Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Κανένα κανάλι δεν "'έχει" ταινιοθήκη. Όλοι οι τίτλοι "ενοικιάζονται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από τον όπιον έχει τα δικαιώματα, είτε είναι εδώ εταιρεία διανομής, ή διεθνές στούντιο. Αυτό που λέτε για Mega και ΑΝΤ1 δεν έχει σχέση. Στο Mega ας μην το ψάξουμε καλύτερα τι παίζει με τα δικαιώματα, όσο για τον ΑΝΤ1 έχει κάποιους τίτλους καβάτζα, των οποίων τα δικαιώματα ανανεώνει όποτε λήγουν, λόγω καλής σχέσης με την εταιρεία που τα διαθέτει. Κατά καιρούς, κάποια κανάλια ενδέχεται να έχουν κάποιου τίτλους για διαρκείς μεταδόσεις, χαριστικά. Αλλά πολύ λίγους.

Ναι αυτό λέω...άρα δεν γίνεται να μείνουν μόνιμα στο ondemand και να πεις σε 1 χρόνο έχω χιλιάδες ταινίες...

Ναι αυτό λέω...άρα δεν γίνεται να μείνουν μόνιμα στο ondemand και να πεις σε 1 χρόνο έχω χιλιάδες ταινίες...

To On Demand της Cosmote είναι pay per view υπηρεσία, για πολύ νέες κυκλοφορίες, ταυτόχρονα με τη διάθεσή τους σε dvd/blu ray. Μάλλον αναφέρεστε στο Cosmote TV Plus. Εκεί "ζουν" οι ταινίες που μεταδίδονται από τα Cinema 1 & 2 για όσο ισχύουν τα δικαιώματα μετάδοσης. Μάλλον δεν καταλαβαίνω τι θέλετε να πείτε. Καμία πλατφόρμα δεν μπορεί να έχει όλες τις ταινίες, τα πάντα έχουν να κάνουν με τα δικαιώματα ενοικίασης. Ταινιοθήκες, όπως τις εννοείτε, αν σας αντιλαμβάνομαι σωστά, έχουν μόνο κανάλια που παράγουν πρωτογενές υλικό (ΗΒΟ, ας πούμε, ή Netflix) ή κανάλια που έχουν αγοράσει μαζικά και για πάντα ταινιοθήκες κάποιων εταιρειών (TCM, για παράδειγμα ή MGM). Όλα τα άλλα κανάλια στον κόσμο νοικιάζουν τίτλους. Η έννοια του "έχω ταινιοθήκη¨απλά σημαίνει έχω αποθηκευμένους κάμποσους τίτλους για να επιλέξεις να δεις την ώρα που το θες", αλλά για όσο ισχύουν τα δικαιώματά τους, οπότε ανανεώνεται διαρκώς.

Ναι για το tvplus λέω.Ναι αυτό είπα και εγώ, για τη διάρκεια των ταινιών.

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Φίλε georget αυτό το ονειρεύτηκα και εγώ. ο˜‰. Ιδού η ουτοπική μου λίστα.

Cinema

201 Ote Cinema 1 HD και
... [deleted] ...
609 C music tv
610 Stingray i Concert HD

Εντάξει ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει θα μου πεις αλλά η λίστα σου είναι τελείως άκυρη. Δεν βάζεις στα παιδικά κανάλια κάποια που καλό θα ήταν να υπάρχουν, όπως το αυτόνομο Nick Jr για παράδειγμα, ενώ βάζεις σκουπίδια τύπου Smile επειδή υπάρχουν και τώρα.

