Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

κ το espn america δεν ειχε ελληνικα κ καλυτερα αφου ελληνες δεν γνωριζουν τα περι nfl κ mlb
μία και πρόκειται για Προφανώς ελληνικό πακέτο Καλό είναι να υπάρχει επιλογή ήχου στα ελληνικά

Ωραία λίστα... υπολόγιζε κάνα 70ρι συνδρομή να είσαι μέσα.

η sky με μαλλον τριπλασια καναλια απο την λιστα των 70 ευρω τα δινει ποιο φθηνα

http://www.sky.com/shop/sky-bundles/#section-2

https://www.cable.co.uk/compare/sky-tv/
(
variaty or box set + cinema + sports 60 euro

@babisgray δεν γινεται να λειπουν τα discovery και το sundance απ την λιστα. στα σινεμα τοσο εξειδικευμενο ενδιαφερον για καποιους απ τους τυπους των ταινιων δεν υπαρχει,οποτε δεν συμφερει.ας ειμαστε ρεαλιστες η λιστα του cinema ειναι αστεια για μια χωρα σαν και εμας αλλα μπορει να ενισχυθει με καναλια που παιζουν ταινιες και σειρες,αυτο ειναι πιο ρεαλιστικο.δηλαδη υπαρχουν αρκετα καναλια απο cinema series και documentaries -lifestile που θα μπορουσε να βαλει
πιο ευκολα αν το αποφασιζε.(bbc entertainment,amc,axn,hbo,history,lifetime,viceland,love nature,nat geo people )

ο ένας μου λέει 35, χαμογελάω, δεν απαντάω, ο άλλος μου λέει για την sky... ε ρε παιδιά εγώ όμως μιλάω για την COSMΟΤΕ, πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κάποιος?
Τι με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι? δεν μιλάμε ουτοπικά ή "πόσο θα έπρεπε" και άλλα ρομαντικά ούτε για το πόσο έχουν αλλού αυτά και περισσότερα, για την COSMOTE μιλάμε εδώ και για να στα δώσει αυτά με τα σημερινά δεδομένα σίγουρα δεν θα στα δώσει με 30 και 35 όσο και αν εγώ ή εσείς το θέλατε.. απλά πράγματα. Σωστό ή λάθος είναι άλλη συζήτηση που δεν θα την κάνουμε εδώ και είναι το λιγότερο ανούσια.

δεν διαφωνουμε κια πληρως απλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορει καν να τα δωσει ολα τα παραπανω .οποτε οτι και να πουμε απο τιμες ασκοπο ειναι.δεν μπορει ουτε και με 80 .για αυτο ειπα αυτα που ειπα για την λιστα.η sky τα χει τοσο γιατι μπορει και να τα δινει και να τα παιρνει.ο cosmote δεν μπορει ουτε να τα δωσει ουτε να τα παρει.μπορει να κανει πιο απλα βηματα στις προσθηκες με μικροτερο κοστος που θα μπορει να αποφερει κερδος.αυτο το μπορει.

Σε αυτά φυσικά δεν διαφωνώ καθόλου

ο ένας μου λέει 35, χαμογελάω, δεν απαντάω, ο άλλος μου λέει για την sky... ε ρε παιδιά εγώ όμως μιλάω για την COSMΟΤΕ, πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κάποιος?
Τι με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι? δεν μιλάμε ουτοπικά ή "πόσο θα έπρεπε" και άλλα ρομαντικά ούτε για το πόσο έχουν αλλού αυτά και περισσότερα, για την COSMOTE μιλάμε εδώ και για να στα δώσει αυτά με τα σημερινά δεδομένα σίγουρα δεν θα στα δώσει με 30 και 35 όσο και αν εγώ ή εσείς το θέλατε.. απλά πράγματα. Σωστό ή λάθος είναι άλλη συζήτηση που δεν θα την κάνουμε εδώ και είναι το λιγότερο ανούσια.
Εγω χαμογελασα για την λιστα που προτεινε το παιδι και με το ποση ευκολια πεταξες το 70 ρι.Μια συγκριση με το πορτογαλικο πακετο θα σου δειξει ποσο επεσες
εξω προς τα πανω.

