Προσφορά NOVA

Παντως το μήνυμα που λετε για +3 δεν μου έχει ερθει παροτι ειμαι αοριστο.

Βασικα αν μου δωσουν 3 μηνες δωρο θα κανω 24μηνο με σπορτς δεν ειναι κακο στην αναγωγη ανα μηνα...
Μακάρι να σου κάνουν 3 μήνες δώρο. Έμένα που λήγει στις 10/08 μου είπαν για 24 μήνες με την ίδια τιμή που είχα πρίν. Όταν τους ανέφερα για τρεις μήνες δώρο έκαναν τους κινέζους. Έχω την εντύπωση πως αν σου δώσουν 3 μήνες τελικά θα είναι έναντι της καινούργιας τιμής σήμερα και όχι αυτήν που είχες..

Ούτε σε εμένα έχει έρθει κάποιο μήνυμα για 3 ευρώ άυξηση.Ειμαι αορίστου δορυφορικό ούτε και εγώ ξέρω από πότε ,πολύ πρίν ξεκινήσει η EON και δίνω 39,63 ευρώ για 100στάρι Internet, απεριόριστα σταθερά κινητά και full pack Nova μαζί και με την έξτρα συσκευή. Δε με συμφέρει σε καμια περίπτωση να πάω να κάνω eon πρόγραμμα και να δεσμευτώ και δύο χρόνια.Ακόμα και 3 ευρώ αύξηση να κάνουν , μια χαρά θα είναι ακόμα η τιμή....

Μακάρι να σου κάνουν 3 μήνες δώρο. Έμένα που λήγει στις 10/08 μου είπαν για 24 μήνες με την ίδια τιμή που είχα πρίν. Όταν τους ανέφερα για τρεις μήνες δώρο έκαναν τους κινέζους. Έχω την εντύπωση πως αν σου δώσουν 3 μήνες τελικά θα είναι έναντι της καινούργιας τιμής σήμερα και όχι αυτήν που είχες..
Εσυ εχεις σπορτ? Ή το απλο? Εγω εχω το απλο οποτε θα γίνει αναβάθμιση για αυτο ελπίζω.

Ούτε σε εμένα έχει έρθει κάποιο μήνυμα για 3 ευρώ άυξηση.Ειμαι αορίστου δορυφορικό ούτε και εγώ ξέρω από πότε ,πολύ πρίν ξεκινήσει η EON και δίνω 39,63 ευρώ για 100στάρι Internet, απεριόριστα σταθερά κινητά και full pack Nova μαζί και με την έξτρα συσκευή. Δε με συμφέρει σε καμια περίπτωση να πάω να κάνω eon πρόγραμμα και να δεσμευτώ και δύο χρόνια.Ακόμα και 3 ευρώ αύξηση να κάνουν , μια χαρά θα είναι ακόμα η τιμή....
Η λογική λέει ότι όλοι θα γυρίσουν σε ΕΟΝ προγράμματα ώστε να μην συντηρούν πολλαπλά συστήματα. Κάποια στιγμή θα σου έρθει το +3 που μπορεί και αυτό να αλλάξει προς τα επάνω,τώρα για τα κανάλια cosmote η λογική είναι ότι θα δώσουν πρόσβαση σε όσους έχουν προγράμματα ΕΟΝ. Σε εμένα με τα ίδια που έχεις το είχα 47.90 με το +3 πήγαινα 50.90 τελικά το έκανα fiber200.

Για σιγά...39.63€ με όλα μέσα κι εγώ δίνω 55€ για τα ιδια; Οκτώβρη ληγει, και δεν βλέπω στη τιμή αυτή να παίρνουν τα ...τρία μου...
€ εννοω:)

Για σιγά...39.63€ με όλα μέσα κι εγώ δίνω 55€ για τα ιδια; Οκτώβρη ληγει, και δεν βλέπω στη τιμή αυτή να παίρνουν τα ...τρία μου...
Αυτή την τιμή την έδινε η παλιά NOVA και έπαιζε ρόλο με ποιον θα μιλούσες.Η ΕΟΝ όπως έχει πει και ο επικεφαλής δεν μπορεί στο ίδιο restaurant μια μπριζόλα να την αγοράσουν την ίδια ο καθένας με άλλη τιμή.

