Προσφορά NOVA

πως γίνεται φορητότητα απο άλλον πάροχο; αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει.

εχω ΟΤΕ και με ενδιαφέρει η προσφορά που αναφέρατε

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Καλησπέρα σε όλους,
συγγενικό μου πρόσωπο είχε συμβόλαιο μέχρι τον Απρίλιο του 2019 στα 48,5 (με πάγια εντολή 46,56 ), που περιελάμβανε 50άρι internet, 3play full pack, απεριόριστα αστικά/υπεραστικά και 12 ώρες κινητά.
Ανανέωσε στη λήξη του συμβολαίου του για 24 μήνες στα 39,64 (με πάγια εντολή 38,05 ), αναβαθμίζοντας επιπρόσθετα τα κινητά από 12 ώρες σε απεριόριστα.
Ανανέωσε ξανά πριν από λίγο καιρό (περίπου 4 μήνες μετά την προηγούμενη ανανέωση) στα 44,64 (με πάγια εντολή δίνει 42,85 ), αναβαθμίζοντας παράλληλα την ταχύτητα σύνδεσης από 50άρα σε 100άρα.
Ζήτησαν 25 για αναβάθμιση σε VDSL, αλλά δεν το δέχτηκε διότι την είχε πληρώσει στο παρελθόν, όταν είχε αρχικά αναβαθμίσει από 24άρα σε 50άρα τη γραμμή του.

Επίσης,
άλλο συγγενικό μου πρόσωπο 20 ημέρες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του, κάνει υποβάθμιση πακέτου από 3play σε 2play και λαμβάνει τις εξής προσφορές: 26 για απεριόριστα αστικά/υπεραστικά/κινητά με 100άρι internet ή 22 με 50άρι.
Συμφωνήθηκε ότι εάν συγχρονίζει πάνω από 75mbps θα μπει στην 1η προσφορά, διαφορετικά θα γίνει αυτόματη μετάβαση στη 2η. Η συμφωνία δεν περιελάμβανε κάποιο πρόστιμο (λόγω υποβάθμισης ή λόγω πρόωρης ανανέωσης).

3play full ειναι σίγουρα 44.64 και με τις ταινιες γιατι μου λενε οτι αυτη η τιμη ειναι μονο ποδοσφαιρο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

3play full ειναι σίγουρα 44.64 και με τις ταινιες γιατι μου λενε οτι αυτη η τιμη ειναι μονο ποδοσφαιρο.
Μόλις μίλησα τηλεφωνικά με το συγγενή μου, κι επιβεβαιώνω ότι η τιμή 44,64 (με πάγια εντολή 42,85 ), αφορά 3play full pack.
Αυτό που θέλω να διορθώσω σε σχέση με την προηγούμενη ανάρτηση (και ζητώ συγνώμη για τη λάθος πληροφόρηση), είναι ότι τελικά δέχτηκε να ξαναπληρώσει τα 25 για την αναβάθμιση της γραμμής.
Ο νέος λογαριασμός αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Μόλις μίλησα τηλεφωνικά με το συγγενή μου, κι επιβεβαιώνω ότι η τιμή 44,64 (με πάγια εντολή 42,85 ), αφορά 3play full pack.
Αυτό που θέλω να διορθώσω σε σχέση με την προηγούμενη ανάρτηση (και ζητώ συγνώμη για τη λάθος πληροφόρηση), είναι ότι τελικά δέχτηκε να ξαναπληρώσει τα 25 για την αναβάθμιση της γραμμής.
Ο νέος λογαριασμός αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Εμενα η κοπέλα μου είπε αποκλείεται και θελανε να τους πω το τηλεφωνο ωστε να το δουνε. Τους ειπα να διαβασουν το φορουμ και αν χρειαζεται να στειλουν προσωπικο μηνυμα. Σαν χρήστες δεν γράφουμε ανακρίβειες και δεν εχουμε λόγω. Ειμαστε στο φορουμ για να μοιραζόμαστε τα θετικα και τα αρνητικα απο την συνεργασια που εχουμε μαζι τους.

