Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Σύμφωνα με το Sport Fm (όσο αξιόπιστος μπορεί να είναι) ο ΟΤΕ έχει κάνει τις καλύτερες προτάσεις για Ισπανικό και Ιταλικό πρωτάθλημα.

Για το Γερμανικό δεν έλεγε το άρθρο.
μακαρι να κρατησει ιταλικο ισπανικο,να χασει το γερμανικο και να χτυπησει το αγγλικο το σεπτεμβρη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

οτι θελει να χτυπησει(φυσικα αγγλικο προτιμοτερο απο ιταλικο και γερμανικο μαζι..).Μονο ελληνικο μην βαλει και πονεσουν τα ματακια μας παλι(και το κυπελλο αλα ελληνικα ,βαρυ μου πεφτει..).

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

όχι ελληνικό κ απο εμένα!! οτιδήποτε άλλο βλέπεται! και το κύπελλο ελλάδας ας το δώσει τζάμπα αλλού...

Μετά από δημοσιευμα στο rexsat επαληθεύει το Village cinema μόνο στο full pack. Κρίμα .....!Αν συνεχίσουν έτσι δεν ανανεώνω προσωπικά το συμβόλαιο μιάς και το μικρό πακέτο πλέον είναι χωρίς κανάλι ταινιών (προσωπικά εγώ sundance δεν βλέπω)

Θα ηθελα απλα να πω πως για μια ακομα φορα διαπιστωνεις οτι σε αυτη την χωρα δε λειτουργει τιποτα σωστα ,πριν απο λιγο πηρα τηλ τον οτε και ρωτησα αν θα ειναι το village cinema στο family pack και αφου με παρεπεμψαν δυο φορες τελικα μια κυρια μου ειπαι οτι ειναι μονο στο full pack ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ,δηλ λεω αυριο ? δεν γνωριζω μου λεει αλλαζουν συνεχεια, επισης της επισημανα οτι στο επισημο site της otetv το δινει σε ολα τα πακετα και στο family δηλαδη και μου απαντησε δεν ξερω αν συμβαινει αυτο κακως το εχουν βαλει εκει λες και ειναι δυσκολο να μπουν στο site τους και να δουν τι γραφουν ΕΛΕΟΣ!!!!!!

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με το ote.gr

Αξιότιμε κ. ταδε

Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον που δείχνετε στην υπηρεσία OTE TV.

Είναι πάντα στις προθέσεις μας και στις προσπάθειές μας να εμπλουτίζουμε το περιεχόμενο της υπηρεσίας σε όλα τα εμπορικά πακέτα και να ικανοποιούμε τους συνδρομητές μας με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο.

Το Family Pack με περισσότερα από 45 κανάλια, τα 10 σε High Definition, αποτελεί το καλύτερο value for money πακέτο συνδρομητικής τηλεόρασης στην ελληνική αγορά ενώ ταυτόχρονα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό με βάση τα ευρωπαϊκά δεδομένα στη συνδρομητική τηλεόραση. Οι προσθήκες ή οι αφαιρέσεις καναλιών γίνονται με γνώμονα την περαιτέρω ενδυνάμωση του πακέτου.

Τους τελευταίους μήνες για παράδειγμα έχουν προστεθεί τα μεγάλα ελληνικά κανάλια, το κανάλι ΟΤΕ Σινεμά που αποτελεί την ιδανική πρόταση για τους λάτρεις του ελληνικού κινηματογράφου, καθώς και άλλα κανάλια ποικίλου ενδιαφέροντος (πχ. LUXE.TV, iConcerts, BBC World News, Discovery HD Showcase).

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η συνεργασία μας με το κανάλι Universal Channel έληξε τον Μάιο.

