Προσφορά NOVA

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Παίρνεις σίγουρα το 39.6 με το 24αρι
Αν έχει διαθεσιμότητα vdsl στην περιοχή σου αν σου αρνηθούν το 50αρι.και σου δίνουν υποχρεωτικά το 100αρι, τότε το παίρνεις με 49.60

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Εγώ το πήρα πριν 2 βδομάδες με email στην εταιρία...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμένα μου αρνούνται πεισματικά ότι υπάρχει τέτοιο πακέτο στα 39,6 μου!λένε 43,κάτι που δίνω τώρα . Τι να πω κοροϊδεύουν τον κόσμο και τους υφιστάμενους συνδρομητές . Σε τι email το έστειλες και τι περίπου έγραψες αν επιτρέπεται. Στείλε μου ΠΜ αν θες

Εμένα μου αρνούνται πεισματικά ότι υπάρχει τέτοιο πακέτο στα 39,6 μου!λένε 43,κάτι που δίνω τώρα . Τι να πω κοροϊδεύουν τον κόσμο και τους υφιστάμενους συνδρομητές . Σε τι email το έστειλες και τι περίπου έγραψες αν επιτρέπεται. Στείλε μου ΠΜ αν θες
Και μένα μου το αρνήθηκαν κ μου έδωσαν τελικά το 39,64 με adsl 24αρι, όπως το είχα... Το ίδιο με vdsl με τίποτα.

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αποτι εχω διαβασει μαλλον δινουν 100αρι vdsl στα 49,6 και σταματησαν την διαθεση του 50αριου μενα δεκαρικο λιγοτερο

Το 43,27 με πάγια πάει 41,54 είτε 43,27Χ12=519,24-43,27=475,97/12=39,66 το μήνα έρχεται.

Το 39 και κάτι το έδιναν πριν 5 μήνες περίπου, στο 43,27 αν αντί του vdsl50 έδιναν το vdsl100 θα ήταν ιδανικό.

Κάποια στιγμή νομίζω ότι πρέπει το vdsl100 να το ρίξουν ώστε να το βάλουμε περισσότεροι , γιατί να δίνεις +10 ευρώ, παραπάνω αυτό πονάει στην τσέπη σαν άθροισμα.

Στο site της εταιρίας και έγραψα ότι είμαι παλιός συνδρομητής και θέλω να ανανεώσω την συνδρομη μου που λήγει με την τιμή τάδε... Έτσι απλά... Καλή τύχη

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Πάντως εγώ μια χαρά πήρα τα 39,60 πριν από λίγη ώρα για full pack και vdsl 50 με απεριόριστα κινητά.Για τα ίδια ακριβώς έδινα 48,52.Θα μου δώσουν και καινούριο αποκωδικοποιητή με το κλασσικό πεντάευρο.Μια χαρά τα εννιά ευρώ που γλύτωσα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Πάντως εγώ μια χαρά πήρα τα 39,60 πριν από λίγη ώρα για full pack και vdsl 50 με απεριόριστα κινητά.Για τα ίδια ακριβώς έδινα 48,52.Θα μου δώσουν και καινούριο αποκωδικοποιητή με το κλασσικό πεντάευρο.Μια χαρά τα εννιά ευρώ που γλύτωσα.

Μια που πήρες αυτήν την τιμή το 39,60 είναι κάτι άλλο από το 43,27 είτε προέρχεται από αυτό.

Για να βοηθήσουμε και τους υπόλοιπους γιατί το 39 και κάτι είναι οριακό και εύκολο σε παρασύρει και σε μπερδεύει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Τηλεφώνησαν και το εδωσαν το 39,6 για το πακέτο που συζητάμε. Είπαν ότι υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή μου και για 50 και για 100.

Τηλεφώνησαν και το εδωσαν το 39,6 για το πακέτο που συζητάμε. Είπαν ότι υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή μου και για 50 και για 100.

Έχει αναφερθεί ότι το ίδιο πακέτο το δίνουν με δύο τιμές είτε 43,27 είτε 39,60 πριν 5μήνες.

Η τιμή που σου έδωσαν προέρχεται από το 43,27 ?

