Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Εαν κρίνουμε οτι η nova δεν μπορεί να πληρώσει το τωρινό συμβολαιο του CL καλά καλα τοτε ξεκαθαρίζει ολίγον τι το τοπιο.Αλλά είμαστε off topic εδώ ;)

Γιώργο,δεν μπορουν να πληρώσουν εγγυητικές.Και αυτό δεν είναι φήμες.

Όχι μονο η nova αλλά η forthnet γενικότερα.

Αντρέα καλύτερα να μαθαίνουμε τα πράγματα "μέσα" από την αγορά και όχι με τα μάτια του "οτε"...

Θα δείξει που θα πάει το πράμα...

Γιώργο,δεν μπορουν να πληρώσουν εγγυητικές.Και αυτό δεν είναι φήμες.

Όχι μονο η nova αλλά η forthnet γενικότερα.

Νόμιζα ότι θα έβαζες λίνκ ότι χρωστάει χρήματα στο CL... :smile:
Μην ανησυχείς, και οι 2 πλατφόρμες καλοπληρωτές είναι...
(Αναφέρομαι σε αυτό.)

Τίποτα δεν είναι προ τετελεσμένο. Και οι δυο πλατφόρμες θα τα δώσουν όλα.
Σίγουρα πάντως όταν βρίσκουν νομικό κενό προσπαθουν να κερδίσουν χρήματα. Αυτό ειναι ντροπη ειδικα για τον ΟΤΕ με το παραπανω.

Παιδιά ξέρουμε πότε περίπου θα ανακοινωθεί τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για τα δικαιωάματα του CL για την τριετία 2015-2018?

Εδω φαινεται οτι κανενα ελευθερο καναλι δεν εχει τα λεφτα που πρεπει. Να δουμε τι θα γινει στο τελος.

Εκεί στην ΝΟΒΑ δεν σκέφτεται κανείς να προσθέσουν το disney junior που κάνει θραύση στο πακέτο του ΟΤΕ?

Έχεις στοιχεία δηλαδή, για την τηλεθέαση του Junior στον ΟΤΕ, ή έχεις Νοβα και θα ήθελες το εν λόγω κανάλι;
Ή μηπως θες να αλλάξεις πάροχο και σκέφτεσαι την έλλειψη του Junior?

Last edited:
Έχω και τα δύο πακέτα και βλέπω ότι τα παιδιά μου σταμάτησαν να βλέπουν boomerang (φοβερό παιδικό κανάλι επίσης) και βλέπουν συνέχεια disney junior!

Τώρα για το ότι το κανάλι κάνει θραύση ίσως να είμαι λίγο υπερβολικός. Σίγουρα πάντως κάνει θραύση στο σπίτι μου!

Τώρα για το ότι το κανάλι κάνει θραύση ίσως να είμαι λίγο υπερβολικός. Σίγουρα πάντως κάνει θραύση στο σπίτι μου!

Δημοσκόποι και στατιστικολόγοι μόλις σκίσαν τα πτυχία τους.. :P

Χωρίς πλάκα τώρα γιατί υπάρχει ακόμα αυτό το thread?Πότε έγινε η τελευταία προσθήκη καναλιού στο μπουκέτο της Nova?Με εξαίρεση το Novalife.Τα εποχιακά τύπου Novastars δεν τα υπολογίζω φυσικά.

Άιντε να δούμε τι θα γίνει με τα δικαιώματα του Champions και του Europa League τον Αύγουστο να δούμε αν θα ξεκαθαρίσει το τοπίο της συνδρομητικής στην Ελλάδα ή θα συνεχίσει να είναι δίπολο και να υπάρχει ανταγωνισμός όπως πρέπει να υπάρχει για το καλό όλων μας.

Disney Junior κανει θραυση και στο δικο μου σπιτι! Οντως εχει πολυ ωραια παιδικα για παιδια 3+

Το θέμα είναι πως από το Disney Channel εξαφανίστηκαν όλα τα προγράμματα του Disney Junior. Παλιότερα κάθε πρωί είχε 2-2,5 ώρες συνεχόμενο πρόγραμμα από Disney Junior (Club του Mickey, Muck, Μέλισσες κτλ κτλ). Είναι μεγάλη έλλειψη για τη Nova.

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Χωρίς πλάκα τώρα γιατί υπάρχει ακόμα αυτό το thread?Πότε έγινε η τελευταία προσθήκη καναλιού στο μπουκέτο της Nova?Με εξαίρεση το Novalife.Τα εποχιακά τύπου Novastars δεν τα υπολογίζω φυσικά.

Είναι για να γίνονται προτάσεις ποια κανάλια θα ήθελαν τα μέλη του avclub να μπουν στο πακέτο της NOVA , το ότι τα κανάλια αυτά δεν θα προστεθούν ποτέ είναι άλλο θέμα.

Γιάννη δεν είναι για προτάσεις το θέμα, είναι για τα νέα κανάλια που βάζει η Νόβα.. άλλο αν εμείς το πήγαμε εκεί που θέλαμε