Το νέο κανάλι, Village Cinema, θα προσφέρεται στο Full Pack της ΟΤΕ TV και θα προβάλλει ταινίες 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Το Village Cinema έρχεται για να εμπλουτίσει το κινηματογραφικό περιεχόμενο της υπηρεσίας OTE TV, αφού κάθε μήνα θα προβάλλει αποκλειστικά ταινίες σε α´προβολή, αγαπημένες κινηματογραφικές επιτυχίες και πολλά αφιερώματα.

Μείνετε κοντά μας και πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν νέες προσθήκες και υπηρεσίες στην ΟΤΕ TV.

Mε εκτίμηση,

Customer Care OTE

αυτη ειναι η απαντηση του μεγαλου ΟΤΕ σε διαμαρτυρια μου οτι οταν εγω επελεξα να βαλω otetv και συγκεκριμενα το family pack ηταν διοτι δεν ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο και το εβαλα για τα 2 κινηματογραφικα καναλια ,οποτε αυτοι κανουν οτι γουσταρουν ,κοβουν οτι θελουν,ραβουν οτι θελουν και στο φιναλε αν μεθαυριο κοψουν τα discovery γιατι εληξε η συμβαση και μεινω μονο με τα ειδησεογραφικα τα δωρεαν θα ειναι για τους λογους τους παραπανω ,αλλα τι πιο λογικο ,ανθρωπινο και σωστο απο μια εταιρεια να αφησει ως εχουν τα πραγματα σεβομενοι οτι οι συνδρομητες ΟΛΟΙ δεν εχουν κλειση ακομα χρονο και πριν τα ετησια γενεθλια του οτε να βγαλει να αναδιαμορφωσει τα πακετα και ο καθενας να διαλεξει ,να ανανεωσει η να διακοψει ΜΑΥΡΟ λοιπον και απο μενα 5 μηνες παγια ειναι θα περασει να παει στο διαολο

Re: Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με το ote.gr

Αξιότιμε κ. ταδε

Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον που δείχνετε στην υπηρεσία OTE TV.

Είναι πάντα στις προθέσεις μας και στις προσπάθειές μας να εμπλουτίζουμε το περιεχόμενο της υπηρεσίας σε όλα τα εμπορικά πακέτα και να ικανοποιούμε τους συνδρομητές μας με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο.

Το Family Pack με περισσότερα από 45 κανάλια, τα 10 σε High Definition, αποτελεί το καλύτερο value for money πακέτο συνδρομητικής τηλεόρασης στην ελληνική αγορά ενώ ταυτόχρονα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό με βάση τα ευρωπαϊκά δεδομένα στη συνδρομητική τηλεόραση. Οι προσθήκες ή οι αφαιρέσεις καναλιών γίνονται με γνώμονα την περαιτέρω ενδυνάμωση του πακέτου.

Τους τελευταίους μήνες για παράδειγμα έχουν προστεθεί τα μεγάλα ελληνικά κανάλια, το κανάλι ΟΤΕ Σινεμά που αποτελεί την ιδανική πρόταση για τους λάτρεις του ελληνικού κινηματογράφου, καθώς και άλλα κανάλια ποικίλου ενδιαφέροντος (πχ. LUXE.TV, iConcerts, BBC World News, Discovery HD Showcase).

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η συνεργασία μας με το κανάλι Universal Channel έληξε τον Μάιο.

Το νέο κανάλι, Village Cinema, θα προσφέρεται στο Full Pack της ΟΤΕ TV και θα προβάλλει ταινίες 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Το Village Cinema έρχεται για να εμπλουτίσει το κινηματογραφικό περιεχόμενο της υπηρεσίας OTE TV, αφού κάθε μήνα θα προβάλλει αποκλειστικά ταινίες σε α´προβολή, αγαπημένες κινηματογραφικές επιτυχίες και πολλά αφιερώματα.

Μείνετε κοντά μας και πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν νέες προσθήκες και υπηρεσίες στην ΟΤΕ TV.