Όταν τους ανάφερα εγώ για αυτήν την τιμή μου ανάφεραν ότι το 39,66 είναι από το 43,27 αν αφαιρέσεις τον τελευταίο μήνα 12μήνα που είναι δωρεάν ο κάθε μήνας βγαίνει 39,66.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Μια που πήρες αυτήν την τιμή το 39,60 είναι κάτι άλλο από το 43,27 είτε προέρχεται από αυτό.

Για να βοηθήσουμε και τους υπόλοιπους γιατί το 39 και κάτι είναι οριακό και εύκολο σε παρασύρει και σε μπερδεύει.

Τελική τιμή 39,60 με όλους τους φόρους.Μείον 4% επειδή πληρώνω με πάγια εντολή βγαίνει 38 και κάτι ψηλά.Δεν πληρώνω με πιστωτική αλλά με πάγια εντολή μέσω ebanking.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Ειπαν ότι το 39.6 ειναι τελική μηνιαία τιμή. Επιπρόσθετα, μπορώ να δηλώσω πιστωτική ή prepaid για την έκπτωση του 13ου μήνα (η οποία θα ισχύει κάθε χρονο).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Τέλεια τιμή το 39.60, εμένα μου είπαν ότι το 39 και κάτι προέρχεται από το 43.27 και με αυτήν την τιμή ανανέωσα.

Ευχαριστούμε για την πληροφορία ώστε να βοηθήσουμε και άλλους.

Όταν τους έστειλα εγώ email για αυτήν την τιμή 39,60 ο εκπρόσωπος που με πήρε τηλέφωνο είπε ότι αυτή η τιμή βγαίνει από το 43.27 και αυτήν την τιμή μου έδωσε αμετάκλητα.

Προσοχή για όποιον κάνει ανανέωση για το πακέτο όλα απεριόριστα + το vdsl50 παίζουν δύο τιμές είτε το 39,60 είτε το 43,27 που είναι τιμές διαφορετικές για το ίδιο πακέτο.

Καλησπέρα σε όλους,
συγγενικό μου πρόσωπο είχε συμβόλαιο μέχρι τον Απρίλιο του 2019 στα 48,5 (με πάγια εντολή 46,56 ), που περιελάμβανε 50άρι internet, 3play full pack, απεριόριστα αστικά/υπεραστικά και 12 ώρες κινητά.
Ανανέωσε στη λήξη του συμβολαίου του για 24 μήνες στα 39,64 (με πάγια εντολή 38,05 ), αναβαθμίζοντας επιπρόσθετα τα κινητά από 12 ώρες σε απεριόριστα.
Ανανέωσε ξανά πριν από λίγο καιρό (περίπου 4 μήνες μετά την προηγούμενη ανανέωση) στα 44,64 (με πάγια εντολή δίνει 42,85 ), αναβαθμίζοντας παράλληλα την ταχύτητα σύνδεσης από 50άρα σε 100άρα.
Ζήτησαν 25 για αναβάθμιση σε VDSL, αλλά δεν το δέχτηκε διότι την είχε πληρώσει στο παρελθόν, όταν είχε αρχικά αναβαθμίσει από 24άρα σε 50άρα τη γραμμή του.

Επίσης,
άλλο συγγενικό μου πρόσωπο 20 ημέρες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του, κάνει υποβάθμιση πακέτου από 3play σε 2play και λαμβάνει τις εξής προσφορές: 26 για απεριόριστα αστικά/υπεραστικά/κινητά με 100άρι internet ή 22 με 50άρι.
Συμφωνήθηκε ότι εάν συγχρονίζει πάνω από 75mbps θα μπει στην 1η προσφορά, διαφορετικά θα γίνει αυτόματη μετάβαση στη 2η. Η συμφωνία δεν περιελάμβανε κάποιο πρόστιμο (λόγω υποβάθμισης ή λόγω πρόωρης ανανέωσης).

Υπάρχει σε εξέλιξη η προσφορά απεριόριστα σταθερά, υπεραστικά , κινητά και 24 Mbps στα 19 ευρώ τελική με φόρους;

Παλιός πελάτης; Η νεος; Εγώ τρέχω 3 play με φουλ νόβα αλλά αν μείνω θα το κάνω 2 play εκτός αν παίξω με ΟΤΕ vdsl