1. 3D κανάλια δεν υπάρχουν πλέον. Μας τελείωσαν από παντού. Το 3D πέθανε. Έχει μείνει ένα κανάλι μόνο, στο Sky Italia. Όσες άλλες πλατφόρμες είχαν 3D, το κλείσανε (πχ Sky UK, Sky De).
2. 4Κ κανάλια δεν υπάρχουν ακόμα σε καμία πλατφόρμα εκτός από Sky UK και Sky DE, και εκεί που υπάρχουν το περιεχόμενο είναι περιορισμένο. Με το bandwidth που απαιτείται για 4Κ κανάλι και σε συνδυασμό με το πως μεταδίδει η Cosmote τα HD κανάλια με 3-4 Mbps, η φράση Cosmote Cinema 4K μόνο σαν αστείο ακούγεται.
3. Κανάλια όπως το HBO δεν μπορούν να μεταδοθούν αυτόνομα στην Ελλάδα γιατί το περιεχόμενό τους προωθείται από άλλες γραμμές διανομής.
4. Το Nova Mad Grεεκζ (και όχι σκέτο MAD Grεεκζ) είναι κανάλι αποκλειστικό της Nova. Δε γίνεται να υπάρχει στην Cosmote. Είναι κανάλι δηλαδή που παράγει το MAD για την Nova. Αντίστοιχα παράγει το Mad Hits για την Cosmote.
5. Ote cinema 3 HD αμιγώς ελληνικές ταινίες παλιές και σύγχρονες, για να δείχνει όλη μέρα upscale SD; Που το βρήκες το HD περιεχόμενο από παλιές ελληνικές ταινίες; Ακόμα και για νέες δυσκολεύεσαι να βρεις bluray, που θα βρει το περιεχόμενο ο ΟΤΕ;
6. Αποκλειστικό κανάλι Sci-Fi Movies δεν έχει ούτε το Sky. Έχει Sci-Fi & Horror, το οποίο όμως πολύ συχνά γίνεται κανάλι αφιερωμάτων (πχ Sky Movies Harry Poter). Γενικά δεν υπάρχει τόσο περιεχόμενο που να γεμίζει ένα αποκλειστικό κανάλι Sci-Fi, θα καταλήξει να παίζει κάθε μήνα τα ίδια.

Εγώ από την άλλη έχω μία πολύ απλή απαίτηση που θα έπρεπε να είναι υποχρεωτική στις πλατφόρμες. Υποχρεωτική βάσει νόμου εννοώ. Να μπορώ έχοντας Cosmote TV να προσθέσω το πακέτο Nova Sports και έχοντας Nova να προσθέσω το πακέτο Cosmote Sports, τιμολογημένα ορθολογιστικά.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Εγώ από την άλλη έχω μία πολύ απλή απαίτηση που θα έπρεπε να είναι υποχρεωτική στις πλατφόρμες. Υποχρεωτική βάσει νόμου εννοώ. Να μπορώ έχοντας Cosmote TV να προσθέσω το πακέτο Nova Sports και έχοντας Nova να προσθέσω το πακέτο Cosmote Sports, τιμολογημένα ορθολογιστικά.

Σωστό, ωστόσο το πρώτο ερώτημα είναι η ορθολογιστική τιμολόγιση. H Vodafone επί παραδείγματι τιμολογεί τα sport της nova στα 17 ευρώ, σε αυτή τη τιμή υπάρχει και ένα περιθώριο κέρδους της Vodafone. Στον ΟΤΕ, αναλογικά με το κόστος δικαιωμάτων, θα έπρεπε η τιμή να είναι υπερ-διπλάσια.

Θα συνέφερε αυτό τη Nova επί παραδείγματι να δεσμεύει χωρητικότητα για 8HD κανάλια επιπλέον του πακέτου της με το κόστος της χωρητικότητας να πρέπει να βγεί από το κέρδος που θα βγάλει από το έξτρα πακέτο που θα πουλάει; Αντίστοιχα, συμφέρει τον ΟΤΕ να δεσμεύει χωρητικότητα για 5HD κανάλια με την κάλυψη των εξόδων από το κέρδος του πακέτου της Nova;

Ακόμα και στο εξωτερικό, οι περισσότερες πλατφόρμες κάνουν αντίστοιχες κινήσεις μέσω IPTV, εκτός και εάν η απήχηση εκτιμάται να είναι τέτοια που συμφέρει να ανέβουν σε δορυφόρο (BT πχ στο Sky).

