μακαρι να κρατησει ιταλικο ισπανικο,να χασει το γερμανικο και να χτυπησει το αγγλικο το σεπτεμβρη.Σύμφωνα με το Sport Fm (όσο αξιόπιστος μπορεί να είναι) ο ΟΤΕ έχει κάνει τις καλύτερες προτάσεις για Ισπανικό και Ιταλικό πρωτάθλημα.
Για το Γερμανικό δεν έλεγε το άρθρο.
Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με το ote.gr
Αξιότιμε κ. ταδε
Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον που δείχνετε στην υπηρεσία OTE TV.
Είναι πάντα στις προθέσεις μας και στις προσπάθειές μας να εμπλουτίζουμε το περιεχόμενο της υπηρεσίας σε όλα τα εμπορικά πακέτα και να ικανοποιούμε τους συνδρομητές μας με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο.
Το Family Pack με περισσότερα από 45 κανάλια, τα 10 σε High Definition, αποτελεί το καλύτερο value for money πακέτο συνδρομητικής τηλεόρασης στην ελληνική αγορά ενώ ταυτόχρονα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό με βάση τα ευρωπαϊκά δεδομένα στη συνδρομητική τηλεόραση. Οι προσθήκες ή οι αφαιρέσεις καναλιών γίνονται με γνώμονα την περαιτέρω ενδυνάμωση του πακέτου.
Τους τελευταίους μήνες για παράδειγμα έχουν προστεθεί τα μεγάλα ελληνικά κανάλια, το κανάλι ΟΤΕ Σινεμά που αποτελεί την ιδανική πρόταση για τους λάτρεις του ελληνικού κινηματογράφου, καθώς και άλλα κανάλια ποικίλου ενδιαφέροντος (πχ. LUXE.TV, iConcerts, BBC World News, Discovery HD Showcase).
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η συνεργασία μας με το κανάλι Universal Channel έληξε τον Μάιο.
Το νέο κανάλι, Village Cinema, θα προσφέρεται στο Full Pack της ΟΤΕ TV και θα προβάλλει ταινίες 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.
Το Village Cinema έρχεται για να εμπλουτίσει το κινηματογραφικό περιεχόμενο της υπηρεσίας OTE TV, αφού κάθε μήνα θα προβάλλει αποκλειστικά ταινίες σε α´προβολή, αγαπημένες κινηματογραφικές επιτυχίες και πολλά αφιερώματα.
Μείνετε κοντά μας και πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν νέες προσθήκες και υπηρεσίες στην ΟΤΕ TV.
Mε εκτίμηση,
Customer Care OTE
αυτη ειναι η απαντηση του μεγαλου ΟΤΕ σε διαμαρτυρια μου οτι οταν εγω επελεξα να βαλω otetv και συγκεκριμενα το family pack ηταν διοτι δεν ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο και το εβαλα για τα 2 κινηματογραφικα καναλια ,οποτε αυτοι κανουν οτι γουσταρουν ,κοβουν οτι θελουν,ραβουν οτι θελουν και στο φιναλε αν μεθαυριο κοψουν τα discovery γιατι εληξε η συμβαση και μεινω μονο με τα ειδησεογραφικα τα δωρεαν θα ειναι για τους λογους τους παραπανω ,αλλα τι πιο λογικο ,ανθρωπινο και σωστο απο μια εταιρεια να αφησει ως εχουν τα πραγματα σεβομενοι οτι οι συνδρομητες ΟΛΟΙ δεν εχουν κλειση ακομα χρονο και πριν τα ετησια γενεθλια του οτε να βγαλει να αναδιαμορφωσει τα πακετα και ο καθενας να διαλεξει ,να ανανεωσει η να διακοψει ΜΑΥΡΟ λοιπον και απο μενα 5 μηνες παγια ειναι θα περασει να παει στο διαολο
οταν δηλαδη εκανες αιτηση και πληρωνες 19,99 για το full pack το εκανες για να βλεπεις αθλητικα η για να βλεπεις ταινιες ? νομιζω για αθλητικα εκτος και αν ηξερες οτι στο μελλον θα βλεπεις και ταινιες.αρα τοτε δεν ησουνα 'βλακας´ οπως λες αφου εβλεπες αθλητικα τωρα που παλι τα βλεπεις γιατι να εισαι ?να σε ενημερώσω φίλε μου ότι αυτο το γεγονός έχει γίνει πάρα πολλές φορές από τη nova , ήμουν πολλά χρόνια συνδρομητής και στην πορεία αυτή έχει αλλάξει όχι μόνο τις τιμές ξαφνικά αλλά και το περιεχόμενο των πακέτων...όπως για παράδειγμα τις προσφορές σε συνδυασμό με τη forthnet που όταν τις ξεκίνησε εμείς που ήδη είχαμε συμβόλαιο πληρώναμε τζάμπα και βερεσε τα 60 αρια χωρίς να μπορούμε να βρούμε το δίκιο μας...
με τη λογική αυτή λοιπόν γιατί να πληρώνω συν 5 ευρώ εγω για 4 κανάλια έξτρα otesporthd, 1, 2 , 3 και village ????? αν λοιπον είχε προσθέσει και το κανάλι με τις ταινίες στο family pack πίστεψε με ότι έμεις θα είμασταν οι βλάκες που θα πληρώναμε πολλά παραπάνω λεφτα για το τίποτα ;-)
αν βρείς πουθενα πακετο που να σου προσφέρει με 15 euro τόσα πολλά κανάλια καθώς επίσης και hd τότε σε παρακαλώ στειλε μου ενα msg να το κοιτάξω κι εγω...
να λεμε ευτυχως που βγηκε και μία συνδρομητική από τον οτε και έσπασε το μονοπώλιο της nova τόσα χρόνια που τα έχει πάρει χοντρα και πάνω στον πανικό της (δεδομένου ότι έχει χάσει ένα μεγάλο μερίδιο πχ από αθλητικά γεγονότα, στις ταινίες its ok , πρωταγωνιστεί...) επέστρεψε στην επίγεια τηλεόραση με 30 euro για μόλις 2 κανάλια ....έλεος
Εγώ πάντως που έχω το full pack, ειμαι πολύ ευχαριστημένος με τη νέα αυτή προσθήκη. Βρίσκω το πακέτο πλέον πολύ value for money.
... δεν τα πληρωνατε για να βλεπετε το universal που ξαφνικα εγινε village
Συμφωνω κι εγω και επαυξανω, σαν παρενθεση ξερει κανεις αν διακοψεις νωριτερα τι προστιμο υπαρχει?
Ωραίο το village tv αλλά αν ζητούσαμε να βγάζει και dolby digital από την οπτική θα είμασταν υπερβολικοί
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.