Mε εκτίμηση,

Customer Care OTE

αυτη ειναι η απαντηση του μεγαλου ΟΤΕ σε διαμαρτυρια μου οτι οταν εγω επελεξα να βαλω otetv και συγκεκριμενα το family pack ηταν διοτι δεν ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο και το εβαλα για τα 2 κινηματογραφικα καναλια ,οποτε αυτοι κανουν οτι γουσταρουν ,κοβουν οτι θελουν,ραβουν οτι θελουν και στο φιναλε αν μεθαυριο κοψουν τα discovery γιατι εληξε η συμβαση και μεινω μονο με τα ειδησεογραφικα τα δωρεαν θα ειναι για τους λογους τους παραπανω ,αλλα τι πιο λογικο ,ανθρωπινο και σωστο απο μια εταιρεια να αφησει ως εχουν τα πραγματα σεβομενοι οτι οι συνδρομητες ΟΛΟΙ δεν εχουν κλειση ακομα χρονο και πριν τα ετησια γενεθλια του οτε να βγαλει να αναδιαμορφωσει τα πακετα και ο καθενας να διαλεξει ,να ανανεωσει η να διακοψει ΜΑΥΡΟ λοιπον και απο μενα 5 μηνες παγια ειναι θα περασει να παει στο διαολο

να σε ενημερώσω φίλε μου ότι αυτο το γεγονός έχει γίνει πάρα πολλές φορές από τη nova , ήμουν πολλά χρόνια συνδρομητής και στην πορεία αυτή έχει αλλάξει όχι μόνο τις τιμές ξαφνικά αλλά και το περιεχόμενο των πακέτων...όπως για παράδειγμα τις προσφορές σε συνδυασμό με τη forthnet που όταν τις ξεκίνησε εμείς που ήδη είχαμε συμβόλαιο πληρώναμε τζάμπα και βερεσε τα 60 αρια χωρίς να μπορούμε να βρούμε το δίκιο μας...

με τη λογική αυτή λοιπόν γιατί να πληρώνω συν 5 ευρώ εγω για 4 κανάλια έξτρα otesporthd, 1, 2 , 3 και village ????? αν λοιπον είχε προσθέσει και το κανάλι με τις ταινίες στο family pack πίστεψε με ότι έμεις θα είμασταν οι βλάκες που θα πληρώναμε πολλά παραπάνω λεφτα για το τίποτα ;-)

αν βρείς πουθενα πακετο που να σου προσφέρει με 15 euro τόσα πολλά κανάλια καθώς επίσης και hd τότε σε παρακαλώ στειλε μου ενα msg να το κοιτάξω κι εγω...

να λεμε ευτυχως που βγηκε και μία συνδρομητική από τον οτε και έσπασε το μονοπώλιο της nova τόσα χρόνια που τα έχει πάρει χοντρα και πάνω στον πανικό της (δεδομένου ότι έχει χάσει ένα μεγάλο μερίδιο πχ από αθλητικά γεγονότα, στις ταινίες its ok , πρωταγωνιστεί...) επέστρεψε στην επίγεια τηλεόραση με 30 euro για μόλις 2 κανάλια ....έλεος

Με συγχωρεις φιλε μου αλλα δεν ειναι ετσι δηλαδη κανω οτι γουσταρω κοβω οτι θελω βαζω οτι θελω και αμα σου αρεσει δηλ το συμβολαιο ισχυει μονο για μενα που πληρωνω αλλα δεν ισχυει για εκεινους που μπορει να κανουν οτι θελουν και δεν τους δικαιολογει οτι τα ιδια μπορει να εχει κανει και η νοβα κι επειτα πρεπει μια απ'τ ιδια να ειναι και αυτοι?
Οσο για εσας που λες οτι ειστε βλακε ς επειδη πληρωνετε τα 4 ευρω παραπανω ,νομιζω οτι αυτα τα 4 ευρω τα πληρωνετε για τα σπορ καναλια μονοαυτο το γνωριζατε εκτων πρωτερων δεν τα πληρωνατε για να βλεπετε το universal που ξαφνικα εγινε village

πιστευω οτι το μονο λαθος του οτε ειναι οτι δεν αντικατεστησε με καποιο αναλογο καναλι το universal για αυτους που εχουν family.το οτι δεν εβαλε το ote village στο family εμενα μου φενεται απολυτα φυσιολογικο.