Μήπως ξέρει κανείς αν έχω δικαίωμα που πήρα την προσφορά στα 43 περίπου.να μείνω μόνο με το vdsl ; Λόγο ότι δεν είμαι ευχαριστημένος την tv .και ακόμα καλύτερα αν μπορώ να αλλάξω πάροχο χωρίς ποινή ;είμαι σχεδόν 2 βδομάδες.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήπως ξέρει κανείς αν έχω δικαίωμα που πήρα την προσφορά στα 43 περίπου.να μείνω μόνο με το vdsl ; Λόγο ότι δεν είμαι ευχαριστημένος την tv .και ακόμα καλύτερα αν μπορώ να αλλάξω πάροχο χωρίς ποινή ;είμαι σχεδόν 2 βδομάδες.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι εννοείς ότι δεν είσαι ευχαριστημένος με τι κάνεις σύγκριση ?, κάθε εταιρεία στο θέμα περιεχόμενο έχει τα υπέρ και τα κατά.
Κάπου χάνουμε κάπου κερδίζουμε αλλού με σύγκριση με το τι δίνουν οι άλλοι. Ο ανταγωνισμός είναι ποια τόσο δυνατός στο να σε κερδίσουν και κάθε πλατφόρμα έχει την διαφορετικότητά της σαν περιεχόμενο.

δυστυχώς θα βγω εκτός θέματος για να σου εξηγήσω γιατι δεν είμαι ευχαριστημένος . μήπως γνωρίζει κάποιος ;

Γιατί δεν ρωτάς κατευθείαν τη Forthnet. Εξαρτάται αν είσαι καινούργιος συνδρομητής και που έκανες το συμβόλαιο.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Το vdsl100 μου το δίνουν +10 ευρω δεν θα παρω. Με άλλα 10 βάζω ΟΤΕTV, οι περισσότεροι βάζουν
winvision για να εχουν NOVA και OTETV με 54-55 ευρω συνολο .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Το vdsl100 μου το δίνουν +10 ευρω δεν θα παρω. Με άλλα 10 βάζω ΟΤΕTV, οι περισσότεροι βάζουν
winvision για να εχουν NOVA και OTETV με 54-55 ευρω συνολο .
Μπορείς να μας πεις πως γίνεται αυτό...Δεν το έχω ξανακούσει...

Στάλθηκε από το SM-J610FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Πριν κανένα μήνα φίλος έβαλε wind με κλασικά απεριόριστα σταθερά υπεραστικά , 24internet γιατί vdsl ακόμα δεν έχει η περιοχή του και κάποιο χρόνο προς κινητά και του δώσανε και το windvision, ξέρω σίγουρα το ποδόσφαιρο κανάλια nova. Από τον δορυφόρο έχει από τον OTE στα 20 και κάτι full την τηλεόραση.
Συμπέρασμα κάτω από τα 60 ευρώ έχει τα πάντα για ποδόσφαιρο.

Αν η nova το vdsl100 το αγοράζεις ( στο δίνουν ) στα 10 ευρώ νομίζω ότι δεν τσουλάει γιατί με άλλα 10 ευρώ αγοράζεις την τηλεόραση του OTE.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει κάποια στιγμή με την τηλεόραση και τα κανάλια που δίνει η nova να κάνει μια ανανέωση. Έχω βαρεθεί να βλέπω τα ίδια και τα ίδια, έβγαλε και τις ελληνικές ταινίες από το on demand και αντί για μπροστά πάμε πίσω.

Το να προσθέσει νέα κανάλια λίγο δύσκολο. Και ειδικά μεγάλης ζήτησης. Επίσης και οι αναμεταδότες της είναι οριακά.