Οπότε, νομικά είναι δύσκολο να υποχρεώσεις μια εταιρία σε μια κίνηση που θα της δημιουργήσει ζημιά.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Το ορθολογιστικά βγαίνει από το πόσο χρεώνονται τα κανάλια στους συνδρομητές του ΟΤΕ ή της Nova αντίστοιχα. Αυτό εννοούσα. Το πακέτο Nova Sports για παράδειγμα χρεωνόταν 20 ευρώ παλιότερα και 10 ευρώ αργότερα, ενώ στη Vodafone νομίζω είναι 13 και όχι 17, έστω κι αν παρουσιάζεται ως προσφορά. Και δεν είναι υποχρεωμένοι να τα μεταδίδουν σαν HD, αν και σίγουρα θα ήταν το επιθυμητό. Το θέμα είναι να μην αναγκάζεσαι όπως τώρα να πληρώνεις μία full και μία sport συνδρομή, όταν το 80% των υπόλοιπων καναλιών είναι κοινό (αν και πλέον με αυτό που έγινε με τα Discovery υπάρχει μεγαλύτερη διαφοροποίηση).

Φίλε malakudi. Καταρχάς το αν το Smile είναι σκουπίδι ή όχι δεν θα το κρίνεις εσύ. Για σένα είναι καλύτερο το nick Jr δηλαδή μια επανάληψη του Nickelodeon, για μένα είναι το Smile με τα στρουμφακια και το gormiti το dinofroz που είμαι 35+. Το να πεις ένα κανάλι όμως σκουπίδι είναι από μόνο του άκυρο, ενώ προσβάλλει την νοητική σου ικανότητα. Πάμε παρακάτω.
1. 3d κανάλια υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν, όσο βγαίνουν στον κινηματογράφο ταινίες 3d όπου γίνεται ακόμα χαμός. Μόνο στη φαντασία σου έχει καταργηθεί το 3d.
2. 4k είναι το αύριο, όπως και το 8κ. Και μη μου λες για το bandwidth γιατί ένας κολοσσός όπως η deutche Telekom δεν έχει τέτοια προβλήματα. Άρα για έναν cosmote είναι εφικτοτατο. Δισεκατομμυρια σε κέρδη έχει, συν τα κέρδη από την πώληση του hellas sat που απέφερε 1.5 δις! Οπότε αφού σου φαίνεται αστείο το cosmote Cinema 4K μάλλον δεν γνωρίζεις από αστεία!
3. Το HBO επεκτείνεται εδώ και καιρό στην Ευρώπη με την ονομασία HBO europe σε Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία, Ρουμανία, Ρωσία, Αγγλία κτλ. Οπότε και εδώ είσαι αδιάβαστος!!!
4. Εδώ δε γνώριζα για την αποκλειστική συνεργασία Mad greekz k nova. Οπότε ζητώ ταπεινά συγγνώμη για το τολμημα μου αυτό.
5. Η ΕΡΤ hd εδώ και χρόνια δείχνει ταινίες ελληνικές που σαφώς δεν είναι hd αλλά έχουν εντιμοτατη εικόνα. Σε ότι αφορά δε τις σύγχρονες ταινίες , εδώ και 10 χρόνια ΟΛΕΣ γυρίζονται σε format HD. Οπότε, τι μου λες; ;;;;;
6. Αποκλειστικο κανάλι Sci Fi movies ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΧΕΙ ΤΟ SKY!!! Με την ονομασία SKY Cinema skyfy. Άρα και εδώ είσαι άκυρος.
Γενικά φίλε μου malakudi ήσουν καθόλα άκυρος και κακεντρεχής θα έλεγα. Λυπάμαι. Κλείνοντας θα σου πρότεινα να σπαταλας χρόνο και ενέργεια για καλό σκοπό (όπως δικές σου ιδέες ), αντί να φθονεις και να επικρίνεις αλλωνων.

Υ.Γ. Η ΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΚΗ. Θα το λέω συνέχεια μέχρι να δω πόσο ακόμα θα επικριθει αντί να γίνει παράδειγμα.

Θα παρακαλούσα τόσο τον φίλο malakudi να ανακαλέσει όσο αφορά την λέξη σκουπίδι αλλά και τον φίλο BabisGrey να ανακαλέσει το περί νοητικής ικανότητας. Όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί δεν ανήκουν στην κατηγορία μας.

Θα παρακαλούσα τόσο τον φίλο malakudi να ανακαλέσει όσο αφορά την λέξη σκουπίδι αλλά και τον φίλο BabisGrey να ανακαλέσει το περί νοητικής ικανότητας. Όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί δεν ανήκουν στην κατηγορία μας.
Καλημέρα σε όλους. Καλό είναι να υπάρξει συζήτηση που θα οδήγησει κάπου. Παντως ο malakudi δε πιστεύω πως έθιξε κάποιον χαρακτηρίζοντας το Smile σκουπίδι. Δεν είναι προσωπικός χαρακτηρισμός.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν το λέω τόσο σαν προσωπικό χαρακτηρισμό αλλά σαν προσβολή της προτίμηση σε ένα κανάλι ενός άλλου μέλους. Σε κάθε περίπτωση κανείς δεν πρέπει να προσβάλει κανένα ούτε τις επιλογές του.

