Εμένα μου αρνούνται πεισματικά ότι υπάρχει τέτοιο πακέτο στα 39,6 μου!λένε 43,κάτι που δίνω τώρα . Τι να πω κοροϊδεύουν τον κόσμο και τους υφιστάμενους συνδρομητές . Σε τι email το έστειλες και τι περίπου έγραψες αν επιτρέπεται. Στείλε μου ΠΜ αν θεςΕγώ το πήρα πριν 2 βδομάδες με email στην εταιρία...
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και μένα μου το αρνήθηκαν κ μου έδωσαν τελικά το 39,64 με adsl 24αρι, όπως το είχα... Το ίδιο με vdsl με τίποτα.Εμένα μου αρνούνται πεισματικά ότι υπάρχει τέτοιο πακέτο στα 39,6 μου!λένε 43,κάτι που δίνω τώρα . Τι να πω κοροϊδεύουν τον κόσμο και τους υφιστάμενους συνδρομητές . Σε τι email το έστειλες και τι περίπου έγραψες αν επιτρέπεται. Στείλε μου ΠΜ αν θες
Στο site της εταιρίας και έγραψα ότι είμαι παλιός συνδρομητής και θέλω να ανανεώσω την συνδρομη μου που λήγει με την τιμή τάδε... Έτσι απλά... Καλή τύχηΕμένα μου αρνούνται πεισματικά ότι υπάρχει τέτοιο πακέτο στα 39,6 μου!λένε 43,κάτι που δίνω τώρα . Τι να πω κοροϊδεύουν τον κόσμο και τους υφιστάμενους συνδρομητές . Σε τι email το έστειλες και τι περίπου έγραψες αν επιτρέπεται. Στείλε μου ΠΜ αν θες
Πάντως εγώ μια χαρά πήρα τα 39,60 πριν από λίγη ώρα για full pack και vdsl 50 με απεριόριστα κινητά.Για τα ίδια ακριβώς έδινα 48,52.Θα μου δώσουν και καινούριο αποκωδικοποιητή με το κλασσικό πεντάευρο.Μια χαρά τα εννιά ευρώ που γλύτωσα.
Τηλεφώνησαν και το εδωσαν το 39,6 για το πακέτο που συζητάμε. Είπαν ότι υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή μου και για 50 και για 100.
Μια που πήρες αυτήν την τιμή το 39,60 είναι κάτι άλλο από το 43,27 είτε προέρχεται από αυτό.
Για να βοηθήσουμε και τους υπόλοιπους γιατί το 39 και κάτι είναι οριακό και εύκολο σε παρασύρει και σε μπερδεύει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.