Εχει τσεκαρει κανεις αν υπαρχει οντως πεναλτι 50 ευρώ?Και εγώ για υποβάθμιση πάω σε απλό EON με 11€ και αντε γειά!!
Εχει τσεκαρει κανεις αν υπαρχει οντως πεναλτι 50 ευρώ?Και εγώ για υποβάθμιση πάω σε απλό EON με 11€ και αντε γειά!!
Ειναι ακριβωϛ το ιδιο με το δαδικτυακο 25,31 για το φουλ πακετο. Αν κρατησειϛ και τα cosmote sports μετα το Νοεμβρη θα προσθεσειϛ 3 ευρω το μηνα.Καλημέρα σκέφτομαι να βάλω το δορυφορικό πακέτο τηλεόρασης της εον αλλά δεν βρίσκω κάπου στο σαιτ της τιμές μήπως ξέρει κάποιος?
Υπάρχει πακέτο μόνο για τα αθλητικά?εον κ Cosmote?? Γιατί στο σαιτ τους δεν έχουν καπου τα πακέτα? Δηλαδή αν θες κάτι πρέπει να μηλησω μέσω τηλεφώνου.Ειναι ακριβωϛ το ιδιο με το δαδικτυακο 25,31 για το φουλ πακετο. Αν κρατησειϛ και τα cosmote sports μετα το Νοεμβρη θα προσθεσειϛ 3 ευρω το μηνα.
Οχι υπαρχει μονο το φουλ που εχει τα παντα και το απλο που κοστιζει 11 ευρω και δεν εχει τα αθλητικα.Υπάρχει πακέτο μόνο για τα αθλητικά?εον κ Cosmote?? Γιατί στο σαιτ τους δεν έχουν καπου τα πακέτα? Δηλαδή αν θες κάτι πρέπει να μηλησω μέσω τηλεφώνου.
Σε ευχαριστώ πολύ και στο δορυφορικό η τρεις μήνες είναι δωρεάν? Δηλαδή εάν το βάλω τώρα θα ξεκινάω να πληρώνω από Δεκέμβριο? Απλά μου φενετε περίεργο γιατί το δορυφορικό δεν το έχουν στο σαιτ για εμάς που δεν έχουμε κ το πιο γρήγορο ίντερνετ και δεν ξέρουμε εάν θα παίζει σωστά το streamingΟχι υπαρχει μονο το φουλ που εχει τα παντα και το απλο που κοστιζει 11 ευρω και δεν εχει τα αθλητικα.
Αυτο δεν το γνωριζω αλλα λογικα ισχυει. Αν παϛ σε ενα καταστημα θα σε κατατοπισουν για το δορυφορικο .Σε ευχαριστώ πολύ και στο δορυφορικό η τρεις μήνες είναι δωρεάν? Δηλαδή εάν το βάλω τώρα θα ξεκινάω να πληρώνω από Δεκέμβριο? Απλά μου φενετε περίεργο γιατί το δορυφορικό δεν το έχουν στο σαιτ για εμάς που δεν έχουμε κ το πιο γρήγορο ίντερνετ και δεν ξέρουμε εάν θα παίζει σωστά το streaming
Είπαμε θα πάρεις στο 13800 και θα πεις θέλω νέα σύνδεση Nova - EON δορυφορικό γιατί δεν έχω ίντερνετ σπίτι.... 25€ έχει και 28€ μαζί με τα Cosmote Sport....Σε ευχαριστώ πολύ και στο δορυφορικό η τρεις μήνες είναι δωρεάν? Δηλαδή εάν το βάλω τώρα θα ξεκινάω να πληρώνω από Δεκέμβριο? Απλά μου φενετε περίεργο γιατί το δορυφορικό δεν το έχουν στο σαιτ για εμάς που δεν έχουμε κ το πιο γρήγορο ίντερνετ και δεν ξέρουμε εάν θα παίζει σωστά το streaming
Τι πρόταση σου έκανε η Cosmote φίλε;Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.
Σήμερα έκλεισε ένας πραγματικά ιστορικός κύκλος, καθώς από την αρχή στην οικία μου (20 χρόνια) ειχα τηλέφωνο & internet από την Forthnet. Επίσης με μικρές διακοπές τα τελευταία 15 περίπου χρόνια αυτά είχαν συνδιασθεί και με το πλήρες δορυφορικό πακέτο και μάλιστα με σύνδεση για multiview (τα καλώδια ακόμα υπάρχουν στην ταράτσα με το διπλό lnb).
