Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Οντος το θέμα έγινε ότι νάναι ας ανακεφαλαιώσουμε, λίγα αλλά καλά έχουν προστεθεί, δεν νομίζω να ξέχασα κατι.

Nova life , η καλύτερη προσθήκη γιατί αναφέρεται στο start pack και το κάνει ανταγωνιστικότερο του αντίστοιχου στον Οτε, με 3play πολύ οικονομικό μάλιστα
24HD , προσθέτει επίσης στο παραπάνω, δεν θα έπρεπε όμως να ήταν hd (υποθέτω δεν το βλέπουν όλοι με start pack)
Action 24, από τα ελεύθερα δεν έχει καλύτερο
Novacinema 2 HD , μόνο από αυτα τα 2 γράφω ταινίες στο pvr, τρομερή βελτίωση σε ποσότητα και δεν έχουν θυσιάσει την ποιότητα.
Tσόντα σε HD, δεν με ενδιαφέρει καθόλου αλλά υποθέτω αποκτά κάποιο νόημα η συνδρομή μιας μέρας για κάποιους, όχι για εμένα .

1. Το CI που διαφημίζεται θα προστεθεί; Έστω και δοκιμαστικά στα αγγλικά να δούμε αν αξίζει;
2. Έχω συχνά πρόβλημα με τη λήψη του MEZZO (σπασίματα). Έχει πρόβλημα και κάποιος άλλος με αυτό;

Οντος το θέμα έγινε ότι νάναι ας ανακεφαλαιώσουμε, λίγα αλλά καλά έχουν προστεθεί, δεν νομίζω να ξέχασα κατι.

Tο Nova life δηλαδή και το Action 24 (ελεύθερο κανάλι στην Αθήνα) είναι οι καλές προσθήκες? Τόσο χαμηλά έχει πέσει ο πήχης?

Το Novacinema 2 υπάρχει εδώ και χρόνια , εκτός αν το θεωρήσουμε προσθήκη έλλειψη πραγματικά νέων καναλιών.

παντως μετα το συμαζεμα τα δυο τελευταια χρονια δλδ: αφησε παρα πολλα αθλητικα, παντρεμα, ξενοικιαση του 5 αναμεταδοτη, μειωσεις σε σουπερ λιγκ κλπ... πρεπει να με χρηματα που εξοικονημησε να δωσει ενα μερος για νεα καναλια. εκτος εαν εχουν σκοπο να τα δωσουν ολα για ch κλπ
βεβαια να πουμε οτι γενικα εχει βελτιωσει η φορθνετ τα σταθερο δικτυο της αλλα η νοβα ειναι ενας αλλος τομεας. παντως στα τελευταια οικονομικα ελεγε οτι στοχος και φετος ειναι η προσελκυση νεων συνδρομητων... το θεμα ειναι οτι καπως πρεπει να κρατας και τους παλιους... οι συνδρομητες σταρτ πακ/3πλαι απλο θα βαρεθουν τα καναλια του σταρτ.....

Last edited:
Tο Nova life δηλαδή και το Action 24 (ελεύθερο κανάλι στην Αθήνα) είναι οι καλές προσθήκες? Τόσο χαμηλά έχει πέσει ο πήχης?

Το Novacinema 2 υπάρχει εδώ και χρόνια , εκτός αν το θεωρήσουμε προσθήκη έλλειψη πραγματικά νέων καναλιών.
Είναι άριστες "μεταγραφές" , τύπου Μπέργκ Καρέλη Καπίνο δλδ , όλες ουσίας .... ο πήχης είναι προσωπικό θέμα του καθενός , αν δεν σου έρχετε να πέσεις από την Ακρόπολη ας είναι χαμηλά δεν τρέχει τίποτα :)

Το nc2 είναι High definition , πολύ διαφορετικό από το απλό ... και είναι το καλύτερο ίσως μετά το BR το νοβα σε ποσοστό ταινιών που θα χαρείς πραγματικά, με απλές κινήσεις χωρίς να ψάχνεις μέσα σε σαβούρα και να ξενερώνεις , και έχω δοκιμάσει από κατεβάσματα μέχρι sky και netflix.

Το καλύτερο ελέυθερο επίσης , σωστή προσθήκη και αντίστοιχα σωστό που μας προφυλάσει από άλλα :) και το life είναι ίσως η κορυφαία επιλογή για το βασικό πακέτο που θα μπορούσα να φανταστώ (βασικά δεν το περίμενα , ήρθε από το πουθενά - ευχάριστη έκπληξη για όποιον είχε το basic pack)

ΥΓ
Λίγο κράτη στα σχόλια όμως παιδιά κυρίως όταν είναι για άσκοπη μιζέρια , δεν έχω ιδέα τι είναι το ci που λέει ο φίλος και παίζει να μου έχουν ξεφύγει και τίποτα άλλα.