• Like
Reactions: Teo010
Είναι τιμή που είχα πάρει πολύ παλιά 4 η 5 χρόνια πριν ως αντιπροσφορά σε αίτηση φορητότητας που είχα κάνει για Cosmote.Ηταν και πιο χαμηλά γιατί κάποτε έδιναν και έκπτωση 4% για πληρωμή με πάγια εντολή και δεν υπήρχε και το τέλος συνδρομητικής.Εχω ξεμείνει τόσο καιρό αορίστου και η τιμή παραμένει ίδια.Μου είχαν πει τότε ότι η τιμή της προσφοράς θα είναι για πάντα….Δεν έχω κανένα λόγο να ανανεώσω και να βάλω Eon, άρα κάθομαι στα αυγά μου.

• Like
Reactions: lakiss51
Με 200ρα ftth και δορυφορική στα 48,60, μπορώ να πάρω 300ρα στην ίδια τιμή στην ανανέωση;(Τώρα Σεπτέμβριο λήγει το συμβόλαιο μου)

Με 200ρα ftth και δορυφορική στα 48,60, μπορώ να πάρω 300ρα στην ίδια τιμή στην ανανέωση;(Τώρα Σεπτέμβριο λήγει το συμβόλαιο μου)
Σε ιδιόκτητο παίρνεις ότι θέλεις. Οι τιμές πλέον είναι αυτές που αναφέρονται στον κατάλογο για όλους.

Λοιπόν, είμαι σε 3play FIBER100+ με το δορυφορικό full pack στα 48.30€ με συμβόλαιο που λήγει τον Δεκέμβριο 2024. Η πρόταση που μου έγινε σήμερα είναι ανανέωση στο ίδιο πακέτο με 46€ και δώρο τα ΟΤΕsports για τους πρώτους 2μήνες και μετά χρέωση από 1€-3€/μήνα, δεν είναι σίγουροι για το ακριβές ποσό ακόμα.

2 μηνες δωρεαν ολοι θα εχουν μ'αρεσει που στο παρουσιασαν σαν να σου κανουν προσφορα

Γενικά το τελευταίο διάστημα υπάρχουν μεγάλες αγάπες με COSMOTE, οπότε και μηδενικές προσφορές. Μια χαρά τη μοιράσανε την πίτα...

• Like
Reactions: angelalex
Λοιπόν, είμαι σε 3play FIBER100+ με το δορυφορικό full pack στα 48.30€ με συμβόλαιο που λήγει τον Δεκέμβριο 2024. Η πρόταση που μου έγινε σήμερα είναι ανανέωση στο ίδιο πακέτο με 46€ και δώρο τα ΟΤΕsports για τους πρώτους 2μήνες και μετά χρέωση από 1€-3€/μήνα, δεν είναι σίγουροι για το ακριβές ποσό ακόμα.
Το ίδιο είχα 48.70 και το έκανα fiber200 με 50 ευρώ. Για το δώρο όλοι θα το πάρουν και μετά ισχύει,
ΕΟΝ+, ΕΟΝ Entry & Sports, Novasports, Novasports All, Full Pack, Sports Pack, Sports All.
Μετά την πάροδο των 2 μηνών, η υπηρεσία θα παραμείνει ενεργή με επιπλέον χρέωση 3€/μήνα. Πάλι όμως συμφέρει 53 ευρώ όλα ενώ η cosmote το ίδιο βγαίνει νομίζω 62 ευρώ.

• Like
Reactions: gdaskal
Άρα από ότι διαβάζω δεν δίνουν κάτι καλύτερο από τις τιμές καταλόγου που έχουν στο site .άρα και εγώ που έχω μόνο internet 100αρα στα 26 .για να προσθέσω το full πακέτο tv θα πάω στα 46 και μετά +3 για τα cosmote .σωστά;