ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!

Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!

Δημήτρη αυτο ακριβως λέω και εγω
απαντησα στο 116

εκτος αν μιλάμε για μεγαλου βεληνεκούς και αντε γεια

τι να πω ; είναι πολύ μεγάλη η απόσταση μεταξύ του να είσαι "απατεωνίσκος" των 400 ευρώ και του να κάνεις ψευδείς καταγγελίες στην Δ/νση Εσ. Υπ.

βέβαια , η πρωτη ενέργεια ανθρώπου τίμιου , που έχασε την κάρτα του και δήλωσε την απώλεια στην Τράπεζα , θα ήταν να πάρει τηλέφωνο τον πωλητή και να του πεί ότι του στέλνει τα χρήματα με άλλο τρόπο ....

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!

Soto δεχομαι οτι ετσι εγινε
απλά παω στη θεση του αλλου να δω το σκεπτικό

Έχουν δει τα μάτια μας και ακούσει τα αφτιά μας, μην το ψάχνεις...

Αλλη γλώσσα μιλάμε...

Για να παει στις αρχες να προσημειωσει δινοντας στοιχεία ειναι πρακτικά πιο δαπανηρό σαν αποτελεσμα

αν του ειχε δωσει τα 400τοσα τελος
με το να πάει να κανει το σεναριο και να τα μπερδεψει δεν την βγαζει ουτε με 2000

Αυτα λέω δεν κολλάνε
και επειδη δεν εχει νοημα παω να δω καμια ταινια-bye-

Last edited:
Στο παρακάτω αναφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση, κυρίως για τον αγοραστή, δεν ξέρω τι αληθεύει, αλλά από την άλλη αν αληθεύουν αυτά που αναφέρονται, καταλαβαίνει κανείς με τι έχει να κάνει...

http://www.thegreekz.com/forum/showpost.php?p=15814512&postcount=5

ΥΓ. Δεν γνωρίζω ποιος είναι ο συντάκτης του συγκεκριμένου μηνύματος, δεν είμαι καν μέλος στο φόρουμ αυτό...

Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!

@ Μελίδης. Αφού τίποτα λοιπόν δεν είναι κρυφό, τότε ξέρεις ότι αυτοί που είναι εξοργισμένοι είναι πολύ περισσότεροι από 3-4 και ότι φυσικά ο λόγος δεν είναι ένα τραπέζι, ούτε μια προσωπική κόντρα.

Οπότε θα παρακαλούσα να μη δημιουργείς ψεύτικες εντυπώσεις. Ας φτιάξουν κάποιες συμπεριφορές και μετά τα ξαναλέμε.
Αγαπητέ Jim ποιος δημιουργεί ψεύτικες εντυπώσεις; Εγώ;
Κάποιος τυγχάνει να μην ξέρει και ρωτάει τι είναι η ΕΒΒΕ.
Και η απάντηση είναι ότι:
"πρόκειται για μια ομάδα υπέρβαρων λιγδιάρηδων που παρουσιάζουν τα ξύγκια και περιφέρουν τις λιπαρές φωτογραφίες τους στο ιντερνέτ"
Ποιος δημιουργεί εντυπώσεις;

Και αυτοί που είναι εξοργισμένοι δεν είναι 3 - 4 είναι 10 - 15
Γιατί είναι τόσο εξοργισμένοι; Ούτε οι ίδιοι καλά καλά δεν ξέρουν.
Οι ευχαριστημένοι πάντως είναι κατά πολύ περισσότεροι.
Τα pm που έχω δεχτεί από ευχαριστημένους είναι τόσα πολλά, ενώ από εξοργισμένο δεν πήρα κανένα.

Τέλος πάντων, ξεφύγαμε ελαφρώς.

Άρες μάρες κουκουνάρες έγινε το τόπικ, σβήστηκαν μηνύματα και έχουν μείνει άλλα ξεκρέμαστα, που νομίζει κανείς ότι απαντάει κάποιος στο πουθενά...

Σβήστηκαν όλα τα off topic μηνύματα...

Τώρα αν έμεινε και κανένα ξέμπαρκο είναι αποδεκτό φαντάζομαι στα όρια του στατιστικού λάθους...:flipout:-bye-

Re: Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!

Μια ερώτηση: Με ποιον τρόπο ο μπάτσος πήγε να διεκδικήσει τα χρήματα που υποτίθεται ότι του έφαγε ο άλλος? Με την νόμιμη οδό?