Last edited:
παιδια εγω νομιζω οτι καλα οσα εχει κανει αλλα σιγουρα δεν ειναι αρκετα ... δεν ειναι αρκετο το να κανει το nc2 HD μια που δεν εχουν ολοι τα HD ...ετσι δεν παει σε ολους .. το sport 24 καλα το εκανε .. το CI το διαφημιζει στο history ... οποτε ισως ειναι κατι που να μποριε να μπει ... παιδικα θελει ενα καναλι για τους πολυ μικρους φιλους με αθωα παιδικα χωρις βια .. κατι σαν το disney αλλα οχι υποχρεωτικα το καναλι που εχει στον οτε ... στα εργα αφου εχει 4 cinema που δεν δειχνουν ολη μερα ας τα κανει 3 να πεζουν ολη μερα και ας βαλει ενα αλλο καναλι στυλ fox που να εχει σειρες κτλ ...

Eγώ θα μιλήσω μόνο για το novalife, μιας και έχω κόψει τα cinema.
Καλό είναι το καναλάκι, ειδικά τώρα που διεύρυνε και το ωράριό του.
Συμπαθητικές ταινίες (σήμερα έχει τα "Αναπάντεχα Δολλάρια", "Συλλάβετε τον Κάρτερ:beatnik2:", "12 μέρες μυστηρίου" και άλλες συμπαθείς ταινίες.
Βέβαια, τις ψιλοεπαναλαμβάνει, αλλά όλο και κάτι προσθέτει.

Διαβολικό και το κόλπο του να βάζει μια ταινία αργά το βράδυ και να την επαναλαμβάνει το άλλο πρωί.
Έτσι, βλέπεις το πρώτο μισό το βράδυ και το υπόλοιπο το άλλο πρωί!:beatnik2:

Kαλή και η σαχλοσειρά του, ενώ πλέον της τεμπέλας που μαγειρεύει, προσθέτηκαν και τεμπέλες που γυμνάζονται.
Για κανάλι βασικού πακέτου, είναι απολύτως επιτυχημένο.:beatnik2:

Πάντως καλό θα ήταν να προστεθεί και ενα κανάλι με ελληνικό κινηματογράφο όπως εχει ο ΟΤΕ

+1

Δεν είναι προσθήκη νέων καναλιών ούτε το NS24 HD ούτε το NC2 HD, επειδή δεν προσθέτουν περιεχόμενο που δεν υπήρχε.

Το cinema pack της Nova προσωπικά το βρίσκω πολύ βαρετό. Δεν έχεις αρκετές επιλογές. Και δεν υπάρχουν interactive υπηρεσίες επίσης.
Το on demand έτσι όπως το έχουν κάνει που είναι τζόγος αν θα κατεβάσεις τις ταινίες/σειρές είναι αστείο.

Last edited:
Πολλά πρέπει να προστεθούν. Το θέμα είναι αν γνωρίζουμε καμία πληροφορία ότι θα προστεθεί κάτι...

Δυστυχως νομιζω οτι η nova εδω και χρονια εχει σταματησει να σκεφτεται την προσθηκη οποιουδηποτε καναλιου στο μπουκετο της .
Εδω δεν προχωρησε σε προσθηκες οταν βγηκε το ΟΤΕΤV γιατι να το κανει τωρα ..
Μακαρι βγω λαθος γρηγορα γιατι και εγω βλεπω οτι εχει βαλτωσει και η οποια γυμνια στο περιεχομενο θα φανει τωρα το καλοκαιρι που δεν θα υπαρχει το πρωταθλημα να σωζει την κατασταση .

τα θεματικα καναλια του mtv πρεπει να μπουν.τωρα ειναι ευκαιρια που εχουν Ευρωπαικη εκδοση. πρεπει να μπει καποιο καναλι ντοκιμαντερ discovey science, id. Ενα παιδικο για παιδια προσχολικης ηλικιας, baby tv, disney junior, jim jam και ενα ακομα καναλι με σειρες. Hbo,fox crime, axn, universal, comedy central. καποια απο αυτα και νομιζω θα γινοταν πιο καλο το πακετο. Στην αναγκη ας βγουν καποια καναλια. History,travel

@speed79
Καλο είναι να μπαίνουν και όχι να βγαίνουν κανάλια,διότι ο άλλος θα σου πει ότι αυτά που έβγαλες τα παρακολουθούσα,οποτε έχεις γκρίνια..
Για μένα καλο είναι να μπαίνουν,αυτά που είπες για ντοκιμαντέρ έχεις δίκιο έχει κάποια ο OTE tv το θέμα είναι δεν ξέρω αν τα έχει με αποκλειστικότητα,όσο για της σειρές που λες πρέπει να έχουν υπότιτλους,δεν ξέρω αν έχουν ενώ τα ντοκιμαντέρ έχουν που ανέφερες...

απο σημερα εχει γινει ολο αθλητικο το νεριτ hd ασχετα αν το προγραμμα που σου βγαζει απο κατω ειναι το ιδιο με το κανονικο Νεριτ...