Σαφέστατα δεν έχω κάτι προσωπικό με τον φίλο malakudi απλώς δεν μου άρεσε ο τρόπος του. Όσο για την συζήτηση φίλε μου davinci γενικά δεν οδηγεί πουθενά, επομένως θα αποχωρήσω. Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία.

Φίλε malakudi. Καταρχάς το αν το Smile είναι σκουπίδι ή όχι δεν θα το κρίνεις εσύ. Για σένα είναι καλύτερο το nick Jr δηλαδή μια επανάληψη του Nickelodeon, για μένα είναι το Smile με τα στρουμφακια και το gormiti το dinofroz που είμαι 35+. Το να πεις ένα κανάλι όμως σκουπίδι είναι από μόνο του άκυρο, ενώ προσβάλλει την νοητική σου ικανότητα. Πάμε παρακάτω.
Τα παιδικά κανάλια είναι για παιδιά. Όχι για όσους είναι 35. Και για τα παιδιά, σειρές που παίζονται στο Nick Jr είναι πολύ καλύτερες από το Smile και το Gormiti. Αν έχεις διάθεση retro μπορείς να τα δεις στο Youtube. Το Smile ΕΙΝΑΙ σκουπίδι (για μένα), ένα τοπικό κανάλι της σειράς είναι με παιδικά προϊστορικά. Το Nick Jr είναι αυτόνομο κανάλι σε όλες τις πλατφόρμες με σημαντικό εκπαιδευτικό περιεχόμενο όπως Peppa Pig, Ben and Holly, Paw Patrol, Blaze, Dora, Team Umizoomi κτλ κτλ. Στην Ελλάδα περιορίζεται σε 3-4 ώρες εκπομπή στο πρόγραμμα του Nickelodeon, το οποίο είναι για μεγαλύτερα παιδιά.
1. 3d κανάλια υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν, όσο βγαίνουν στον κινηματογράφο ταινίες 3d όπου γίνεται ακόμα χαμός. Μόνο στη φαντασία σου έχει καταργηθεί το 3d.
Όχι δεν υπάρχουν. Μόνο 1. Το Sky 3D στο Sky Italia. Κανένα άλλο. Πες μου άλλο ένα. Όχι, το Hustler 3D δεν είναι ένα από αυτά.
2. 4k είναι το αύριο, όπως και το 8κ. Και μη μου λες για το bandwidth γιατί ένας κολοσσός όπως η deutche Telekom δεν έχει τέτοια προβλήματα. Άρα για έναν cosmote είναι εφικτοτατο. Δισεκατομμυρια σε κέρδη έχει, συν τα κέρδη από την πώληση του hellas sat που απέφερε 1.5 δις! Οπότε αφού σου φαίνεται αστείο το cosmote Cinema 4K μάλλον δεν γνωρίζεις από αστεία!
Το αύριο μπορεί να είναι, αλλά όταν οι μεγάλες πλατφόρμες με 10+ εκατομμύρια συνδρομητές μόλις τώρα ξεκινάνε να έχουν 4K κανάλι, μη περιμένεις κάτι τέτοιο στην Ελλάδα σε λιγότερο από 4-5 χρόνια. Επίσης το θέμα bandwidth στις 9 μοίρες είναι δεδομένο αλλά το αγνοείς - το bandwidth στο δορυφόρο δεν είναι εύκολη υπόθεση και ο 9B είναι γεμάτος. Θα εκτοξεύσει νέο δορυφόρο η Eutelsat για να έχει ο ΟΤΕ 4Κ; Ας γελάσω.
3. Το HBO επεκτείνεται εδώ και καιρό στην Ευρώπη με την ονομασία HBO europe σε Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία, Ρουμανία, Ρωσία, Αγγλία κτλ. Οπότε και εδώ είσαι αδιάβαστος!!!
Φυσικά και επεκτείνεται. Διάβασες τι γράφω; Πως το περιεχόμενό του στην Ελλάδα διακινείται από άλλες οδούς. Σε 3-5 χρόναι μπορεί να φτιάξει HBO Greece. Τώρα δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο, όποτε το να ζητάς HBO από τον OTE δεν έχει νόημα. Δε μπορείς να προσθέσεις κάτι που δεν υπάρχει, πως να στο πω αλλιώς.
5. Η ΕΡΤ hd εδώ και χρόνια δείχνει ταινίες ελληνικές που σαφώς δεν είναι hd αλλά έχουν εντιμοτατη εικόνα. Σε ότι αφορά δε τις σύγχρονες ταινίες , εδώ και 10 χρόνια ΟΛΕΣ γυρίζονται σε format HD. Οπότε, τι μου λες; ;;;;;
Εντιμότατο upscale, πλην όμως upscale. Καμία διαφορά από SD, με εξαίρεση 5-10 ταινίες που έγιναν remaster. Θα γεμίσεις πρόγραμμα με 5-10 ταινίες και άλλες 10-20 νέες; Μπράβο σου.
6. Αποκλειστικο κανάλι Sci Fi movies ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΧΕΙ ΤΟ SKY!!! Με την ονομασία SKY Cinema skyfy. Άρα και εδώ είσαι άκυρος.
Το κανάλι λέγεται Sky Movies Sci-Fi and Horror. Διάβασε τι έγραψα. Από το μένος σου που κάποιος σου τη λέει δεν διαβάζεις καν.