Καλημέρα,

Είχα συμβόλαιο 24μηνο που έληγε σε 13 μήνες. Μόλις έκανα και εγώ εκ νέου δέσμευση για 24 μήνες (έως τον Σεπτέμβριο του 2021) με τις ίδιες παροχές (3play με απεριόριστα κινητά, vdsl 50 mbps) με τιμή 39,64 ευρώ (παλαιά τιμή 48,52 ευρώ) και λόγω πάγιας εντολής με κάρτα παραμένει ο 13ος μήνας δωρεάν (εφόσον συνεχίζεται η πάγια με κάρτα από πέρισυ, θα είναι δωρεάν ο Νοέμβριος 2019 σαν 13ος μήνας). Η τιμή 39,64 είναι τελική με φόρους, χωρίς την αφαίρεση του 13ου μήνα (αν κάνουμε 39,64 x 12 μήνες / 13 (με τον δωρεάν) βγαίνει στα 36,59 σε βάθος 13μηνου). Αν ήθελα VDSL ήταν 25 ευρώ η αλλαγή (εφάπαξ) + 10 ευρώ το μήνα (θα πήγαινα 49,64).

Σε εμένα ενώ τους είπα για το 39,64 μου έδωσαν το 43,27, επίσης κατά την επικοινωνία μαζί τους αναφέρουν ότι σε εισαγωγικά ότι μπορεί αυτά που γράφουμε να μην είναι έτσι αλλά αλλιώς και να είναι τις στιγμής η προσφορά δηλαδή αερολογίες. Το συμπέρασμα ¨κτυπάτε¨ τους αλύπητα και να παίρνεται τα μέγιστα.
To vdsl100 εμένα μου το δίνουν +10 ευρώ ακατέβατο και άλλος για το ίδιο πακέτο μαζί και με το vdsl100 του το δίνουν στα 44,64, δεν μου είναι απαραίτητο αν προκύψει κάποια προσφορά αξιοπρεπή θα την βάλω.
Να θυμάστε αυτοί είναι σε δεινοί θέση όχι εμείς και το περιεχόμενο τους μπορείς να το πάρεις και από την vodafone και από την wind. Από την στιγμή που την αποκλειστικότητα την δώσανε και αλλού έπρεπε να κάνουν κινήσεις να θωρακιστούν με συνδρομητές. Βλέπω όμως ότι κάνουν κινήσεις που αυτές γινόταν πριν χρόνια και αυτές τους έφτασαν εδώ με το να δίνουν σε κάποιον καλή προσφορά και σε άλλον που ζητάει την ίδια αερολογίες.

Σε εμένα ενώ τους είπα για το 39,64 μου έδωσαν το 43,27, επίσης κατά την επικοινωνία μαζί τους αναφέρουν ότι σε εισαγωγικά ότι μπορεί αυτά που γράφουμε να μην είναι έτσι αλλά αλλιώς και να είναι τις στιγμής η προσφορά δηλαδή αερολογίες. Το συμπέρασμα ¨κτυπάτε¨ τους αλύπητα και να παίρνεται τα μέγιστα.
To vdsl100 εμένα μου το δίνουν +10 ευρώ ακατέβατο και άλλος για το ίδιο πακέτο μαζί και με το vdsl100 του το δίνουν στα 44,64, δεν μου είναι απαραίτητο αν προκύψει κάποια προσφορά αξιοπρεπή θα την βάλω.
Να θυμάστε αυτοί είναι σε δεινοί θέση όχι εμείς και το περιεχόμενο τους μπορείς να το πάρεις και από την vodafone και από την wind. Από την στιγμή που την αποκλειστικότητα την δώσανε και αλλού έπρεπε να κάνουν κινήσεις να θωρακιστούν με συνδρομητές. Βλέπω όμως ότι κάνουν κινήσεις που αυτές γινόταν πριν χρόνια και αυτές τους έφτασαν εδώ με το να δίνουν σε κάποιον καλή προσφορά και σε άλλον που ζητάει την ίδια αερολογίες.

