Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Όταν πληρώνεις κάτι, πληρώνεις για αυτά που σου προσφέρει την δεδομένη στιγμή.
Δεν απαιτείς τίποτα παραπάνω, απλά επιθμείς.
Δεν έχει λογική αυτό που γράφεις. Να θες να έχεις την καλύτερη δυνατή ποιότητα, ναι δεκτό.
Πήγαινε στον ΟΤΕ, μάλλον δεν έχεις διαβάσει το νήμα για την ποιότητα του.
Ο πελάτης έχει δίκιο, αλλά αν δεν του αρέσει πάει σε άλλο μαγαζί.

παντως επειδη ο ανταγωνισμος εχει βαλει σχεδον οτι ειχε η νοβα θα πρεπει να βαλει 2-3 νεα καναλακια εστω και σε sd για να υπαρχει διαφοροποιηση.

δεν αρκει μονο η διαφοροποιηση nova go, nova 3d που την πασαρουν..

δεν ξερω ποσο κοστιζουν τα διακιωματα για καναλια ντοκυματερ η μουσικα αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο πολλα πια.... ειδικα αφου κραταν το 5ευρω

γενικα ο πελατης παντα θελει κατι νεο. και μολις του το δωσεις θελει κατι ακομα και γενικα δεν σταματα αυτο. οι μανατζαρεοι τα ξερουν αυτα. ολοι ειχαμε φαγωθει ποτε θα δωθει το nova go και τωρα ειναι σαν να το βαρεθηκαμε κιολασ χαχαχα:guitarist:

Last edited:
Δεν διαφωνώ με αυτό που λες, άλλωστε από τον ανταγωνισμό πάντα βγαίνει κερδισμένος ο πελάτης, αλλά δεν μπορείς να "απαιτείς" επειδή πληρώνεις...

@temis
ρε μακαρι να ηταν ολα τα καναλια hd.δεν το συζηταμε αυτο..ο καθενας μας που δινει τα λεφτα του εχει απαιτησεις.το θεμα ειναι που σταματανε αυτες οι απαιτησεις..για ολα υπαρχει ενα οριο.
μπορει να βαλει και αλλά επιπλεον hd αυτην την στιγμη?εχει την οικονομικη δυνατοτητα?δεν την εχει,δεν μπορει?την κανεις και πας otetv που εχει περισσοτερα.οπως προ-ανεφερα,αθλητικα,ντοκιμαντερ,ταινιες ειμναι καλλυμενος.ενα παιδικο,ενα μουσικο και αλλο ενα sport μου λειπει.αλλα δεν καιγομαι..
και επειδη δεν μου αρεσει να λεω απλα οτι εχω πολλα hd χωρις ουσια,εαν με ρωτησεις για τι καιγομαι,θα σου πω οτι εαν κραταγε και το Αγγλικο πρωταθλημα,δεν θα ηθελα τιποτε αλλο....!!!
αυτο για εμενα,ηταν η μεγαλυτερη υποβαθμιση που εκανε.παραυτα,πιστευω οτι πολυ αμεσα θα μπουν και λλα hd καναλια.

Last edited:
προσωπικα πιστευω οτι θεματικα ειμαστε πληρης.αυτο που λειπει,ειναι 2,3 hd ακομα.
κατ`εμε,ενα mtv,κανα παιδικο(nikelodeon,disney)και αλλο ενα sport.
δε καιγομαι για κατι αλλο.το καλο ειναι,οτι εχει βελτιωθει κατα πολυ η εικονα των sd και τα hd(cinema&sports)ειναι αψογα...!
με λιγα λογια,προτιμω λιγα και καλα,παρα πολλα και μετρια.
Πιστεύω ότι αυτό το μήνυμα τα λέει όλα.:a0210:

χμ ναι

απλα εδω συνηθως δεν σκεφτομαστε σαν απλοι πελατες αλλα και γενικοτερα πως θα ηταν ολοκληρωμενα τα συνδομητικα πακετα στην ελλαδα. και σιγουρα δεν ειμαστε η πλειοψηφια. σιγουρα εχουν πεσει πολυ οι τιμες αλλα...

