Καλησπέρα. Λήγει αυτές τις μέρες το διετές συμβόλαιο με την Nova Σταθερό - Ιντερνετ 50άρι - Δορυφορική TV Cinema+, στα 32,02 ευρώ. Με κάλεσαν από συνεργάτη για ανανέωση και με διαβεβαίωσαν ότι με τα ίδια χρήματα θα μπορώ να έχω την δορυφορική TV και Ιντερνετ 100άρι, εφόσον αποδεκτώ την ανανέωση , και θα μου στείλουν και boxακι να έχω και αν θέλω το ενεργοποιώ όπως ανέφεραν. Ζήτησα επιβεβαίωση 2 φορές τηλεφωνικά ότι η δορυφορική δεν θα αλλάξει και φυσικά είπαν ότι δεν αλλάζει τίποτα. Ήρθε σήμερα νέος εξοπλισμός -router για voip τηλεφωνία και το eon boxaki και με αφορμή τις παραλαβές, έβαλα να δω αν λειτουργεί ο δορυφορικός αποκωδικοποιητής, χωρίς να έχω ενεργοποιήσει κάτι από τον νέο εξοπλισμό Όπως ίσως καταλάβατε, η δορυφορική είχε διακοπεί. Κάλεσα την εξυπηρέτηση και μου απάντησαν ότι πλέον έχετε ιντερνετική ΤV, δεν γίνεται λέει να στείλουμε boxακι σε συνδρομητές δορυφορικής, δεν μπορείς να έχεις και τις 2 συνδέσεις. Τελικά για να μην μπλέξω περισσότερο, έκανα αίτημα υπαναχώρησης από την ανανέωση και θα δω πως θα κινηθώ. Οι κλήσεις με τον συνεργάτη υποτίθεται ηχογραφούνται, ανέφερα όνομα, μέρα και ώρα και ελπίζω να τους εκπαιδεύσουν καλύτερα και να μην μας κοροϊδεύουν έτσι ασύστολα για να πιάνουν τους στόχους τους. Οπότε προσοχή, μην μιλάτε με "συνεργάτες" , μόνο απευθείας με NOVA