Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Δεν θέλω να γίνω σπαστικός ούτε να κάνω τον έξυπνο αλλά κοιτάζοντας το πρόγραμμα του νέου καναλιού παρατηρώ ότι το 90% των ταινιών είναι dvd που έδιναν οι εφημερίδες τόσα χρόνια.
Είναι μια καλή αρχή αλλά στην εποχή του HD νομίζω ότι υστερεί.

Δεν θέλω να γίνω σπαστικός ούτε να κάνω τον έξυπνο αλλά κοιτάζοντας το πρόγραμμα του νέου καναλιού παρατηρώ ότι το 90% των ταινιών είναι dvd που έδιναν οι εφημερίδες τόσα χρόνια.
Είναι μια καλή αρχή αλλά στην εποχή του HD νομίζω ότι υστερεί.

καλά οι 2 από τις 3 ταινίες που έχει παίξει μέχρι τώρα όχι απλώς δεν έχουν παιχτεί στον κινηματογράφο αλλά θυμίζουν εντελώς ταινίες που έχουν τα επαρχιακά κανάλια για να γεμίζουν το πρόγραμμα τους (όταν βέβαια δεν έχουν τηλεπωλήσεις)....:guitarist:

για ηρεμηστε ρε παιδια 1 κ***ομερα ειχει περασει που ξεκινησε να παιζει το καναλι. τι αχαριστια ειναι αυτη ρε γ****το!!!!!

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Ακόμη δεν το είδαμε αρχίζουμε να γκρινιάζουμε. . . . . . .:chinscratch:
Εγώ έχω να πώ πολλά συγχαρητήρια στον ΟΤΕ γιατί αυτά που προσφέρει και στην τιμή που τα προσφέρει δεν τα βρίσκεις πουθενά.

Καλημέρα

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Μέσα σε 8 μήνες νομίζω ο ΟΤΕ έχει κάνει όσα η άλλη πλατφόρμα δεν έκανε ούτε στο όνειρό της ..Φαντάσου να εισέπραττε και τα 60αρια...

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Μέσα σε 8 μήνες νομίζω ο ΟΤΕ έχει κάνει όσα η άλλη πλατφόρμα δεν έκανε ούτε στο όνειρό της ..Φαντάσου να εισέπραττε και τα 60αρια...

μεγαλη αληθεια!!!

καλά οι 2 από τις 3 ταινίες που έχει παίξει μέχρι τώρα όχι απλώς δεν έχουν παιχτεί στον κινηματογράφο αλλά θυμίζουν εντελώς ταινίες που έχουν τα επαρχιακά κανάλια για να γεμίζουν το πρόγραμμα τους (όταν βέβαια δεν έχουν τηλεπωλήσεις)...

Πολύ προχωρημένα κανάλια έχετε εκεί στην κρήτη! Αν παίζουν τέτοιες ταινίες προφανώς δεν θα χρειάζεστε οχι απλά ΟΤΕ αλλά ουτε και Νόβα!! Φυσικά το σταρ θα το βλέπετε σαν κανάλι της σειράς με τις ταινίες που βάζει!
Ας σοβαρευτούμε λίγο που με 2 ταινίες(η μια εκ των οποίων ταινιάρα (buried))) βγάλαμε το συμπέρασμα! Θα μου πείς ο καθ' ένας έχει δικά του κριτήρια! Σεβαστό! Αλλά με 2 ώρες παίξιμο ταινιών στο καινούργιο κανάλι είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα! Πάντως εγώ κοιτάζοντας και το πρόγραμμα είμαι πολύ ικανοποιημένος! Συγχαρητήρια στον ΟΤΕ και πάλι!

καλά οι 2 από τις 3 ταινίες που έχει παίξει μέχρι τώρα όχι απλώς δεν έχουν παιχτεί στον κινηματογράφο αλλά θυμίζουν εντελώς ταινίες που έχουν τα επαρχιακά κανάλια για να γεμίζουν το πρόγραμμα τους (όταν βέβαια δεν έχουν τηλεπωλήσεις)....:guitarist:

Μπορεί να τις έχουν βγάλει οι εφημερίδες (the whole ten yards) αλλά υπάρχουν και καλές ταινίες.
Πχ, μέσα στην πρώτη μέρα, βλέπω οτι έχει:
1. Run Ronnie Run (εύπεπτη χαζοκωμωδία dvd)
2. I always wanted to be a gangster (ευρωπαϊκή κωμωδία, πολύ καλή)

Πρόσθεσε και τις πρώτες προβολές (buried) , μια χαρά καναλάκι είναι. Επίσης, πολύ καλή η εικόνα για SD.

dolby digital αν μπορουσαν να βαλουν μονο.