Γενικά φίλε μου malakudi ήσουν καθόλα άκυρος και κακεντρεχής θα έλεγα. Λυπάμαι. Κλείνοντας θα σου πρότεινα να σπαταλας χρόνο και ενέργεια για καλό σκοπό (όπως δικές σου ιδέες ), αντί να φθονεις και να επικρίνεις αλλωνων.

Υ.Γ. Η ΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΚΗ. Θα το λέω συνέχεια μέχρι να δω πόσο ακόμα θα επικριθει αντί να γίνει παράδειγμα.

Γενικά η λίστα σου είναι τελείως άκυρη γιατί περιλαμβάνει πράγματα που απλώς δε γίνονται, παρά μόνο στη φαντασία σου. Το ότι κολλάς ένα "ΟΥΤΟΠΙΚΟ" δε σε γλυτώνει από την κριτική. Όταν γράφεις δημόσια θα δέχεσαι και την κριτική, αν δε σου αρέσει μπορείς να μην γράφεις. Για το αν εγώ είμαι άκυρος ή κακεντρεχής μπορούν να μιλήσουν τα 7062 ποστ μου και τα άλλα μέλη του φόρουμ που με γνωρίζουν.

Κύριε διαχειριστά δεν έχω κάτι να ανακαλέσω γιατί το Smile για την προσωπική μου άποψη είναι σκουπίδι. Πρόκειται για ένα τοπικό κανάλι που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν ανάμειξη από παιδικά και τηλεμάρκετινκ. Τώρα προσπαθεί να γίνει παιδικό κανάλι με παιδικά που παίζονταν όταν εμείς είμαστε παιδιά και, παρ' όλη τη νοσταλγία που φέρνουν, σαν εκπαιδευτικό περιεχόμενο λίγα έχουν να προσφέρουν στα παιδιά μας. Κι εγώ αναπολώ νοσταλγικά την ομάδα τζι και το διαστημόποιο Αργώ αλλά δε θα έβαζα τα παιδιά μου να τα δουν.

Η νοητική μου ικανότητα ή ανικανότητα έχει κριθεί από τη συμμετοχή μου στο φόρουμ αλλά και σε άλλες δραστηριότητες και δε με ενοχλεί η αναφορά του BabisGrey. Ο ίδιος μάλλον εκτείθεται με αυτή του την αναφορά.

Last edited:

Όσο αφορά την προσωπική σου άποψη δέκτη και σεβαστή. Απο εκεί και πέρα το σκουπίδι το δικό σου ειναι χρήσιμο για κάποιον άλλον και αυτό οφείλεις να το σεβαστείς. Μια φορά όλοι έχουμε τις προτιμήσεις μας.