συμγωνα οτι 2 καναλια σε καθε κατηγορια αν μπουν ειναι κομπλε

Last edited:
επειδη διαβαζω διαφορα εδω μεσα οπως οτι ο οτε βαζει καναλια που εχει η nova οτι η nova εχει σε καποιες περιπτωσεις καλυτερη ποιοτητα ειοκονας απο τον οτε και αλλα διαφορα.Απλα αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι τουλαχιστον υπαρχει μια κινητικοτητα και μια προσπαθεια να βελτιωθουν απο την αλλη πλευρα το μονο που βλεπω μια στασιμοτητα και καμια προσπαθεια για βελτιωση η τελευταια προσθηκη ηταν το Ε TV βρασε ρυζι δηλαδη

επειδη διαβαζω διαφορα εδω μεσα οπως οτι ο οτε βαζει καναλια που εχει η nova οτι η nova εχει σε καποιες περιπτωσεις καλυτερη ποιοτητα ειοκονας απο τον οτε και αλλα διαφορα.Απλα αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι τουλαχιστον υπαρχει μια κινητικοτητα και μια προσπαθεια να βελτιωθουν απο την αλλη πλευρα το μονο που βλεπω μια στασιμοτητα και καμια προσπαθεια για βελτιωση η τελευταια προσθηκη ηταν το Ε TV βρασε ρυζι δηλαδη

εδωσε επισημα το νοβα go. εκανε αναβαθμιση 2 καναλια σε hd , το nc2 και το ns24hd.

εγιναν κινησεις αλλα οχι σε προσθηκη περιεχομενου αλλα σε αναβαθμιση υπηρεσιων

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π Κάπου στην μέση από αυτά που λέμε είναι το σωστό,απλά είναι πολλά τα λεφτά για την NOVA,αν είναι ας κατεβάσουν της τιμές...

Χιλιοειπωμένα πράγματα: οι τιμές σκέτης nova είναι εκτός πραγματικότητας, συνδυαστικά με forthnet είναι καλές. Κοιτάζουμε τι μας ενδιαφέρει περισσότερο να βλέπουμε και αποφασίζουμε. Τώρα αρχίζει και καλοκαιριάζει, οπότε, αν δεν υπάρχει κάποιου είδους βιασύνη, περιμένουμε τα μέσα Αυγούστου για ενδεχόμενες προσφορές ενόψει της νέας σαιζόν.

και παλι φιλε sakels εκτος το nova go που ηταν αναβαθμιση μην μου πεις οτι 2 καναλια σε hd , το nc2 και το ns24hd. ειναι αναβαθμιση οταν η απεναντι εχουν 17 High Definition, και μαλιστα δωρεαν και η nova εχει τα μισα και μαλιστα με χρεωση

Μερικά κανάλια χωρίς μεγάλο κόστος θα μπορούσε να τα βάλει και η Nova. Baby TV και Disney Junior, ή τα επιπλέον Discovery. Χώρος στους αναμεταδότες υπάρχει. Καλό το Nova Go αλλά από θέμα περιεχομένου δε κινείται τίποτα στη Nova.

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Μερικά κανάλια χωρίς μεγάλο κόστος θα μπορούσε να τα βάλει και η Nova. Baby TV και Disney Junior, ή τα επιπλέον Discovery. Χώρος στους αναμεταδότες υπάρχει. Καλό το Nova Go αλλά από θέμα περιεχομένου δε κινείται τίποτα στη Nova.

το baby tv ειναι στα encrypted ενα χρονο τωρα.....

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π Κάπου στην μέση από αυτά που λέμε είναι το σωστό,απλά είναι πολλά τα λεφτά για την NOVA,αν είναι ας κατεβάσουν της τιμές...

μιλησα προσωπικα γι`αυτα που πληρωνω εγω.εαν το παρεις αυτονομα,σαν δορυφορικα πακετα,σαφως γερνουμε υπερ του οτε σε πολλα σημεια.
επειδη ομως δεν ειναι του παροντος το vs,παραμενω στις αποψεις μου περι hd.ασε που ουσιαστικα,με διαφορους τροπους,τα δινει σε πολλους δωρεαν.
αυτο που πρεπει να κανει,ειναι δωρεαν και κανα 2,3 ακομα.

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στη NOVA

γιατί όλο παράπονα ακούμε.. ευτυχώς βλέπουμε έστω και μία κινητικότητα στην αναβάθμιση περιεχομένου.. ας ελπίσουμε και στον εμπλουτισμό του..
http://digitaltvinfo.gr/news/nova-news/item/11577-ananeomeno-novalife-apo-12-maiou
Να μια πραγματικη ειδηση και οχι off topic μηνυματα του στυλ "Αχ μακαρι να ειχε αυτο το καναλι η νοβα" "Μακαρι να ειχε το αλλο καναλιι η νοβα" και γενικα να συνεχιζεται αυτη η κλαψα...