Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά.
Πρόκειται να μετακομίσω σε νέο σπίτι τις επόμενες ημέρες και θα τα βάλω όλα από την αρχή (τηλέφωνο, internet, δορυφορική τηλεόραση). Σκέφτηκα την εύκολη λύση, να βάλω το πακέτο-προσφορά της Nova+Forthnet, αλλά με όλα αυτά που διαβάζω εδώ μέσα έχω μπερδευτεί εντελώς. Διαφορετικές προσφορές, διαφορετικά πακέτα, διαφορετικά μηχανήματα, παντρεμένες και ελεύθερες, η προσφορά τελειώνει στις 15/1 ή στις 31/1, επερχόμενες νέες υπηρεσίες (multiview), επερχόμενοι ανταγωνιστές στο χώρο της δορυφορικής, IPTV και πάει λέγοντας...
Ακόμα και από τα websites Nova και Forthnet παίρνω διαφορετικά αποτελέσματα σε τιμές μηναίας χρέωσης, δωρεάν εξοπλισμού και ημερομηνίες ισχύος προσφοράς!
Προκειμένου να με βοηθήσετε σας δίνω μερικές λεπτομέρειες:
- Η πολυκατοικία που μετακομίζω έχει κεντρική καλωδίωση για δορυφορική τηλεόραση αλλά από όσο ξέρω δεν έχει εγκατάσταση ακόμα.
- Δεν μεταφέρω ούτε τηλεφωνικό αριθμό, ούτε internet και ούτε υπήρξα ποτέ συνδρομητής Nova. Όλα από την αρχή.
- Θα χρειαστώ σίγουρα προεκτάσεις καλωδίων γιατί οι πρίζες της κεραίας TV & Sat είναι σε λάθος σημείο στο σαλόνι (απέναντι από το τζάκι με συνέπεια να μη βολεύει οποιοσδήποτε προσανατολισμός του καναπέ).
- Όπως και οι περισσότεροι, θα έχω μία κύρια TV στο σαλόνι και μία δευτερεύουσα στο υπονοδωμάτιο. Και αυτές θα αγοραστούν εξαρχής, αλλά η αναζήτηση τηλεόρασης είναι μια διαδικασία που την έχω κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν (πάντα με την πολύτιμη βοήθεια της γνωσιακής βάσης του avclub) και είμαι πιο εξοικειωμένος.
- Θέλω οπωσδήποτε internet+wifi και αν έβαζα τώρα το πακέτο προσφοράς κατά πάσα πιθανότητα θα έβαζα το double play+full pack+HD, αλλά θα μπορούσα να ζήσω και με κάτι λιγότερο (π.χ. forthnet economy+Nova sports+HD) αν υπήρχε καλύτερη προσφορά στή μηνιαία χρέωση ή στον εξοπλισμό.
- Η μετακόμιση θα γίνει την επόμενη εβδομάδα και δεν μπορώ να με φανταστώ να αντέχω πολύ καιρό χωρίς internet. Αλλά προκειμένου να βάλω κάτι καλύτερο και φθηνότερο θα μπορούσα να περιμένω λίγες εβδομάδες χωρίς σταθερό τηλέφωνο και δορυφορική.
Εσείς ως έχοντες πλέον εμπειρία, από την καλή και από την ανάποδη, τι θα κάνατε στη θέση μου;
Συγγνώμη αν σας κούρασα και ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια.
[Αν κάποιος συντονιστής κρίνει ότι είμαι off-topic εδώ, μπορεί να το μεταφέρει αλλού ή και σε νέο thread]