Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Από αύριο τελικά τι θα γίνει θα προστεθούν τα FOX HD και FOXLIFE HD? και από καινούρια κανάλια η αναβάθμιση τίποτα καινούριο παίζει? γιατί στην ανακοίνωση τύπου του HD γράφανε ότι επέιτε και συνέχεια.

Τα nc 3 4 ακόμα δεν έχουν dd...

Το fox είναι στην 11938. Δεν ξέρω αν χωράει άλλο hd σε αυτήν...

Αντέ και κάνα h2 hd να δούμε....

Γιναν hd τα fox? Μοιαζει να εχει βελτιωθει η εικονα
Όντως η εικόνα βελτιώθηκε. Αυτό παρατήρησα και εγώ μόλις άνοιξα την τβ. Αλλά όχι hd.

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ετσι κι αλλιως και τα 2 καναλια στην HD εκδοση εχουν αλλο λογοτυπο οποτε θα φανει, λογω S2 transponder μαλλον φαινεται βελτιωση

Σημερινή απάντηση στο σχετικό θέμα σε ερώτηση από το support στο forum.

Καλησπέρα linatsa,
Αναφορικά με τα FOX & FOXlife σύντομα θα είναι διαθέσιμα σε HD.

Άρα ακόμα δεν είναι διαθέσιμα σε HD αλλά θα είναι πολύ σύντομα.

Παιδια νομιζω οτι βαλαν τα Hd στη νοβα. Μιας και στον οτε στα διαλειμματα διαφημιζει τις σειρες στα ελληνικα ενω στη νοβα στα αγγλικα.που σημαινει μαλλον οτι βαλαν το καινουργιο feed με τα hd στη νοβα

Σε ολα τα καναλια της fox πρεπει να μεγαλωσουν κιαλλοοο τους υποτιτλους. Μονο το 1/3 της οθονης πιανουν. Ελεος. Στραβοι ειναι δε βλεπουν οτι ειναι τεραστιοι;

ειπαμε δεν ειναι τα επισημα HD του FOX ετσι οπως τα δειχνουν... αν τα δει κανεις στα ευρωπαικα μπουκετα θα καταλαβει

εχω την εντυπωση οτι σε υποτιτλους βλεπω να γραφει υποτιτλισμος forthnet media η κατι τετοιο σε καποιες σειρες... αυτο σημαινει οτι δε μπορει να δειχνει ακριβως το ιδιο περιεχομενο οτε και nova...