Βρε παιδια,επειδη βλεπω τοσον καιρο και γινεται συζητηση για το τι θα'θελαμε να εχει και τι οχι η συνδρομητικη TV στην Ελλαδα (και αναφερομαι και στις 2 πλατφορμες,αλλα γραφω εδω ως πλεον πρωην συνδρομητης cosmote tv),ποσο μπορει να κοστιζουν ολα αυτα και ποσο κοστιζουν τα αντιστοιχα σε αλλες χωρες,.Εγω εχω καταλαβει οτι το μεγαλο χαρτι,τα πολλα λεφτα και το μεγαλυτερο μερος των πλατφορμων και των 2 ειναι τα αθλητικα και μονο αυτα.Ελαχιστα ενδιαφερονται για το κινηματογραφικο κομματι,ελαχιστα για το κομματι των ντοκυμαντερ!Τα αθλητικα εχουν το ενδιαφερον,κι αν τωρα εχασαν καποιους λιγους συνδρομητες λογω αλλαγων/αφαιρεσεων ξερουν οτι θα χασουν πολλους περισσοτερους αν αφαιρεσουν πχ την Premier League η το NBA.Και οταν λεω αθλητικα δεν εννοω ολα τα αθληματα.Τη μεριδα του λεοντος την εχουν ποδοσφαιρο-μπασκετ.Καποιοι λιγοι εκλεκτικοι παρακολουθουν και τα υπολοιπα πχ τεννις,nfl,snooker,ιππασια αλλα ολα γινονται για τη μπαλλα και το μπασκετ.Σχεδον ολοι που γνωριζω να εχουν συνδρομητικη TV,την εβαλαν για τα αθλητικα!Πιτσα μπαλλα και καρατε!Και δεν περιμενω οτι προκειται ποτε καμια απο αυτες τις 2 πλατφορμες να κανει δυνατες και πολλες προσθηκες καναλιων με ταινιες και ντοκυμαντερ.Ισως γιατι και οι ιδιοι γνωριζουν οτι υπαρχουν πλεον πολλες δυνατοτητες καποιος που θελει να δει ταινιες να τις βρει με νομιμους η λιγοτερο νομιμους τροπους.Ενω τα αθλητικα ειναι δυσκολο.

Φίλε μου papaki _papaki διαφωνώ κάθετα. Θα σου πω γιατί : Θεωρώ ότι όπως τα συμβατικά κανάλια τύπου mega ant1 star κτλ έχουν μια ΜΕΓΑΛΗ ταινιοθήκη έτσι και η cosmote θα πρέπει να έχει μια αντίστοιχη μη πω και καλύτερη. Επομενως είναι πολύ πιο ρεαλιστικό και εύκολο να επενδύσει σε δικά του κανάλια (cosmote Cinema SyFy 4k κτλ παρά να αγοράσει ξένα. Όπως έκανε πολύ πετυχημένα με το History. Μη ξεχνάτε ότι η ποικιλία σε κάνει να ξεχωρίζεις. Άλλωστε όλες οι ταινιες μετά την 1η προβολή περνάνε στην ιστορία (και το αρχείο ). Άρα είναι ΕΦΙΚΤΟΤΑΤΟ ότι και να λέμε. Η λίστα είναι ουτοπική για τα ελληνικά δεδομένα αλλά ΌΧΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΗ. Ονειρευτειτε και σεις και πείτε προτάσεις για να γίνουμε καλύτεροι και μη μεμψιμοιρειτε

Φίλε μου papaki papaki τα Discovery δεν τα έβαλα επειδή μόλις βγήκαν. Εννοείται ότι πρέπει να είναι μέσα!

καθολου μεμψιμοιρια,ειναι η πραγματικοτητα.τι σχεση εχουν οι ταινιοθηκες του μεγκα και του αντ1?αυτα ειναι εσωτερικες παραγωγες.ο οτε κανει πολυ συγκεκριμενες εσωτερικες παραγωγες.στο ειπα κ στο αλλο ποστ ,δεν εχει ουτε τους συνδρομητες ουτε τα φραγκα.οταν θα φτασει 1,5 εκατομμυριο συνδρομητες τοτε το συζηταμε.ολα αυτα τα καναλια που εβαλες στα cinema αν εχουν 24ροη θελουν πολυ χρημα.

θελουμε να βελτιωσει και να εμπλουτισει τις υπηρεσιες του ο οτε?ολοι το θελουμε αλλα θεωρω οτι μπορει να ξεκινησει να προσφερει ποικιλια μεσα απο συμφωνιες με καναλια .δεν μπορουμε να λεμε να βελτιωθει η υπηρεσια και να προτεινουμε ανεφαρμοστα παραδειγματα..επισης η αφαιρεση των discovery ειναι η απαντηση γιατι δεν μπορουν να γινει η λιστα.
καναλια οπως comedy central ,history,viceland,nat geo people,discovery channels,axn,hbo,amc,bbc entertainment,vh1 classic,clubland tv και ολα αυτα με το δεδομενο οτι θα αγοραζε αναμεταδοτες
θα μπορουσε να προσθεσει ,αυτη η ποικιλια φερνει κοσμο.

