξα και πολύ μάλλον.νομιζα ότι είχε το discovery investigation για παράδειγμα .

Φίλε μου αν επιτρέπεται πότε πήρες την συγκεκριμένη προσφορά, τι ζήτησες εσύ ή στην πρότειναν από μόνοι τους;

Έκανα αίτημα εδώ στο support της νοβα .είχα είδη adsl 24 με απεριόριστα κινητά και σταθερα στα 20.89 .και ζήτησα προσφορά για ανανέωση με tv .

Έκανα αίτημα εδώ στο support της νοβα .είχα είδη adsl 24 με απεριόριστα κινητά και σταθερα στα 20.89 .και ζήτησα προσφορά για ανανέωση με tv .

Τί πλήρωσες για ρούτερ και τέλη ενεργοποίησης vdsl?

Καλησπερα σε ολους,

Ενδιαφερομαι για σκετη δορυφορικη νοβα. Γνωριζετε αν ειναι εφικτη προσφορα εως 20 ευρω αυτη την περιοδο; (νεος πελατης)
Για sports καναλια ή full πακετο. Υπαρχουν τηλεφωνα προσφορων να καλεσω εκτος απο αυτα που αναφερθηκαν λιγα ποστ πιο πανω τα οποια δεν λειτουργουν πλεον;

Ευχαριστω!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλησπέρα σε όλους. Με κάλεσαν σήμερα από την Nova. Μου έκαναν τελικά την προσφορά με 43,27(full pack nova, vdsl50, απεριόριστα σταθερά και κινητά) οπότε από 48 ευρώ περίπου(έχω κάνει λάθος που αναφέρω σε πάλιο ποστ 45) πήγαμε στα 43,27 όπου γίνονται 41,52 με πάγια εντολή(24 μήνες δέσμευση). Επιπλέον θα μου στείλουν τον hd3001 όπου θα πληρώσω μόνο τα έξοδα αποστολής 5 ευρώ. Τον 5001 μου τον έδιναν 69,90. Βέβαια είχα τα θέματα μου με το διαδίκτυο όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο ποστ τα οποία με την αντικαστάση του ρουτερ (20 ευρω χρεώθηκαν στον λογαριασμό μου) λύθηκαν. Ικανοποιημένος είμαι, φαίνεται οτι αναγνώρισαν το πρόβλημα. Μια διευκρίνιση ο 13 μήνας δωρεάν μέσω πάγιας εντολής ισχύει μόνο για πιστωτική κάρτα και όχι για χρεωστική. Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας.