ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!

Δημήτρη η ανακρίτρια μου είπε ότι η βαρύτερη κατηγορία που θα του αποδωθεί είναι αυτή της παραπλάνησης τη δικαιοσύνης.
Ίσως και να λέγεται κάπως διαφορετικά, δεν θυμάμαι τον ακριβή νομικό όρο.

Ο τρόπος με τον οποίο διεκδίκησε τα λεφτά ο αστυνομικός είναι ο απλός που θα έκανε ο καθένας μας αν έβρισκε κατ´ιδίαν έναν που τον εξαπάτησε.
Του είπε θέλω τα λεφτά μου και μαζί και των άλλων δύο μελών.
Και ο silektis75 του έκλεισε ραντεβού για να του δώσει τα λεφτά αλλά έκανε την καταγγελία και έτσι τους συνέλαβαν σαν ληστές και απατεώνες.

Δηλαδή με απλά λόγια....ποιος έχει αυτή τη στιγμή που μιλάμε μπλεξίματα με την δικαιοσύνη....ο Silektis75 ,η,οι άλλοι δυο??

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!

Νίκο μου, διαφωνώ κάθετα, οριζόντια και πλάγια. Μέχρι σήμερα ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας. Η αυτοδικία χωρεί και συγχωρείται στο Δίκαιό μας κάτω από προϋποθέσεις και όχι όποτε του καπνίσει του καθενός. Οπότε τα ''καλά του έκανε'' μετά από 20-50-100 μέρες που τον πέτυχε στο δρόμο, μπορεί να ικανοποιούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα, όχι όμως το Ποινικό Δίκαιο και Δικονομία και 'κει που κάποιου του χρωστάνε να του πάρουν και το βόδι στο τέλος. Δεν έχουμε γίνει Φαρ Ουέστ ακόμα....-bye-

Βρε Γιάννη μου συμφωνώ...αλλά εαν δολοφονήσω έναν άνθρωπο στη μέση μιάς πλατείας...ε δεν θα περιμένουμε και την δικαστική απόφαση για να με ονομάσουν στεγνό δολοφόνο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!

Τι link να βάλω...αφού έχω βάλει το Google σε εισαγωγικά...:grinning-smiley-043

Δίπλα είναι τελειωμένη υπόθεση
Το ότι θα κάθονταν μέσα κανένα χρόνο 2 άτομα, ο ένας με μωρά παιδιά, μέχρι να γίνει το δικαστήριο, δεν μας λέει τίποτα;
Εδώ δεν ισχύει το ότι μπορεί να είναι κι αυτοί αθώοι;
Το ότι αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας μετά από την κατάθεση των στοιχείων να τους αφήσουν ελεύθερους δεν μας λέει τίποτα;
Και μόνο ότι βγήκαν έξω είναι πολύ σπουδαίο.
Αν είναι όντως εκβιαστές ας τους κλείσουν μέσα όταν γίνει η δίκη.
Αλλά να κάτσουν μέσα ένα χρόνο και μετά να αθωωθούν πως σου φαίνεται;
Γιατί μάλλον θα αθωωθούν.
Εμείς "δίπλα" δεν βγάλαμε καμιά απόφαση αλλά θεωρήσαμε σημαντικό το ότι δεν θα κάτσουν μέσα.
Ο ένας δεν είχε καμιά σχέση με την υπόθεση. Είναι κουμπάρος του και πήγε για παρέα και βρέθηκε στο κελί.

Μήτσο αφου σε ενοχλεί - και πολύ σωστά - ο χαρακτηρισμός απατεώνας , χωρίς απόφαση , δεν θάταν καλύτερα να μην αναφέρεσαι στον αστυνομικό ως μπάτσο ; ( τηρούμε ίσες αποστάσεις από όλους - καλύτερα δεν είναι ; )-bye-

Το μπάτσος δεν είναι χαρακτηρισμός. Είναι επάγγελμα (για πολλούς λειτούργημα :D)

Λοιπόν επειδή ο κόσμος είναι πολύ μικρός και η Ελλάδα ακόμα μικρότερη , και επειδή τυγχάνει να γνωρίζω τον gbout , και κατά συνέπεια την όλη υπόθεση από πρώτο χέρι θα ήθελα να πω οτι τα δύο τελευταία μηνύματα του Κ. ΜΕΛΙΔΗ ΜΙΧΑΛΗ με βρίσκουν εκατό τις εκατό σύμφωνο .(Μέχρι να προλάβω να γράψω ο Μελίδης έβαλε άλλα 2 , εννοώ εγώ τα πιο πάνω...)
Το γεγονός οτι τόσο καιρό , απο τότε που άνοιξε το νήμα , δεν έκανα κάποιο σχόλιο σχετικά έχει να κάνει με το γεγονός οτι στα αρχικά μηνύματα υπήρχε μια λογική και απορίες και εξηγήσεις ,αλλά διαβάζοντας αυτά που διάβασα στις δυο τελευταίες σελίδες συγνώμη αλλά βγήκα απο τα ρούχα μου.
Αν δε μπορείτε να ρωτήσετε κάτι λογικό , αν δεν μπορείτε να μη βλέπετε τα πάντα απο το "δικό σας ΠΟΛΙΤΙΚΟ πρίσμα " μη γράφετε ασυναρτησίες !!! δεν είναι κακό να σας φαίνεται κάτι περίεργο αλλά απέχει παρασάγγας απο αυτά που διάβασα .Κάντε μια υπομονή και θα δείτε τι θα βγεί απο τη δικαιοσύνη .Τέλος αναρωτηθείτε , ότι επάγγελμα και αν κάνετε , αν ήσασταν εσείς το θύμα και βρίσκατε τον "όποιο" σας εξαπάτησε τι θα κάνατε ;;;;;;;; ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ;;;;;

Λοιπόν επειδή ο κόσμος είναι πολύ μικρός και η Ελλάδα ακόμα μικρότερη , και επειδή τυγχάνει να γνωρίζω τον gbout , και κατά συνέπεια την όλη υπόθεση από πρώτο χέρι θα ήθελα να πω οτι τα δύο τελευταία μηνύματα του Κ. ΜΕΛΙΔΗ ΜΙΧΑΛΗ με βρίσκουν εκατό τις εκατό σύμφωνο .(Μέχρι να προλάβω να γράψω ο Μελίδης έβαλε άλλα 2 , εννοώ εγώ τα πιο πάνω...)
Το γεγονός οτι τόσο καιρό , απο τότε που άνοιξε το νήμα , δεν έκανα κάποιο σχόλιο σχετικά έχει να κάνει με το γεγονός οτι στα αρχικά μηνύματα υπήρχε μια λογική και απορίες και εξηγήσεις ,αλλά διαβάζοντας αυτά που διάβασα στις δυο τελευταίες σελίδες συγνώμη αλλά βγήκα απο τα ρούχα μου.
Αν δε μπορείτε να ρωτήσετε κάτι λογικό , αν δεν μπορείτε να μη βλέπετε τα πάντα απο το "δικό σας ΠΟΛΙΤΙΚΟ πρίσμα " μη γράφετε ασυναρτησίες !!! δεν είναι κακό να σας φαίνεται κάτι περίεργο αλλά απέχει παρασάγγας απο αυτά που διάβασα .Κάντε μια υπομονή και θα δείτε τι θα βγεί απο τη δικαιοσύνη .Τέλος αναρωτηθείτε , ότι επάγγελμα και αν κάνετε , αν ήσασταν εσείς το θύμα και βρίσκατε τον "όποιο" σας εξαπάτησε τι θα κάνατε ;;;;;;;; ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ;;;;;

Δεν δέχομαι ούτε τον τόνο σου ούτε τους χαρακτηρισμούς σου. Το τι απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα είναι ότι κοντεύουμε να εκδικάσουμε μια υπόθεση σοβαρή από το πληκτρολόγιο. Τα είπαμε....δεν είναι εδώ μέσα ούτε τηλεδικείο, ούτε η Ζούγκλα του Μάκη. Εμένα αυτό με βγάζει από τα ρούχα μου......όποιος μπορεί να το καταλάβει αυτό, έχει καλώς....όποιος δεν μπορεί και βλέπει προκατειλημμένους και υπερασπιστές απατεώνων, ας βγάλει τη μύγα από πάνω του....

