Καλησπέρα σε όλους,
συγγενικό μου πρόσωπο είχε συμβόλαιο μέχρι τον Απρίλιο του 2019 στα 48,5 (με πάγια εντολή 46,56 ), που περιελάμβανε 50άρι internet, 3play full pack, απεριόριστα αστικά/υπεραστικά και 12 ώρες κινητά.
Ανανέωσε στη λήξη του συμβολαίου του για 24 μήνες στα 39,64 (με πάγια εντολή 38,05 ), αναβαθμίζοντας επιπρόσθετα τα κινητά από 12 ώρες σε απεριόριστα.
Ανανέωσε ξανά πριν από λίγο καιρό (περίπου 4 μήνες μετά την προηγούμενη ανανέωση) στα 44,64 (με πάγια εντολή δίνει 42,85 ), αναβαθμίζοντας παράλληλα την ταχύτητα σύνδεσης από 50άρα σε 100άρα.
Ζήτησαν 25 για αναβάθμιση σε VDSL, αλλά δεν το δέχτηκε διότι την είχε πληρώσει στο παρελθόν, όταν είχε αρχικά αναβαθμίσει από 24άρα σε 50άρα τη γραμμή του.
Επίσης,
άλλο συγγενικό μου πρόσωπο 20 ημέρες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του, κάνει υποβάθμιση πακέτου από 3play σε 2play και λαμβάνει τις εξής προσφορές: 26 για απεριόριστα αστικά/υπεραστικά/κινητά με 100άρι internet ή 22 με 50άρι.
Συμφωνήθηκε ότι εάν συγχρονίζει πάνω από 75mbps θα μπει στην 1η προσφορά, διαφορετικά θα γίνει αυτόματη μετάβαση στη 2η. Η συμφωνία δεν περιελάμβανε κάποιο πρόστιμο (λόγω υποβάθμισης ή λόγω πρόωρης ανανέωσης).
Μόλις μίλησα τηλεφωνικά με το συγγενή μου, κι επιβεβαιώνω ότι η τιμή 44,64 (με πάγια εντολή 42,85 ), αφορά 3play full pack.3play full ειναι σίγουρα 44.64 και με τις ταινιες γιατι μου λενε οτι αυτη η τιμη ειναι μονο ποδοσφαιρο.
Μόλις μίλησα τηλεφωνικά με το συγγενή μου, κι επιβεβαιώνω ότι η τιμή 44,64 (με πάγια εντολή 42,85 ), αφορά 3play full pack.
Αυτό που θέλω να διορθώσω σε σχέση με την προηγούμενη ανάρτηση (και ζητώ συγνώμη για τη λάθος πληροφόρηση), είναι ότι τελικά δέχτηκε να ξαναπληρώσει τα 25 για την αναβάθμιση της γραμμής.
Ο νέος λογαριασμός αναμένεται τις επόμενες ημέρες.
Μήπως ξέρει κανείς αν έχω δικαίωμα που πήρα την προσφορά στα 43 περίπου.να μείνω μόνο με το vdsl ; Λόγο ότι δεν είμαι ευχαριστημένος την tv .και ακόμα καλύτερα αν μπορώ να αλλάξω πάροχο χωρίς ποινή ;είμαι σχεδόν 2 βδομάδες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορείς να μας πεις πως γίνεται αυτό...Δεν το έχω ξανακούσει...Το vdsl100 μου το δίνουν +10 ευρω δεν θα παρω. Με άλλα 10 βάζω ΟΤΕTV, οι περισσότεροι βάζουν
winvision για να εχουν NOVA και OTETV με 54-55 ευρω συνολο .
Σε εμένα ενώ τους είπα για το 39,64 μου έδωσαν το 43,27, επίσης κατά την επικοινωνία μαζί τους αναφέρουν ότι σε εισαγωγικά ότι μπορεί αυτά που γράφουμε να μην είναι έτσι αλλά αλλιώς και να είναι τις στιγμής η προσφορά δηλαδή αερολογίες. Το συμπέρασμα ¨κτυπάτε¨ τους αλύπητα και να παίρνεται τα μέγιστα.
To vdsl100 εμένα μου το δίνουν +10 ευρώ ακατέβατο και άλλος για το ίδιο πακέτο μαζί και με το vdsl100 του το δίνουν στα 44,64, δεν μου είναι απαραίτητο αν προκύψει κάποια προσφορά αξιοπρεπή θα την βάλω.
Να θυμάστε αυτοί είναι σε δεινοί θέση όχι εμείς και το περιεχόμενο τους μπορείς να το πάρεις και από την vodafone και από την wind. Από την στιγμή που την αποκλειστικότητα την δώσανε και αλλού έπρεπε να κάνουν κινήσεις να θωρακιστούν με συνδρομητές. Βλέπω όμως ότι κάνουν κινήσεις που αυτές γινόταν πριν χρόνια και αυτές τους έφτασαν εδώ με το να δίνουν σε κάποιον καλή προσφορά και σε άλλον που ζητάει την ίδια αερολογίες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.