Δεν θέλω να γίνω σπαστικός ούτε να κάνω τον έξυπνο αλλά κοιτάζοντας το πρόγραμμα του νέου καναλιού παρατηρώ ότι το 90% των ταινιών είναι dvd που έδιναν οι εφημερίδες τόσα χρόνια.
Είναι μια καλή αρχή αλλά στην εποχή του HD νομίζω ότι υστερεί.
Μέσα σε 8 μήνες νομίζω ο ΟΤΕ έχει κάνει όσα η άλλη πλατφόρμα δεν έκανε ούτε στο όνειρό της ..Φαντάσου να εισέπραττε και τα 60αρια...
http://www.sportaction.gr/Podosfairo/Superleague/item/141692-Meiosi-25-tis-Nova-sti-Super-League
με συγχωρειτε για το ασχετο θεμα, αλλα πιστευω οτι αξιζει αναφορα..
καλά οι 2 από τις 3 ταινίες που έχει παίξει μέχρι τώρα όχι απλώς δεν έχουν παιχτεί στον κινηματογράφο αλλά θυμίζουν εντελώς ταινίες που έχουν τα επαρχιακά κανάλια για να γεμίζουν το πρόγραμμα τους (όταν βέβαια δεν έχουν τηλεπωλήσεις)...
καλά οι 2 από τις 3 ταινίες που έχει παίξει μέχρι τώρα όχι απλώς δεν έχουν παιχτεί στον κινηματογράφο αλλά θυμίζουν εντελώς ταινίες που έχουν τα επαρχιακά κανάλια για να γεμίζουν το πρόγραμμα τους (όταν βέβαια δεν έχουν τηλεπωλήσεις)....:guitarist:
Μακάρι να δούμε περισσότερο Ευρωπαϊκό, που έχει κοινό στην Ελλάδα και μπορεί να αποκτήσει περισσότερο με παραγωγές
του Canal+, Arte, Bavaria Films κ.α. στούντιο που κάνουν τα blockbuster να ιδρώνουν
Ας μην την μειώσει,δεν τρέχει τίποτα.Την ...μειωνουμε-εξαλείψουμε μόνοι μας...:violent-smiley-030::behead::violent-smiley-008:και σιγα μην μειωσει την συνδρομη
21.00 -22.00 επικινδυνα συναπαντηματα . θεμα ο κροκοδειλος
22.00-23.00 υπερδυναμεις των ζωων . θεμα ο κροκοδειλος
1.00-2.00 δαμαστης αγριασ αυστραλιας θεμα ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ κροκοδειλοι
2.00-3.00 γεννημενοι δολοφονοι . θεμα κροκοδειλος
5.00-6.00 κροκοδειλοι εναντιον δεινοσαυρων . θεμα γιγαντιος αρχαιος κροκοδειλος
6.00-7.00 επικινδυνα συναπαντηματα . θεμα αναζητηση ενος κροκοδειλου 1 τονου
εκατσα απο περιεργια και ειδα το προγραμμα τι θα δειξει μετα. γιαυτο βλεπω ολο κροκοδειλους.. πληρωνει ο κοσμος... (ζουγανελης)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.