Εύχομαι, αν τελικά τα παιδιά εξαπατήθηκαν, να βρουν το δίκιο τους γρήγορα και να στείλουν τον απατεώνα στη φυλακή.

Last edited:
Αδυνατώ να καταλάβω πως γίνεται να εξελίσσεται σε flame ένα θέμα που ανοίχτηκε προς ενημέρωση των μελών για ενδεχόμενη έστω απάτη. Σίγουρα δεν είναι δικαστήριο εδώ μέσα, αλλά εφόσον τουλάχιστον δύο άτομα έχουν δηλώσει ότι γνωρίζουν προσωπικά την υπόθεση και την εξαπάτηση από τον syllektis καλά έκαναν και το άνοιξαν, προς ενημέρωση των υπολοίπων.

Από κει και πέρα, το αν οι αστυνομικοί έδρασαν σωστά (IMHO όχι) είναι ένα τελείως ξεχωριστό θέμα.

Είναι κρίμα πάντως με διάφορες μικροδιαφωνίες εκτός του βασικού θέματος να οδηγούμε το νήμα σε κλείδωμα, κρίμα γιατί είναι πολύ χρήσιμο ως πληροφόρηση, ανεξάρτητα από το ποιά είναι η επικρατούσα άποψη περί αστυνομικών και τη γνωστή πλέον "κόντρα" με το δίπλα site...

Κανείς μας δεν έχει λεφτά για πέταμα από κάποιον επιτήδειο, οπότε ας επικεντρωθούμε στο καθαρά πληροφοριακό κομμάτι του νήματος. ΙΜΗΟ. Και μάλιστα, αφού δεν έχει αποδειχθεί τίποτα ακόμα, ας μην κάνουμε λαϊκό δικαστήριο ούτε στον syllektis, απλά ας φροντίσουμε να είμαστε δύο φορές προσεκτικοί στις αγορές μας.

Last edited:
Τέλος αναρωτηθείτε , ότι επάγγελμα και αν κάνετε , αν ήσασταν εσείς το θύμα και βρίσκατε τον "όποιο" σας εξαπάτησε τι θα κάνατε ;;;;;;;; ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ;;;;;

Διαλέγω τήν κουρτίνα 2, ή άλλη έχει ΖΟΝΚ..

Φήμες ότι ό "silektis75" εκτός από διαδικτυακός απατεών τυγχάνει καί γύφτος ελέγχονται ώς ανακριβείς..

Λεω τωρα εγω

Μιχαλη εχεις δικιο σε οτι λες και πραγματικά ο συλλεκτης ειναι απατεωνας
και με μια πρωτη ματια καταφερε προσωρινα αντι να βρισκεται υποδικος να ειναι και απο πάνω.

Παμε λίγο στη θεση του
Για να οργανωσεις τις αρχες με προσημειωσεις στα χρηματα σημαινει οτι εχεις δωσει στοιχεία και ανα πασα στιγμή μπορουν να σε βρούν
Παμε λίγο στο κινητρο
Πρεπει να εισαι πολύ μ@λ@κ@ς να κλέβεις μέσω δικτύου από την Ελλάδα συσκευές οχι ιδιαιτερου κόστους και να προσεχεις το βραδυ που γυρνας σπίτι, το πρωι που βγαινεις (γιατι εγω π.χ. αν ηθελα να κανω το καμπόσο αυτο θα εκανα οχι με ραντεβου)
και ανα πασα στιγμή να σκαβεις το λάκο σου με καταγγελίες στην αστυνομία

Δηλαδή ο τυπός η κανει πλάκα ή ....δεν το λέω σε αυτη τη περίπτωση τον βλέπω και αθώο

Last edited:
Αυτο που λεει ο nbullamatsis εχει μια λογικη...

