Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Re: Προσθήκες καναλιών στην Nova

Η nova σίγουρα θα προσθέσει κανάλια HD κατά τέλη Αυγούστου πιθανότατα.
Σίγουρα δεύτερο novasports, ίσως δεύτερο κινηματογραφικό, πιθανώς κάποιο μουσικό, πιθανώς κάποιο ντοκυμαντέρ.
Το μπουκέτο της είναι αρκετά ακριβό και η προσθήκη καναλιών είναι μονόδρομος (ίσως μαζί και με κάποια μικρή μείωση τιμών).
Προσωπικά μετά από άπειρα χρόνια τη σταματάω το καλοκαίρι και από Σεπτέμβρη βλέπουμε.
Όσαν αφορά το TCM είχε αρχείο που ίσως και να ξεπερνούσε τις 600 ταινίες, έβαζε γύρω στις 120 το μήνα, προσωπικά έχω στο αρχείο μου πάνω από 400.
Μη λέμε και ό,τι θέλουμε...

Θα χρειαστει και νεα συχνοτητα αν θελει να βαλει hd καναλια. Μακαρι...

Το διάβασα σε περιοδικό του χώρου νομίζω, αλλά και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τη nova αρχές του μήνα κάτι ανάλογα σχέδια μου είπε και ο υπάλληλος.
Εν αναμονή...

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στην Nova

Τα TCM και MGM ήταν δύο άχρηστα κανάλια. Καλώς έφυγαν, κακώς όμως που δεν αναπληρώθηκαν με κάτι καλύτερο.

Για να βάλει MTVN HD και ESP2 HD δε χρειάζεται νέα συχνότητα. Αρκεί να συμφωνήσει σε simulcrypt, όπως έχει κάνει για το ESP HD. Η 12130 μπορεί να χωρέσει άλλο ένα HD κανάλι, αφού στην ουσία μόνο 5 κανάλια εκπέμπονται (τα άλλα 2 σπάνια έχουν περιεχόμενο) ενώ αν γίνει αλλαγή σε 29900 χωράνε άλλα 2.

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στην Nova

νομιζω οτι εχουμε διαφορετικη εκτιμηση
δεν ξερω μηπως διαφορετικης ηλικιας
πιστευω οτι αυτα τα καναλια ηταν μακραν τα καλυτερα συνυπολογισμενου οτι ηταν στο πακετο των 30 ευρω

Last edited by a moderator:
Η 12130 εχει και το feed για το pvr. Με 5hd καλα ειναι. Οταν παιζει η ερτ τα 3 καναλια των ντοκυμαντερ πεφτουν αρκετα... Ας το πανε 29900.

Ξερουμε γιατι ολες δεν ειναι σε 29900;

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στην Nova

νομιζω οτι εχουμε διαφορετικη εκτιμηση
δεν ξερω μηπως διαφορετικης ηλικιας
πιστευω οτι αυτα τα καναλια ηταν μακραν τα καλυτερα συνυπολογισμενου οτι ηταν στο πακετο των 30 ευρω
Μπράβο φίλε , επιτέλους κι ένας με τον οποίον συμφωνούμε.

παιδια κατι ασχετο με το εδω ποστ δεν βρηκα καπου αλλου να το βαλω εαν ειναι λαθος ασ το βαλει στο σωστο τρεντ ο μοδτ οκ!!
ερωτηση..
Υπαρχει καποια υπηρεσια της νοβα για τους συνδρομητες της ωστε να μπορεις να βλεπεις και στο iphone sou Nova???? δηλαδη πχ ειμαι καπου εξω η στην δουλεια και παιζει το ντερβυ παναθηναικος ολυμπιακος εχω παρει τηλ πχ την νοβα μου εχει δωσει καποιο κωδικο προσβασης και με αυτον τον κωδικο με μοβιλε ιντερνετ μπαινω στο iphone mou και βλεπω το ντερβυ????????? υπαρχει κατι τετοιο?????? το λεω για τον λογο οτι το εχω δει στην γερμανικια sky to service auto ΔΩΡΕΑΝ μαλοστα για να ββλεπεις sky μεσο του iphone !!!!!!

οχι, αλλα κατι ειχε ακουστει για υπηρεσια nova anywhere.. αλλα τπτ ακομα...

Και nova web tv

Το Φθινόπωρο μετατίθεται η έναρξη του web tv της nova. Η συνδρομητική πλατφόρμα είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα και να παρέχει ταινίες και* αθλητικούς αγώνες στις οθόνες των υπολογιστών και τις ταμπλέτες σε μια προσπάθεια διεύρυνσης της συνδρομητικής της βάσης, στην λογική της ενοποίησης όλων των συσκευών. Η υπηρεσία web tv θα προσφέρεται δωρεάν στους συνδρομητές της nova, οι οποίοι θα μπορούν να το παρακολουθήσουν από 3 διαφορετικές συσκευές και επί πληρωμή στους υπόλοιπους χρήστες. Η nova επενδύει διαρκώς στην τεχνολογία, θέλοντας να βελτιώσει το παρεχόμενο προϊόν, έχοντας ξεκινήσει τις μεταδόσεις σε 3D, και ταυτόχρονα την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση*

http://media-industry.blogspot.gr/2012/06/nova-web-tv.html

πφφφ

μονο το ns2HD εχει ανακοινωθει....

κανενα doc...η music... αλλα τπτ..

Δεν μπορείς να πεις έχουν και αυτές το κοινό τους ...

Πολλοί τσοντάκηδες....ειδικά με το facebook και το κώλυμα με τον υπολογιστή ελάχιστοι πηδάνε πια.

γεια σου tiniake πη^$δικου$%#λα

εχεισ κανει καποια ερευνα για αυτο?

Από τη 1η Οκτωβρίου 2012 το νέο ψυχαγωγικό κανάλι FOX έρχεται στην Ελληνική αγορά και θα αντικαταστήσει το αντίστοιχο ψυχαγωγικό κανάλι FX...

Οι καλύτερες blockbusters σειρές του hollywood, όπως και οι πολυβραβευμένες σειρές "Homeland" και "Awake", καθώς και οι νέοι κύκλοι των "The Walking Dead" και "Falling Skies", θα παίζουν μέσα από την οθόνη του FOX Greece, που αναμένεται να διαδεχθεί το κανάλι FX στις δυο συνδρομητικές πλατφόρμες nova και OTE TV. Ενώ άγνωστο παραμένει, εάν η πρεμιέρα του στην Ελληνική αγορά θα συνδυαστεί σε μια από τις δυο πλατφόρμες, με την αντίστοιχη έκδοση υψηλής ευκρίνειας...
http://rexsat.blogspot.gr