να σε ενημερώσω φίλε μου ότι αυτο το γεγονός έχει γίνει πάρα πολλές φορές από τη nova , ήμουν πολλά χρόνια συνδρομητής και στην πορεία αυτή έχει αλλάξει όχι μόνο τις τιμές ξαφνικά αλλά και το περιεχόμενο των πακέτων...όπως για παράδειγμα τις προσφορές σε συνδυασμό με τη forthnet που όταν τις ξεκίνησε εμείς που ήδη είχαμε συμβόλαιο πληρώναμε τζάμπα και βερεσε τα 60 αρια χωρίς να μπορούμε να βρούμε το δίκιο μας...

με τη λογική αυτή λοιπόν γιατί να πληρώνω συν 5 ευρώ εγω για 4 κανάλια έξτρα otesporthd, 1, 2 , 3 και village ????? αν λοιπον είχε προσθέσει και το κανάλι με τις ταινίες στο family pack πίστεψε με ότι έμεις θα είμασταν οι βλάκες που θα πληρώναμε πολλά παραπάνω λεφτα για το τίποτα ;-)

αν βρείς πουθενα πακετο που να σου προσφέρει με 15 euro τόσα πολλά κανάλια καθώς επίσης και hd τότε σε παρακαλώ στειλε μου ενα msg να το κοιτάξω κι εγω...

να λεμε ευτυχως που βγηκε και μία συνδρομητική από τον οτε και έσπασε το μονοπώλιο της nova τόσα χρόνια που τα έχει πάρει χοντρα και πάνω στον πανικό της (δεδομένου ότι έχει χάσει ένα μεγάλο μερίδιο πχ από αθλητικά γεγονότα, στις ταινίες its ok , πρωταγωνιστεί...) επέστρεψε στην επίγεια τηλεόραση με 30 euro για μόλις 2 κανάλια ....έλεος
οταν δηλαδη εκανες αιτηση και πληρωνες 19,99 για το full pack το εκανες για να βλεπεις αθλητικα η για να βλεπεις ταινιες ? νομιζω για αθλητικα εκτος και αν ηξερες οτι στο μελλον θα βλεπεις και ταινιες.αρα τοτε δεν ησουνα 'βλακας´ οπως λες αφου εβλεπες αθλητικα τωρα που παλι τα βλεπεις γιατι να εισαι ?
επισης τι λογικη ειναι αυτη οτι αντι να εισαι με ολους που ζητανε στο απλο πακετο ταινιες να λες εγω που δινω 5ευρω παραπανω να βλεπω ταινιες και εσεις οχι.δηλαδη σε χαλαει να μπορεις αν θελεις, ή αν για οικονομικους λογους πρεπει ,να κατεβεις πακετο αυριο να βλεπεις και εσυ ταινιες?και αυτη η συγκριση με την nova ειναι ατοπη , πρωτον γιατι τοτε ηταν μονοπωλιο και δευτερον ηταν αλλες εποχες απο θεμα οικονομικης ανεσης. οσο για την επιγεια nova πραγματι ειναι απαραδεκτο το ποσο για αυτα που προσφερει.
παντως γενικα δεν εχω παραπονο απο τον οτε. πιστευω ειναι ακομα αρχη και θα προστεθουν περισσοτερα καναλια θα αλλαξουν τα πακετα και ισως γινουν περισοτερα τα ταινιοκαναλα με ταινιες οχι πρωτης προβολης.

Εγώ πάντως που έχω το full pack, ειμαι πολύ ευχαριστημένος με τη νέα αυτή προσθήκη. Βρίσκω το πακέτο πλέον πολύ value for money.

