Προσθήκες καναλιών στη NOVA

Το H2 θα ήταν μια δυνατή προσθήκη

Στάλθηκε από το F8131 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το H2 θα ήταν μια δυνατή προσθήκη

Στάλθηκε από το F8131 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μου λεπει αυτη η σειρα που την πηγαν στο 2

b314f3c1e15c02387fc30049c92cfb27681e8439f7f10bf3dce074bcc17f49c6.jpg

Σχόλιο

Μετά από κάνα δυο μήνες λειτουργίας του novasportsstories νομίζω όλοι καταλάβαμε πόσο πιπ@ είναι το κανάλι.

Σχόλιο

Μετά από κάνα δυο μήνες λειτουργίας του novasportsstories νομίζω όλοι καταλάβαμε πόσο πιπ@ είναι το κανάλι.

Όντως μεγάλη

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ρε παιδιά τώρα που είναι ελεύθερα για όλους τα HD γιατί δε διώχνουν από τη λίστα το Eurosport 1 να αδειάσει και η λίστα?

Παιδιά γνωρίζει κανείς από εσάς αν το NOVASPORTS Live Stats θα λειτουργεί μόνιμα όπως και το NOVASPORTS Stories, η θα λειτουργήσει μόνο εν όψει των μεγάλων ντέρμπι; Επίσης, αν η λειτουργία του είναι μόνιμη, ελπίζω να το παρέχει και το πακέτο NOVA Family pack+, το οποίο ως γνωστόν εκτός από τα κανάλια του Family pack, περιέχει και 7 αθλητικά κανάλια(2 Eurosport, Motors TV, Action 24, FOX SPORTS, NOVASPORTS 24HD, NOVASPORTS Stories) με σπορ από όλο τον κόσμο. ΥΓ είναι το κανάλι με τις Sky Camera μεταδόσεις;

Μόνο όσοι έχουν στο πακέτο τους τα καναλια Novasports θα έχουν τη νέα υπηρεςια. Το αναφέρει στο ΔΤ που έβαλα παραπάνω.

Sent from my iPad using Tapatalk

Novasports Live Stats μιλαμε για την super duper προσθεση καναλιου στην πλατφορμα - σιγουρα θα προηγηθηκε διερευνηση σε ολα τα σοβαρα δικτυα και απο εκει ειδαν οτι κατι τετοιο δεν υπαρχει και το προσθεσαν για να το εκτιμησει το ελληνικο συνδρομητικο κοινο.

Το ότι σπαταλούν ένα HD κανάλι γιαυτό το Live stats το αφήνω ασχολίαστο. (και αφήνουν ντοκιμαντέρ κανάλια SD το αφήνω και αυτό ασχολίαστο)

Λεφτά δεν υπάρχουν μάλλον! οπότε προσπαθούν να εμφανίζουν φτηνές λύσεις σαν πολύ χρήσιμες προσθήκες, πως λέμε "φύκια για μεταξωτές κορδέλες"; Δεν κοιτάζουν να βάλουν κάνα κανάλι με ενδιαφέρον. Πιο ενδιαφέρον είναι να γίνει HD το eurosport2 και στην ανάγκη (για να εξοικονομηθεί εύρος) ας καταργηθεί το απλό eurosport1.

Τα eurosport στη Nova έρχονται από το feed τους στον 13E, δεν υπάρχει θέμα χωρητικότητας, συν το γεγονός του ότι η ποιότητα τους είναι καλύτερη από κάθε άλλο πακέτο σε άλλο δορυφόρο.

Ότι να ναι.. Κανάλι HD μια φορά την βδομάδα για στατιστικά που τα βρίσκεις όπου και να μπεις... το μετάνιωσα που ανανέωσα με
Nova ειδικά τώρα με το replay TV του ΟΤΕ, άλλωστε ταινίες βλέπω με popcorn. Σε ένα χρόνο θα χαιρετησω, άλλωστε δεν παίρνουν τπτ καλό πια, όλο χάνουν.
Μόνο η Ευρωλιγκα με παρέσυρε και έμεινα, που ουσιαστικά την έχει και η Ερτ μαζί

Novasportsstories και live stats πρέπει να αφαιρεθούν άμεσα.

Δεν προσφέρουν τίποτα ίσα ίσα καταναλώνουν bandwidth εις βάρος των άλλων.

Πρόχειρες πρόχειρες ιδέες με ανούσιο περιεχόμενο.