και η οτε μεχρι στιγμης παρα κ τις αλλαγες που εγιναν εχει ποικιλια σε συγκριση με τις αλλες πλατφορμες.
ενας ακομη λογος που ολες αυτα ειναι δυσκολα ειναι το ποδοσφαιρο.πεφτουν τοσα χρηματα απο τις εταιριες σε αυτο το κομματι κ ετσι τα αλλα μενουν δευτερα.δεν υπαρχει η φιλοσοφια τοσο εντονη εδω που να λεει βαζω συνδρομητικη για ολα οσα προσφερει,για την ποικιλια,την γνωση την ψυχαγωγια,δεν ειναι τοσο εντονο αυτο στην χωρα,ουτε οι ιδιες οι εταιριες εχουν καταφερει να το πουλησουν καλυτερα το πακετο .εδω βαζουν οι περισσοτεροι για το ποδοσφαιρο,ολη η διαφημιση των συνδρομητικων γινεται για την μπαλα.

και επειδη η περισσοτεροι ειναι για την μπαλα δεν υπαρχουν κ γκρινιες τοσο εντονες στις πλατφορμες απ τους συνδρομητες για να εξελισονται. εχει δυνατοτητες αναπτυξης η συνδρομητικη στην χωρα μας υπαρχει δρομος ακομη

σορρυ για το μακροσκελες κειμενο,ξεφυγα

Συμφωνώ με όλα σχεδόν απλώς πιστεύω ότι έχει μεγάλη ταινιοθήκη και αν δεν έχει μπορεί να την κάνει ευκολότερα και φθηνότερα από το να αγοράσει ξένα τύπου HBO κτλ. Νομίζω ότι είναι σαφές τι είναι φθηνότερο. Δε χρειάζεται 1.5 εκατομμύρια συνδρομητές για να φτιάξεις ταινιοθήκη. Και... Έχει τεράστια σχέση το mega και ο ant1 φίλε μου γιατί αν αυτά τα κανάλια μπορούν να έχουν τέτοιο υλικό, φαντάσου τι μπορεί να έχει η συνδρομητική. Εγώ μόνο στο σπίτι μου έχω 2πλασιο υλικό απ όλα μαζί. 😉

Ακριβώς επειδή έχει κάποια ταινιοθήκη (με ότι δικαιώματα έχει σε αυτή ανα περίπτωση), έχει φτιάξει το ondemand (όσο μικρό αριθμό ταινιών και σειρών έχει για την ώρα).
Ποιο το νόημα ακριβώς να γεμίζει τόσα θεματικά κανάλια για την δική του ταινιοθήκη αφού μπορεί να την έχει στο ondemand και να μην χρειάζεται καν χώρο στον δορυφόρο?
Νόημα για νέα κανάλια έχει όσον αφορά πρωτότυπο περιεχόμενο και όχι τόσο για άλλο ένα cosmote cinema Χ παλιών ταινιών (εκεί έχει νόημα για εμένα κυρίως σε πρεμιέρες).
Ακόμα και τα κανάλια που λες τέτοιο πρωτότυπο περιεχόμενο είχαν με την μορφή δικών τους σειρών, εκπομπών κτλ και σε δεύτερη μοίρα ήταν η κάθε ταινία του Σαββατόβραδου με τις 100 διαφημίσεις ανάμεσα.

PS. εσύ και ο καθένας μας όμως ανοίγοντας το kodi πχ δεν πληρώνεις δικαιώματα προβολής κάπου, δεν μπορεί να γίνει τέτοια σύγκριση όπως αυτή που κάνεις στην τελευταία σου πρόταση.

Φίλε craven όπως φαντάζομαι είδες δεν έκανα καμία σύγκριση στην τελευταία μου πρόταση. Και αυτό γιατί στο τέλος έχω ένα emoticon που δείχνει ξεκάθαρα ότι χαριτολογω. Οπότε το υστερόγραφό σου δεν χρειαζόταν. Στα παραπάνω θα συμφωνήσω πλην όμως θα ήθελα να σου πω ότι λίγο πολύ οι περισσότεροι δεν το χρησιμοποιουν ιδιαίτερα το on demand κυρίως οι μεγαλύτεροι. Και κακά τα ψέματα, στο αυτοκίνητό σου βάζεις περισσότερο ραδιόφωνο ή Cd; Ολοι λιγο πολύ κάνουμε ζάπινγκ και κατασταλαζουμε σε ένα κανάλι ξεχνώντας το on demand. Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν είπα ότι είπα. Όλοι λοιπόν έχουμε το δίκιο μας. Ας λέμε τις προτάσεις μας και κάποια στιγμή μερικά από τα κανάλια που λέμε θα τα δούμε στον δέκτη μας 😉. Περίμενα πάντως από τους περισσότερους να προσθέσουν δικές τους ιδέες αλλά μόνο αντίδραση εισέπραξα. Ίσως λοιπόν να έκανα λάθος.

