Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ
λίγο πιο νότιαΣτη Βουλγαρία?
λίγο πιο νότιαΣτη Βουλγαρία?
μία και πρόκειται για Προφανώς ελληνικό πακέτο Καλό είναι να υπάρχει επιλογή ήχου στα ελληνικάκ το espn america δεν ειχε ελληνικα κ καλυτερα αφου ελληνες δεν γνωριζουν τα περι nfl κ mlb
Ωραία λίστα... υπολόγιζε κάνα 70ρι συνδρομή να είσαι μέσα.
Εγω χαμογελασα για την λιστα που προτεινε το παιδι και με το ποση ευκολια πεταξες το 70 ρι.Μια συγκριση με το πορτογαλικο πακετο θα σου δειξει ποσο επεσεςο ένας μου λέει 35, χαμογελάω, δεν απαντάω, ο άλλος μου λέει για την sky... ε ρε παιδιά εγώ όμως μιλάω για την COSMΟΤΕ, πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κάποιος?
Τι με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι? δεν μιλάμε ουτοπικά ή "πόσο θα έπρεπε" και άλλα ρομαντικά ούτε για το πόσο έχουν αλλού αυτά και περισσότερα, για την COSMOTE μιλάμε εδώ και για να στα δώσει αυτά με τα σημερινά δεδομένα σίγουρα δεν θα στα δώσει με 30 και 35 όσο και αν εγώ ή εσείς το θέλατε.. απλά πράγματα. Σωστό ή λάθος είναι άλλη συζήτηση που δεν θα την κάνουμε εδώ και είναι το λιγότερο ανούσια.
Δεν ισχύει αυτό με το ondemand...όλες οι ταινίες έχουν ημερομηνία λήξης εκεί μέσα...άρα ίσως τα δικαιώματα λήγουν...Ακριβώς επειδή έχει κάποια ταινιοθήκη (με ότι δικαιώματα έχει σε αυτή ανα περίπτωση), έχει φτιάξει το ondemand (όσο μικρό αριθμό ταινιών και σειρών έχει για την ώρα).
Ποιο το νόημα ακριβώς να γεμίζει τόσα θεματικά κανάλια για την δική του ταινιοθήκη αφού μπορεί να την έχει στο ondemand και να μην χρειάζεται καν χώρο στον δορυφόρο?
Νόημα για νέα κανάλια έχει όσον αφορά πρωτότυπο περιεχόμενο και όχι τόσο για άλλο ένα cosmote cinema Χ παλιών ταινιών (εκεί έχει νόημα για εμένα κυρίως σε πρεμιέρες).
Ακόμα και τα κανάλια που λες τέτοιο πρωτότυπο περιεχόμενο είχαν με την μορφή δικών τους σειρών, εκπομπών κτλ και σε δεύτερη μοίρα ήταν η κάθε ταινία του Σαββατόβραδου με τις 100 διαφημίσεις ανάμεσα.
PS. εσύ και ο καθένας μας όμως ανοίγοντας το kodi πχ δεν πληρώνεις δικαιώματα προβολής κάπου, δεν μπορεί να γίνει τέτοια σύγκριση όπως αυτή που κάνεις στην τελευταία σου πρόταση.
Δεν ισχύει αυτό με το ondemand...όλες οι ταινίες έχουν ημερομηνία λήξης εκεί μέσα...άρα ίσως τα δικαιώματα λήγουν...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.