Μετά λοιπόν την απαράδεκτη συμπεριφορά της εταιρίας (που σε έναν πελάτη τόσων χρόνων, δεν έδινε τουλάχιστον την προσφορά που παίρνουν οι νέοι για ανανέωση) αλλά κυρίως και από την τρομερή, για τα δικά μου δεδομένα, πρόταση που μου έκανε η Cosmote (έχω αναφερθεί στο σχετικό πεδίο), αλλάξαμε σελίδα και πλέον όλα μεταφέρθηκαν στον νέο πάροχο.
Γράφω το μήνυμα αυτό γιατί πραγματικά με εντυπωσίασε που μέχρι τελευταία στιγμή, δεν έγινε καμία προσπάθεια από την πλευρά της Nova για αντιπρόταση ή τουλάχιστον για έλεγχο του τι συμβαίνει και αποχωρώ μετά από τόσο χρόνια συνεργασίας. Πάντα θυμάμαι πως κάθε φορά που έλειγε το συμβόλαιο (εκτός από το τελευταια 2χρόνια που το είχα αφήσει ανοικτό χωρίς αλλαγή της τιμής) υπήρχε προσέγγιση και πάντα γινόταν καλύτερη συμφωνία από την προηγούμενη φορά.
Από την άλλη βέβαια αυτό αποτελεί ακόμα μια ένδειξη πως ίσως έκανα την σωστή επιλογή και αποχώρησα.
Καλή συνέχεια...
Τι πρόταση σου έκανε η Cosmote φίλε;
υποχρεωτικόΚαλησπέρα θέλω να ρωτήσω το εξής θέλω να κάνω νέα σύνδεση με eon συνδααστική αλλά δεν με ενδιαφέρει να πάρω το boxaki αφού έχω smart τηλεοράσεις.
Μπορώ να έχω καλύτερη τιμή ή είναι υποχρεωτική η απόκτησή τους κι ας μείνει στην αποθήκη.
Από την στιγμή που σου το δίνουν στο πακέτο το παίρνεις, μην ξεχνάς πάει παντού ανάλογα τις ανάγκες σου ενώ η τηλεόραση είναι κάτι σταθερό.Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω το εξής θέλω να κάνω νέα σύνδεση με eon συνδααστική αλλά δεν με ενδιαφέρει να πάρω το boxaki αφού έχω smart τηλεοράσεις.
Μπορώ να έχω καλύτερη τιμή ή είναι υποχρεωτική η απόκτησή τους κι ας μείνει στην αποθήκη.
εχω NOBA 100 αρα με 26€ χωρις τιβι
βλεπω στις προσφορες μου
Σταθερό με ταχύτητες έως 100mbps και νέα τηλεόραση EON+ για την απόλυτη αθλητική εμπειρία, μόνο με 50€/μήνα & 3 πάγια δώρο στην TV!
- Διάρκεια συμβολαίου
24 μήνες- Πρόγραμμα
Fiber 100 EON +- Τιμή προσφοράς
50,00 €- Μηνιαίο πάγιο
50,00 €
Αυτο εχει μονο αθλητικα ? (και τα κοσμοτε μεσα) ?
Παιζει να παρω καμια καλυτερη προσφορα απο το τηλεφωνο?
Σύμφωνα με το σάιτ ΕΟΝ+:
Συναρπαστικό περιεχόμενο
14 Novasports, 11 Cosmote Sport εκ των οποίων 1 σε 4Κ ανάλυση, 4 Novacinema, 8 παιδικά κανάλια και πολλά άλλα!
Αυτά τα γράφει στο συμβόλαιο. Κανονικά πάντως τα 2 χρόνια που χεις δέσμευση, αν αλλάξουν τόσο δραματικά την χρέωση θα πρέπει να σε ενημερώσουν και να έχεις το δικαίωμα να αποχωρήσεις. Οπότε το 50->60 είναι δύσκολο να συμβεί.Αυτο το παγιο 50 μπορει να αλλαξει ομως στα 2 χρονια ?
Πχ σε ενα χρονο να το πανε 60 και να μη μπορεις να φυγεις ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.