Μήπως θα έπρεπε να δημιουργηθεί ένα ξεχωριστο θέμα για αυτή τη συζήτηση;

Το είχα σκεφτεί αυτό davinci αλλά δεν ήξερα αν επιτρέπεται να το κάνω εγώ. Θα το έλεγα επιθυμητες προσθήκες καναλιών στην cosmote tv.

δεν ειναι αντιδραση ολοι θελουμε κατι καλυτερο,μην το βλεπεις ετσι.καλο ειναι να καταγραφονται αποψεις και ιδεες απλα καποιες ειναι πιο εφαρμοσιμες καποιες σε ενα αοριστο μελλον και καποιες ισως ποτε.
για αυτο και εγραψα καποια απο τα θεματικα καναλια που ανεφερα σε ενα σχετικα συντομο διαστημα μπορει να τα βαλει, αυτο ειναι εφικτο.
αλλα οταν βλεπεις οτι αφαιρει 8 μεγαλα καναλια απο αυτο και μονο καταλαβαινεις ποσο τραβιγμενη ειναι η προταση σου,αλλα σε ολους θα αρεσε ενας εμπλουτισμος
αυτο που πρεπει νομιζω να κανει σε αυτη την φαση αν μπορεσει ειναι να επαναφερει καποια απο αυτα που αφαιρεσε
η να εμπουτισει με μερικα ακομη.καθως εκτος απο bbc earth food network fine living δεν μπορω να δω κατι με πιο μεγαλο ενδιαφερον.και σε γενικες γραμμες αυτα τα 3 πιστευω θα αρεσουν στο κοσμο.το explore το θεωρω τραγικο και απο την ροη προγραμματος και τις επιλογες των ντοκιμαντερ συν οτι κλεινει στις 12.το nature εχει και αυτο ορισμενα ωραια doc

Ακριβώς επειδή έχει κάποια ταινιοθήκη (με ότι δικαιώματα έχει σε αυτή ανα περίπτωση), έχει φτιάξει το ondemand (όσο μικρό αριθμό ταινιών και σειρών έχει για την ώρα).
Ποιο το νόημα ακριβώς να γεμίζει τόσα θεματικά κανάλια για την δική του ταινιοθήκη αφού μπορεί να την έχει στο ondemand και να μην χρειάζεται καν χώρο στον δορυφόρο?
Νόημα για νέα κανάλια έχει όσον αφορά πρωτότυπο περιεχόμενο και όχι τόσο για άλλο ένα cosmote cinema Χ παλιών ταινιών (εκεί έχει νόημα για εμένα κυρίως σε πρεμιέρες).
Ακόμα και τα κανάλια που λες τέτοιο πρωτότυπο περιεχόμενο είχαν με την μορφή δικών τους σειρών, εκπομπών κτλ και σε δεύτερη μοίρα ήταν η κάθε ταινία του Σαββατόβραδου με τις 100 διαφημίσεις ανάμεσα.

PS. εσύ και ο καθένας μας όμως ανοίγοντας το kodi πχ δεν πληρώνεις δικαιώματα προβολής κάπου, δεν μπορεί να γίνει τέτοια σύγκριση όπως αυτή που κάνεις στην τελευταία σου πρόταση.
Δεν ισχύει αυτό με το ondemand...όλες οι ταινίες έχουν ημερομηνία λήξης εκεί μέσα...άρα ίσως τα δικαιώματα λήγουν...

Δεν ισχύει αυτό με το ondemand...όλες οι ταινίες έχουν ημερομηνία λήξης εκεί μέσα...άρα ίσως τα δικαιώματα λήγουν...

Κανένα κανάλι δεν "'έχει" ταινιοθήκη. Όλοι οι τίτλοι "ενοικιάζονται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από τον όπιον έχει τα δικαιώματα, είτε είναι εδώ εταιρεία διανομής, ή διεθνές στούντιο. Αυτό που λέτε για Mega και ΑΝΤ1 δεν έχει σχέση. Στο Mega ας μην το ψάξουμε καλύτερα τι παίζει με τα δικαιώματα, όσο για τον ΑΝΤ1 έχει κάποιους τίτλους καβάτζα, των οποίων τα δικαιώματα ανανεώνει όποτε λήγουν, λόγω καλής σχέσης με την εταιρεία που τα διαθέτει. Κατά καιρούς, κάποια κανάλια ενδέχεται να έχουν κάποιου τίτλους για διαρκείς μεταδόσεις, χαριστικά. Αλλά πολύ λίγους.

Fine living τωρα στην εκπομπη Αναζητωντας σπιτια......υποτιτλοι απο αλλη εκπομπη....Απαραδεκτα πραγματα.