Εκτος αν ο τυπος το εκανε πρωτη φορα και στην απελπιδα προσπαθεια να βγει απο πανω το παρακανε με την "νομιμοτητα".

Εχει ενδιαφερον παντως η υποθεση. Και μας κανει περισσοτερο καχυποπτους.

κι όπως βλέπεις κανείς δεν σε εμποδίζει να την λες ... όχι όμως και να δημιουργείς το πρόβλημα με τις μπηχτές σου και μετά να κάνεις τον αδιάφορο και τον τιμητή... άλλωστε τελευταία φορά που έγραψες εδώ μέσα δεν ήταν για να εξαπολύσεις ένα λίβελλο για πρόσωπο απόλυτης αποδοχής ; ... καλώς μας ξαναβρήκες λοιπόν ...τουλάχιστον οι φιλιππικοί σου έγιναν απλά υπονοούμενα

Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!

Λεω τωρα εγω

Μιχαλη εχεις δικιο σε οτι λες και πραγματικά ο συλλεκτης ειναι απατεωνας
και με μια πρωτη ματια καταφερε προσωρινα αντι να βρισκεται υποδικος να ειναι και απο πάνω.

Παμε λίγο στη θεση του
Για να οργανωσεις τις αρχες με προσημειωσεις στα χρηματα σημαινει οτι εχεις δωσει στοιχεία και ανα πασα στιγμή μπορεις να σε βρούν
Παμε λ'ιγο στο κινητρο
Πρεπει να εισαι πολύ μ@λ@κ@ς να κλέβεις μέσο δικτύου από την Ελλάδα συσκευές οχι ιδιαιτερου κόστους και να προσεχεις το βραδυ που γυρνας σπίτι, το πρωι που βγαινεις (γιατι εγω π.χ. αν ηθελα να κανω το καμπόσο αυτο θα εκανα οχι με ραντεβου)
και ανα πασα στιγμή να σκαβεις το λάκο σου με καταγγελίες στην αστυνομία

Δηλαδή ο τυπός η κανει πλάκα ή ....δεν το λέω σε αυτη τη περίπτωση τον βλέπω και αθώο

Πλάκα ;
με απάτη μέσω διαδικτύου ;
με ψευδή δήλωση στην τράπεζα για δήθεν απώλεια κάρτας ;
με ψευδή καταμήνυση εναντίον των παθόντων ;
με παραπλάνηση δικαστηρίου ;

Re: Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!

:offtopic:

Το μπάτσος δεν είναι χαρακτηρισμός. Είναι επάγγελμα (για πολλούς λειτούργημα :D)

Ε σημερα λοιπον αναρωτηθηκα αν εχει καμια αλλη σημασια.

Βρηκα τα εξης :

"για όσους θέλουν να τσεκάρουν τις τουρκογενείς λέξεις. Εκεί το baç έχει την έννοια του φόρου κατά την Οθωμανική περίοδο, και από ότι υποψιάζομαι, εκεινη την εποχή οι φοροεισπράκτορες δεν μαζεύαν τους φόρους με το γάντι και το «σεις» και με το «σας»!"

http://www.slang.gr/lemma/show/mpatsos_5515:μπάτσος

:offtopic:

:operator:

θελω να πω οτι..... ??????

δεν εχει νόημα αυτο που εκανε ο τυπος ετσι οπως αναφερεται

Καλά, γιατί παραβλέπεις τις άλλες δύο υποθέσεις; Σε τρία άτομα έφαγε λεφτά, φαντασιώσεις είχαν και οι τρεις και βάλθηκαν να κατηγορούν άδικα κάποιον;

Re: Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!

Καλά, γιατί παραβλέπεις τις άλλες δύο υποθέσεις; Σε τρία άτομα έφαγε λεφτά, φαντασιώσεις είχαν και οι τρεις και βάλθηκαν να κατηγορούν άδικα κάποιον;

Soto δεχομαι οτι ετσι εγινε
απλά παω στη θεση του αλλου να δω το σκεπτικό