Καλησπέρα. Καταρχήν ευχαριστώ που ενημερωνεις για την προσφορά που σου έδωσαν. Επιβεβαιώνω και εγώ τις αερολογιες που λένε. Έχω το το πακέτο Nova full+απεριόριστα σταθερά & κινητά+ adsl24 και πληρώνω 48.5 το μήνα. Το συμβόλαιο λήγει σε 1.5 μήνα. Τους έχω ζητήσει την προσφορά των 39.64 με vdsl50 και σήμερα με πήραν και μου έδωσαν "προσφορά" το vdsl100 με ....59 !!!! Ειλικρινά νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα αλλά δυστυχώς το εννοούσε. Φυσικά εάν δεν ήμουν ενήμερος από το forum για τις προσφορές που δίνουν δεν θα καταλάβαινα πόσο κορόιδο πάνε να με πιάσουν.

Το θέμα είναι ότι τους δίνουν την ευλυγισία να κάνουν προσφορές. Δεν υπάρχει πάντα οργανωμένη προσπάθεια προσφορών από τα κεντρικά. Πάντα συνέβαινε αυτό και πάντα θα συμβαίνει. Και στην Cosmote το ίδιο ισχύει. Οι wind και η Vodafone παίρνουν έτοιμο περιεχόμενο πιο φθηνά. Οι προσφορές που έχουν είναι συγκεκριμένες.

Εχω την εντυπωση οτι δεν ψαχνουν για νεους πελατες αλλα κρατανε σταση αναμονης για το ιδιοκτησιακο.

Τους ειχα παρει πριν κανα διμηνο για νεα συνδεση, με πηραν καποια στιγμη τηλεφωνο αλλα επεσε η γραμμη σχεδον αμεσως οποτε δεν μιλησαμε ουσιαστικα. Πηρα στο καπακι εγω και με εβγαζε σε αναμονη και τελικα το εκλεισα. Πηρα εκ νεου πριν απο κανα δυο βδομαδες και με την κοπελα που μιλησα εξεπλαγη και η ιδια που δεν με ειχε καλεσει καποιος τοσο καιρο. Εκανε νεο αιτημα να με παρουν και μεχρι τωρα δεν εχω καποια κληση...

Θα επαιρνα εκ νεου αλλα αφενος αγγιζει τα ορια του δουλεματος, αφετερου περιμενω για λιγο διαστημα αντιπροσφορα απο Βονταφον.

Συμπερασμα μην περιμενετε κληση ακομα και να ληγει το συμβολαιο σας παρτε πρωτα εσεις...

Εγώ από άλλο παροχο και μονο που συμπληρωσα στην σελιδα τους τα στοιχεια χωρις να ολοκληρωσω την διαδικασία γαι διερευνηση προσφοράς, δεχόμουν ανα 5 λεπτά τηλεφωνημα...ώσπου τους απαντησα και ζητησα εαν μπορουν να αφαιρεσουν τα τελη ενεργοποισησης.,,,,ειπαν οτι εαν εχουν κατι διαφορετικό θα καλεσουν αυτοί, ειδάλλως ισχύει η προσφορα στον ιστότοπό τους.

Μόλις με πήραν και μου έκαναν μόνοι τους την προσφορά στα 39,64 με φουλ πακέτο (δωρεάν κινητά σταθερά) και VDSL μετά από 3 προσπάθειες μου (βασικά αυτοί με έπαιρναν) από τέλη Ιουλίου. Τους ανέφερα φυσικά την προσφορά της Vodafone στα 27κατι το φουλ με το 24αρι με Novasports ( δεν είχε VDSL στην περιοχή μου ,κέντρο Χανίων) γιατί αρχικά στα 39,64 θέλανε να μου δώσουν το απλό 24αρι .

Οπότε ανανεωσα για 2 χρόνια με τέλη ενεργοποιήσης και ρούτερ VDSL δωρεάν φυσικά