Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα. Είμαι συνδρομήτης νόβα περίπου 5 χρόνια. Το συμβόλαιο μου έχει λήξει απο 27-9-2018 και είναι το εξής: Nova 3play, Απεριόριστα Σταθερά & Κινητά & όλα τα κανάλια Nova Sports & όλα τα κανάλια Novacinema +vdsl 50 στην τιμή των 45 ευρώ περίπου(έχω ενεργοποιήσει πάγια εντολή) . Αυτά τα δύο χρόνια είχα σοβαρά προβλήματα με το interent. Πιο συγκεκριμένα όποτε έκανα download(είτε σε υπολογιστή είτε σε κονσόλα) είχα αποσυνδέσεις συνέχεια.(διψήφιο αριθμός).Έχω πάρει το 13731, και μου ελέγαν οτί μπορεί να φταίει η τηλ .συσκευή, το φίλτρο, πρίζες ότι πρέπει να πάρω την σόνυ να μου δώσει ρυθμίσεις και μετά να τους πάρω να τις περάσουν στο ρούτερ,,ή οτι η γραμμή είναι μια χάρα(αυτό συνέβαινε όταν δεν έκανα downlaod). Έκανα δοκιμές με άλλες συσκευές πάλι τα ίδια όμως. Αυτές τις μέρες που είχα χρόνο και αφού με ρίμαξε στις αποσυνδέσεις ήρθε τεχνικός στις 14-8-2019 και μου είπε οτι θα το κοιτάξουν μέσω οτε. Δεν υπήρξε βελτίωση ξαναήρθε 21-8-2019 αλλάξαμε ρούτερ (20 ευρώ χρέωση στον λογαριασμό μου)και μέχρι σήμερα 23-8-2019 κατεβάζω χωρίς να έχω κάποια αποσύνδεση. Κρατάω επιφύλαξη σχετικά με την πηγή το προβλήματος καθώς είναι νωρίς ακόμα.Πάμε στο σήμερα, τους καλώ για ανανέωση αναφέροντας τα παραπάνω προβλήματα και μου δίνουν την ίδια τιμή. Του ζήτησα νέο αποκωδικοποιητή ΗDpvr5001(υπερέβαλα το γνωρίζω έχω τον HD 831 o οποίος σέρνεται +όταν ενεργοποιώ το Hdr δεν έχει ήχο, όπως έχει αναφερθεί και από άλλο μέλος ) δεν δέχτηκαν να μου τον αντικαταστήσουν και για τον HD 3001 νομίζω θέλουν 69,90.Σε άλλον πάροχο θέλουν 52,20 για vdsl sport pack και 57,20 για vdsl full pack. Θα ήθελα να μείνω στην νοβα λόγω euroleague αλλά νομίζω ότι η προσφορά(δεδομένων των προβλημάτων που είχα) θα έπρεπε να είναι καλύτερη ή έστω να μου έδιναν των HD3001 σε κάποια καλύτερη τιμή.
Έχω φταίξει στο ότι δεν το έψαξα περισσότερο όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το πρόβλημα.
Τι θα μπορούσα να κάνω;