Προσφορά NOVA

Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Εγώ είχα 2play και πέρσι τον Αύγουστο το συνδύασα με την νοβα (έκπτωση 20% και στις 2 υπηρεσίες). Μόλις έκλεισα 1 χρόνο στην προσφορά αυτή διέκοψα την νοβα και συνεχίζω με 2play. Ξαφνικά την Παρασκεύη λαμβάνω ένα λογαριασμό 81,34 ευρώ για Τέλος Διακοπής Προνομίου!!!!!!!!!
Που θα πάει δεν θα βγεί δορυφορικά το πακέτο του ΟΤΕ!

Μήπως διέκοψες πριν το χρόνο;

Διάβασε λίγο το συμβόλαιο σου, διότι στο δικο μου το ποσό αυτό το πληρώνεις αν διεκόψεις σε ένα χρόνο, όχι μετά!

Μην το πληρώσεις αν έχουν κάνει λάθος.

Εγώ είχα 2play και πέρσι τον Αύγουστο το συνδύασα με την νοβα (έκπτωση 20% και στις 2 υπηρεσίες).

Μαλλον εννοεις προπερσι τον Αυγουστο, γιατι απο περσι τον Αυγουστο ενας χρονος δεν βγαινει.

ΥΓ και εγω περιμενω να δω τι θα παιξει με conn-x sat.

Απάντηση: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Τελικα οσοι απο εμας υποτιθεται οτι πηραμε δωρεαν τον hd δεκτη τον πληρωσαμε,αλλα με αλλο τροπο.Προχθες επι αρκετη ωρα προσπαθουσα να βρω ακρη ,για τις χρεωσεις τους και τελικα για ολα <φταει> το Πλαισιο,οπου ειχα κανει την διαδικασια.Ετσι αντι για το συνολικο ποσο των 43 περιπου ευρω τον μηνα για forthnet+nova start pack,πληρωνω 50 ευρω .Αν τα πολλαπλασιασουμε επι 12 μηνες,βγαινει ο λογαριασμος του εμπαιγμου.
Φυσικα με την ληξη του συμβολαιου θα με ξεχασουν αμφοτεροι

Μήπως διέκοψες πριν το χρόνο;

Διάβασε λίγο το συμβόλαιο σου, διότι στο δικο μου το ποσό αυτό το πληρώνεις αν διεκόψεις σε ένα χρόνο, όχι μετά!

Μην το πληρώσεις αν έχουν κάνει λάθος.

Όχι έβαλα νοβα 21 Αυγούστου και την διέκοψα 31 Αυγούστου του επόμενου χρόνου γνωρίζοντας οτι πρέπει να μείνω 12 μήνες. Αν δεν το γνώριζα, θα είχα διακόψει απο τον πρώτο μήνα που σταμάτησα να βλέπω και μάλιστα είχα αποσυνδέσει και τον panasat και τον ξαναέβαλα στην πρίζα τους τελευταίους 2 μήνες αφού λέω πληρώνω που πληρώνω ας δω κανένα cartoon.

Ισως επρεπε να διακοψεις 20 σεπτεμβριου... ανεβασε το χαρτι που σου ζητανε να πληρωσεις αν μπορεις....

Γιατί να διακόψω 20 Σεπτεμβριου; Εξάλλου δεν θα είχα πρόβλημα να μείνω άλλον ενα μήνα (εδώ έμεινα 11 μήνες χωρίς να βλέπω) αλλά μιλώντας με την νοβα μου είχαν πει οτι τέλος Αυγούστου και όχι στις 21 του μήνα που ήθελα εγώ, μπορώ να διακόψω.

Επειδη παντα στην nova οι λογαριασμοι προπληρωνονται... any way μιλησε μαζι τους μηπως και βρεις λυση....

Απάντηση: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Σημερα ,μετα απο σχετικο email στη nova,το προβλημα των χρεωσεων φαινεται να διορθωθηκε.Mαλιστα στο σχετικο email ειχα εκφρασει και τα παραπονα μου για τις επανεκκινησεις του 813,και ειχα ζητησει εφ οσον ο δεκτης πρεπει να παραμενει ανοικτος συνεχεια,για να μην κανει επανεκκινησεις,να μου καταβαλουν το αντιστοιχο ποσο της καταναλωσης ρευματος της ΔΕΗ +φπα.Μου απαντησαν οτι το συντομοτερο δυνατο θα λυθει και αυτο,θα δουμε
Οφειλω να ομολογησω οτι σημερα η συμπεριφορα ηταν τελειως διαφορετικη,προς το καλλιτερο.

Last edited:

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά.