Όσο αφορά την προσωπική σου άποψη δέκτη και σεβαστή. Απο εκεί και πέρα το σκουπίδι το δικό σου ειναι χρήσιμο για κάποιον άλλον και αυτό οφείλεις να το σεβαστείς. Μια φορά όλοι έχουμε τις προτιμήσεις μας.

Δεν είναι όλα υποκειμενικά, υπάρχουν και αντικειμενικά κριτήρια. Το Nick Jr είναι ίσως το καλύτερο κανάλι για παιδιά 4-8 ετών. Αντικειμενικά. Το Smile αντικειμενικά τι είναι; Επειδή μπορεί να αρέσει σε κάποιους, το κάνει αυτό αξιόλογο; Ένας ειδικός που θα έκρινε το κατά πόσο είναι χρήσιμο στα παιδιά το Smile, τι βαθμό θα του έβαζε από 1 ως 10;

Αυτό που λες το δέχομαι αλλά και πάλι ο κάθε ένας έχεις τις προτιμήσεις του. Μην λες ομως σκουπίδι έστω και αν έχεις κριτήρια για αυτο που λες κάτι που σε κάποιον αρέσει, ειναι πολυ άσχημο.

Αυτό που λες το δέχομαι αλλά και πάλι ο κάθε ένας έχεις τις προτιμήσεις του. Μην λες ομως σκουπίδι έστω και αν έχεις κριτήρια για αυτο που λες κάτι που σε κάποιον αρέσει, ειναι πολυ άσχημο.

Δεν ασχολούμαι με τα αισθήματα των άλλων, αλλά με τη λογική. Η λογική κατατάσει το Smile σε αυτό που είναι - ένα περιφερειακό κανάλι της σειράς που του έτυχε να μπει σε δορυφορικό μπουκέτο. Αμφιβάλλω αν έχει πληρώσει και δικαιώματα για δορυφορική μετάδοση στις σειρές που δείχνει. Αλλά ποιος νοιάζεται θα μου πεις, τέτοιες αρχαιολογίες που είναι.

Τα κριτήρια προσθήκης καναλιών ειναι γνωστά-κόστος και απηχηση. Απο τα δυο, μόνο το κόστος ειναι το απόλυτο. Η απηχηση, μπορεί να ζυγιστεί (προφανες παράδειγμα τα αθλητικά), αλλα ακομη και ετσι ειναι σχετικό. Αν καποιο καναλι τα καταφέρει να μπει, αυτό σημαινει πως φερει τη χρυσή τομή. Εχει συζητηθεί πολλάκις, δε νομίζω να έχει ιδιαιτερο νόημα να επαναλαμβάνουμε για ποιό λόγο προστίθεται ή για ποιό λόγο αφαιρείται καποιο. Το αναμφισβήτητο ειναι πως ο καθε συνδρομητής εχει το δικαιωμα των προτιμήσεων, οι οποιες δε μπορουν να κατακριθουν απο κανεναν.

Last edited:

Αρχής γενομένης με τα μοντέλα του 2017, ΟΛΟΙ οι κατασκευαστές TV εγκατέλειψαν την τεχνολογία. Πλέον μόνο στον κινηματογράφο και όσοι έχουν στη διάθεση τους 3D TV. Σίγουρα δεν είναι κίνητρο για καμία πλατφόρμα να εντάξει 3D όταν κανένας νέος αγοραστής TV δεν έχει πρόσβαση στην συγκεκριμένη τεχνολογία. Και ναι, είμαι από αυτούς που το γούσταραν πολύ. Αλλά να λέμε το μέλι-μέλι και τα σύκα-σύκα, η τεχνολογία σε επίπεδο home θεωρείται εγκαταλελειμμένη.

Ενας μηνα μολις περασε....οι αντιδρασεις για τα Eurosport στο κεντρο εξυπηρετησης και στα κοινωνικα δικτυα παραμενουν τεραστιες....θα αναγκαστουν αργα η γρηγορα να διορθωσουν την βλακεια τους....σιγουρα πριν τους χειμερινους ολυμπιακους αγωνες τον Φεβρουαριο.

Δεν κάνουν κινήσεις όταν δεν τους παίρνει Οικονομικά.Και εφόσον η γκρίνια παραμένει μόνο στο μιλητο και δεν περνάει στη διακοπή της συνδρομής μαζικα,δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.