Eμενα αυτο που με τρελαινει (αν καταλαβα σωστα, αλλιως διορθωστε με), ειναι πως ο αστυνομικος εκανε χρηση της υπηρεσιας του για να εντοπισει τη διευθυνση του απατεωνα, αλλα δεν συνεχισε με τη νομιμη οδο, δεν τον κατηγγειλε στους αρμοδιους, ωστε να προστατευτουν και αλλοι καταναλωτες.

Επιμενω ομως πως οι ευθυνες που διαφαινονται απο μια τετοια πραξη, ξεπερνουν αυτες της λαθος εκτιμησης της καταστασης απο ενα αστυνομικο οργανο, και μαλλον αφορουν τους υπευθυνους για την εκπαιδευση του αστυνομικου σωματος.

Re: ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!!

Αν κάποιος έχει 1 post, βγάζει αγγελία, μένει μακριά σε σχέση με τον αγοραστή, επομένως ο αγοραστής δεν μπορεί να δει-δοκιμάσει αυτό που τον ενδιαφέρει (εφ' όσον είναι και μεταχειρισμένο) και παρ' όλα αυτά ο αγοραστής τον εμπιστεύεται και αγοράζει γουρούνι στο σακί, καλά να πάθει. Συγνώμη κι όλας.

Ήθελα να ´ξερα ποιος πλήρωσε το πακέτο με την πέτρα χωρίς να το ανοίξει να δει τι έχει μέσα πριν δώσει λεφτά στον κούριερ. Τι φάτσα του μόνο να έβλεπα την ώρα που άνοιγε με αγωνία το πακέτο και να τον έβλεπα από μια γωνία να κυνηγάει τον κούριερ να πάρει τα λεφτά του πίσω!!

ΕΓΩ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ-ΠΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΜΕΤΑ 12 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ Τ ΑΝΟΙΓΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ. ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ.

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!!

Εάν είχες λάβει φίλε μου πακέτο με αντικαταβολή θα ήξερες ότι δεν σου επιτρέπουνε να το ανοίξεις μέχρι να πληρώσεις και υπογράψεις ότι παρέλαβες.
Ας σταματήσουμε να κάνουμε τους ξερόλες και υπεράνω.
Εγώ προσωπικά έχω χρόνια που κάνω αγοραπωλησίες και είμαι πολύ προσεκτικός. Και όμως σε μια στιγμή αδυναμίας (παντρευόμουνα και είχα αλλού το μυαλό μου) μου φάγανε 700 ευρώ.
Ξέρουνε απλά ότι εδώ δεν έχεις ελπίδα να κάνεις τίποτα νόμιμα ακόμα κια να τους βρεις.
Και ο Αινστάιν να είσαι μπορεί να την πατήσεις.

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΗ ΜΕΣΩ ΣΑΙΤ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ.

Κατάλαβε κανείς τον λόγο για τον οποίο έγινε μπάν ο Μιχάλης Μελίδης;
Το τελευταίο του ποστ ειναι σ αυτό το τόπικ
Αν ο λόγος ειναι κάποιο ποστ που σβήστηκε δεν πρέπει να ενημερωθούν σχετικά τα μέλη ....ώστε να αποφύγουν με την σειρά τους αντίστοιχο μπάν;
Δεν θα το είχα αντιληφθεί αν δεν με είχαν ενημερώσει...υπάρχει κάποιος λόγος να γινονται τα μπαν...τόσο διακριτικά, ώστε να περνούν απαρατήρητα απο τους περισσότερους;

Κατάλαβε κανείς τον λόγο για τον οποίο έγινε μπάν ο Μιχάλης Μελίδης;
Το τελευταίο του ποστ ειναι σ αυτό το τόπικ
Αν ο λόγος ειναι κάποιο ποστ που σβήστηκε δεν πρέπει να ενημερωθούν σχετικά τα μέλη ....ώστε να αποφύγουν με την σειρά τους αντίστοιχο μπάν;
Δεν θα το είχα αντιληφθεί αν δεν με είχαν ενημερώσει...υπάρχει κάποιος λόγος να γινονται τα μπαν...τόσο διακριτικά, ώστε να περνούν απαρατήρητα απο τους περισσότερους;

+1000

ΔΕΝ ΤΡΕΦΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

1. ΑΛΛΟ "ΜΠΑΤΣΟΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ. ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. (ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ-ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ).

2. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΗ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ "ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.

Tι εγινε ρε παιδια, εχασα επεισοδια??
Γιατι σβηστηκαν ολα αυτα τα μυνηματα που εβλεπα χθες?
Υπηρχε λογος?
Ο Μελιδης Μιχαλης γιατι απ οτι βλεπω εφαγε ban?
??