Πρόκειται να μετακομίσω σε νέο σπίτι τις επόμενες ημέρες και θα τα βάλω όλα από την αρχή (τηλέφωνο, internet, δορυφορική τηλεόραση). Σκέφτηκα την εύκολη λύση, να βάλω το πακέτο-προσφορά της Nova+Forthnet, αλλά με όλα αυτά που διαβάζω εδώ μέσα έχω μπερδευτεί εντελώς. Διαφορετικές προσφορές, διαφορετικά πακέτα, διαφορετικά μηχανήματα, παντρεμένες και ελεύθερες, η προσφορά τελειώνει στις 15/1 ή στις 31/1, επερχόμενες νέες υπηρεσίες (multiview), επερχόμενοι ανταγωνιστές στο χώρο της δορυφορικής, IPTV και πάει λέγοντας...

Ακόμα και από τα websites Nova και Forthnet παίρνω διαφορετικά αποτελέσματα σε τιμές μηναίας χρέωσης, δωρεάν εξοπλισμού και ημερομηνίες ισχύος προσφοράς!

Προκειμένου να με βοηθήσετε σας δίνω μερικές λεπτομέρειες:

• Η πολυκατοικία που μετακομίζω έχει κεντρική καλωδίωση για δορυφορική τηλεόραση αλλά από όσο ξέρω δεν έχει εγκατάσταση ακόμα.
  • Δεν μεταφέρω ούτε τηλεφωνικό αριθμό, ούτε internet και ούτε υπήρξα ποτέ συνδρομητής Nova. Όλα από την αρχή.
  • Θα χρειαστώ σίγουρα προεκτάσεις καλωδίων γιατί οι πρίζες της κεραίας TV & Sat είναι σε λάθος σημείο στο σαλόνι (απέναντι από το τζάκι με συνέπεια να μη βολεύει οποιοσδήποτε προσανατολισμός του καναπέ).
  • Όπως και οι περισσότεροι, θα έχω μία κύρια TV στο σαλόνι και μία δευτερεύουσα στο υπονοδωμάτιο. Και αυτές θα αγοραστούν εξαρχής, αλλά η αναζήτηση τηλεόρασης είναι μια διαδικασία που την έχω κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν (πάντα με την πολύτιμη βοήθεια της γνωσιακής βάσης του avclub) και είμαι πιο εξοικειωμένος.
  • Θέλω οπωσδήποτε internet+wifi και αν έβαζα τώρα το πακέτο προσφοράς κατά πάσα πιθανότητα θα έβαζα το double play+full pack+HD, αλλά θα μπορούσα να ζήσω και με κάτι λιγότερο (π.χ. forthnet economy+Nova sports+HD) αν υπήρχε καλύτερη προσφορά στή μηνιαία χρέωση ή στον εξοπλισμό.
  • Η μετακόμιση θα γίνει την επόμενη εβδομάδα και δεν μπορώ να με φανταστώ να αντέχω πολύ καιρό χωρίς internet. Αλλά προκειμένου να βάλω κάτι καλύτερο και φθηνότερο θα μπορούσα να περιμένω λίγες εβδομάδες χωρίς σταθερό τηλέφωνο και δορυφορική.

Εσείς ως έχοντες πλέον εμπειρία, από την καλή και από την ανάποδη, τι θα κάνατε στη θέση μου;

Συγγνώμη αν σας κούρασα και ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια.

[Αν κάποιος συντονιστής κρίνει ότι είμαι off-topic εδώ, μπορεί να το μεταφέρει αλλού ή και σε νέο thread]

Νομίζω πως το φτηνότερο πακέτο με nova και internet είναι ο συνδυασμός Nova και μόνο DSL που με το 20% της έκπτωσης βγαίνει κοντά στα 50 - 55 ευρώ.
αν και αν ήμουν στη θέση σου θα πήγαινα σε αυτό που δεν είναι και πολύ μεγαλύτερη τιμή. Γενικά καλύτερα να πάρεις το full 3 play με τις προσφορές που τρέχουν τώρα.

Για τα τεχνικά, καλύτερα ας μιλήσει κάποιος άλλος γιατί εγώ δεν θα στα πω και με μεγάλη σιγουριά.

Παιδιά είμαι κι εγώ σε σκέψεις για να βάλω συνδρομητική τηλεόραση κυρίως με σκοπό να βλέπω ποδόσφαιρο. Η προσφορά που αναφέρει η adrianna καλή φαίνεται. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι συγκεκριμένες ομάδες (έδρες) που προβάλλονται σε hd ή αλλάζει ανάλογα με το πρόγραμμα.