Kαλώς ήρθες, Village cinema!:ernaehrung004:

Το δίκιο είναι δύσκολο να το βρει κανείς όταν στα συμβόλαια υπογράφεις για "family pack" κλπ αόριστα. Το "full pack" είναι το μόνο
που ορίζει ότι πληρώνεις τα πάντα και πρέπει να σου τα προσφέρει. Και πάλι η κάθε εταιρεία για δικούς της λόγους που κυμαίνονται
από το λογικό "έληξε η σύμβαση" μέχρι το άκυρο "έτσι γουστάραμε γιατί δεν άρεσε στον ΧΧΧ" ή οτιδήποτε άλλο
μπορεί να αναδιαμορφώνει τα πακέτα απ' όσο ξέρω. Καταναλωτική πλάνη ίσως, αλλά νομικά είναι καλυμμένοι όλοι τους
και ο ΟΤΕ δεν έστησε μια πλατφόρμα με άσχετους, προσέλαβε συμβούλους κτλ κτλ που ξέρουν τα πάντα γύρω από το θέμα.
Αν εμάς μας φαίνεται άκυρο ή όχι απλά διακόπτουμε ή διαμαρτυρόμαστε, τα πακέτα προσφορών αυτούς ακριβώς τους καταναλωτές
έχουν σκοπό να κρατήσουν με τις 12μηνες δεσμεύσεις. Να μη θυμηθούμε τις 24μηνες ή τις 36μηνες δεσμεύσεις στις εταιρείες κινητής π.χ.
και άλλα όμορφα που συμβαίνουν γύρω μας! (εδώ ψηφίσανε τόσοι ΠΑΣΟΚ για να αυξηθούν οι μισθοί και με συμβόλαιο τετραετίας προπληρωμένο το 2009) ;) !!!

Εγώ πάντως που έχω το full pack, ειμαι πολύ ευχαριστημένος με τη νέα αυτή προσθήκη. Βρίσκω το πακέτο πλέον πολύ value for money.

συμφωνω και επαυξανω

Συμφωνω κι εγω και επαυξανω, σαν παρενθεση ξερει κανεις αν διακοψεις νωριτερα τι προστιμο υπαρχει?

... δεν τα πληρωνατε για να βλεπετε το universal που ξαφνικα εγινε village

Ενώ έχεις δίκιο να ζητάς αντικατάσταση του universal δεν έχεις δίκιο που λες οτι το universal έγινε village.
Το universal ήταν μια μπούρδα κανάλι με αισχρή ποιότητα και ταινίες τόσο παλιές όσο του Κωνσταντάρα. Άντε και κάποιες σειρές που ούτε σε torrent δεν τις βρίσκεις πλέον (τόσο παλιές).
Όπως έγραψε ο adok13, έπρεπε να μπει ένα αντίστοιχο κανάλι στο family με το Universal και το village να είναι στο full. Δεν γίνεται κανάλι 1ων προβολών να είναι στο φθηνό πακέτο.

Συμφωνω κι εγω και επαυξανω, σαν παρενθεση ξερει κανεις αν διακοψεις νωριτερα τι προστιμο υπαρχει?

Τα μηνιαία τέλη εκείνα που υπολείπονται -μέχρι να συμπληρωθεί ένα έτος συνδρομής- αρχής γενομένης
από την καταγγελία του συμβολαίου.

Ωραίο το village tv αλλά αν ζητούσαμε να βγάζει και dolby digital από την οπτική θα είμασταν υπερβολικοί;

Ωραίο το village tv αλλά αν ζητούσαμε να βγάζει και dolby digital από την οπτική θα είμασταν υπερβολικοί

Καθόλου υπερβολικοί! Από εικόνα πολύ καλή αν το βάλουν και το Dolby έδεσε το γλυκό! Μακάρι να το κάνουν και η απόλαυση θα είναι διπλή! Συγχαρητήρια στον ΟΤΕ ! Αντε και το VOD σύντομα!