Nova in a Box

Όλη η Nova σε ένα κουτί μόνο με 169 !
Για πρώτη φορά όλη η Nova σε ένα κουτί εύκολα και απλά. Το Nova in a Box περιλαμβάνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, μαζί με προπληρωμένο χρόνο συνδρομής συνολικής αξίας 300 *, μόνο με 169 . Έτσι μπορείτε να απολαύσετε το τηλεοπτικό υπερθέαμα της Nova εύκολα, οικονομικά και χωρίς την υποχρέωση ετήσιου συμβολαίου. To μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να επιλέξετε τις υπηρεσίες που επιθυμείτε.

* Αφορά στο συνδυασμό εξοπλισμού και υπηρεσίας Start Pack για 6 μήνες.

Nova in a Box

Όλη η Nova σε ένα κουτί μόνο με 169 !
Για πρώτη φορά όλη η Nova σε ένα κουτί εύκολα και απλά. Το Nova in a Box περιλαμβάνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, μαζί με προπληρωμένο χρόνο συνδρομής συνολικής αξίας 300 *, μόνο με 169 . Έτσι μπορείτε να απολαύσετε το τηλεοπτικό υπερθέαμα της Nova εύκολα, οικονομικά και χωρίς την υποχρέωση ετήσιου συμβολαίου. To μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να επιλέξετε τις υπηρεσίες που επιθυμείτε.

* Αφορά στο συνδυασμό εξοπλισμού και υπηρεσίας Start Pack για 6 μήνες.
http://www.nova.gr/el-gr/nova/1783-.cmt?

Νέα θύματα/πρόβατα που θα αγοράσουν έναν δέκτη που δεν κάνει ούτε... για να στρώσεις το σεμεδάκι της γιαγιάς. Καλύτερα το Box να είχε την καρτούλα και ένα φυλλάδιο με λίστα δεκτών που εγκρίνει η Nova ή επιτέλους έναν δέκτη που πραγματικά είναι σύμφωνος με τα πρότυπα λειτουργίας, τις τεχνικές προδιαγραφές και τις προϋποθέσεις ασφαλείας της (γιατί μέχρι τώρα το σύστημα ασφαλείας και τρύπιο αποδεικνύεται και οι τεχνικές προδιαγραφές είναι ανύπαρκτες (ανάθεμα αν λειτουργεί το 1/6 των κουμπιών που αναγράφονται στο τηλεκοντρόλ...παντόφλα).

Όσοι τώρα είστε έτοιμοι να υπογράψετε με την Nova: σκεφτείτε το, γιατί απεργούν και τα φαρμακεία για τα ταβόρ...

Πάντως πέρα από τα παράπονα για τον εξοπλισμό (που δεν είμαι expert για να ξέρω αν είναι σωστά, αλλά μάλλον έχουν μια δόση υπερβολής), είναι αρκετά έξυπνη κίνηση αυτή η πακετοποίηση υπηρεσιών και είναι καλό που δίνει τη δυνατότητα επιλογής διαφορετικών πακέτων χωρίς δέσμευση.

Ξέρει κανείς αν μετά το τέλος της περιόδου που έχει προπληρωθεί θα πρέπει να επιστρέφεται ο εξοπλισμός;

Ρε συ ανδριάνα, χωρίς να χω τπτ μαζί σου, αλλά απ τη στιγμή που απαντάς σ όλα τα θέματα της νοβα με μια συμπάθεια προς τη συγκεκριμένη εταιρεία να το πω διακριτικά πως να μη σε χαρακτηρίζουνε όπως λες σε ένα άλλο τοπικ...; Ξέρεις η πλειοψηφία δεν τρεφει και πολύ ιδιαίτερα συναισθηματα για τη συγκεκριμενη εταιρεια, οποτε αν και οποιος γραφει κανα καλο λογο, τον παιρνει η μπαλα κι αυτον....
Φιλικά...
:ernaehrung004:

Πάντως πέρα από τα παράπονα για τον εξοπλισμό (που δεν είμαι expert για να ξέρω αν είναι σωστά, αλλά μάλλον έχουν μια δόση υπερβολής), είναι αρκετά έξυπνη κίνηση αυτή η πακετοποίηση υπηρεσιών και είναι καλό που δίνει τη δυνατότητα επιλογής διαφορετικών πακέτων χωρίς δέσμευση.

Ξέρει κανείς αν μετά το τέλος της περιόδου που έχει προπληρωθεί θα πρέπει να επιστρέφεται ο εξοπλισμός;
Οταν προπληρωνεις κατι δεν ειναι δεσμευση; πως λεγεται ;

Δεν επιστρέφεται ο εξοπλισμός μετά το τέλος του συμβολαίου και εφόσον δεν θέλεις να συνεχίσεις.....