Το πρόγραμμα του καναλιού για φέτος περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την τελευταία ταινία του Γούντι Άλεν «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» σε πρώτη τηλεοπτική προβολή στις 4/7, το sequel του Σέρλοκ Χολμς «Το Παιχνίδι των Σκιών», το «Mirror, Mirror» με την Τζούλια Ρόμπερτς, τους θεαματικούς «Immortals» και το οσκαρικό «Κι ο Κλήρος Έπεσε στον Σμάιλι»

πολύ καλές προβολές για αρχή, έχει επίσης ωραία θεματάκια ανάμεσα στις ταινίες του. Η γαλλική που παίχτηκε προ ολίγου ήταν
πολύ καλή και καθηλωτική, θύμισε λίγο τις ταινίες του Arte στον Astra σε επίπεδο.
Η ταινία αυτή "I always wanted to be a gangster" ΔΕΝ είναι παραγωγής της village roadshow πάντως. Παίχτηκε στο Sundance festival
το 2008 αν δεν κάνω λάθος με πολύ καλές κριτικές.
Μακάρι να δούμε περισσότερο Ευρωπαϊκό, που έχει κοινό στην Ελλάδα και μπορεί να αποκτήσει περισσότερο με παραγωγές
του Canal+, Arte, Bavaria Films κ.α. στούντιο που κάνουν τα blockbuster να ιδρώνουν!

Μακάρι να δούμε περισσότερο Ευρωπαϊκό, που έχει κοινό στην Ελλάδα και μπορεί να αποκτήσει περισσότερο με παραγωγές
του Canal+, Arte, Bavaria Films κ.α. στούντιο που κάνουν τα blockbuster να ιδρώνουν

Καλός ο ευρωπαϊκός κινηματογράφος, εν μέρη, αλλά μην το ρίξουν πολύ εκει γιατί "το χάσαμε το κορμί πατριώτη"!!!!

και σιγα μην μειωσει την συνδρομη
Ας μην την μειώσει,δεν τρέχει τίποτα.Την ...μειωνουμε-εξαλείψουμε μόνοι μας...:violent-smiley-030::behead::violent-smiley-008:

οσο περναει ο καιρος (περιπου 10 μερες) που εχω γινει συνδρομιτης νομιζω οτι η nova (στο full pack) δεν εχει καμια σχεση με την οτε. τι εννοω.. εχω βαρεθει να βλεπω κορκοδειλους φιδια και ψαραδικα με καβουρια. ενα history τα δυο αλλα national geo και το travel που εχει η nova κανουν την διαφορα.
μου αρεσουν πιο πολυ οι κατασκευες και ο βυθος και μερη απο τον κοσμο. επισης αναγκαστικα εκανα την μια απο τις δυο οτετv συνδεσεις στο full pack για τις ταινιες και δεν νομιζω οτι 5 ευρω τον μηνα για ενα μονο καναλι με ταινιες (αθλητικα που δινει το full ετσι και αλλιως δεν βλεπω ουτε να με πληρωνουν ) ειναι δικαιο .
με λιγα λογια ισως η nova να εχει λογικη που ειναι τοσο ακριβη οταν εχει να πληρωνει δικαιωματα σε τοσα καναλια και ταινιες αλλα φυσικα τετοιες εποχες δεν εδινα πανω απο 20 ευρω για τηλεοραση με τιποτα.οπως και αρκετοι αλλοι πιστευω που καποτε μπορουσαν να δινουν 60ε+ ανετα τον μηνα. αρα η ελπιδα μου ειναι μονο αν καπως ανεβασει τους πελατες της η οτε και μπορεσει να προσθεσει μερικα καναλια ακομα ΧΩΡΙΣ ΑΥΞΗΣΗ στα πακετα.

21.00 -22.00 επικινδυνα συναπαντηματα . θεμα ο κροκοδειλος
22.00-23.00 υπερδυναμεις των ζωων . θεμα ο κροκοδειλος
1.00-2.00 δαμαστης αγριασ αυστραλιας θεμα ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ κροκοδειλοι
2.00-3.00 γεννημενοι δολοφονοι . θεμα κροκοδειλος
5.00-6.00 κροκοδειλοι εναντιον δεινοσαυρων . θεμα γιγαντιος αρχαιος κροκοδειλος
6.00-7.00 επικινδυνα συναπαντηματα . θεμα αναζητηση ενος κροκοδειλου 1 τονου

εκατσα απο περιεργια και ειδα το προγραμμα τι θα δειξει μετα. γιαυτο βλεπω ολο κροκοδειλους.. πληρωνει ο κοσμος... (ζουγανελης)

Φυσικά και η nova έχει πιο πλήρες πακέτο, αλλά είναι πολύ-πολύ πιο ακριβή.
Ο οτε αξίζει τα λεφτά του, η nova είνα υπερτιμημένη (χώρια που ο οτε έχει και καλύτερη εικόνα).

21.00 -22.00 επικινδυνα συναπαντηματα . θεμα ο κροκοδειλος
22.00-23.00 υπερδυναμεις των ζωων . θεμα ο κροκοδειλος
1.00-2.00 δαμαστης αγριασ αυστραλιας θεμα ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ κροκοδειλοι
2.00-3.00 γεννημενοι δολοφονοι . θεμα κροκοδειλος
5.00-6.00 κροκοδειλοι εναντιον δεινοσαυρων . θεμα γιγαντιος αρχαιος κροκοδειλος
6.00-7.00 επικινδυνα συναπαντηματα . θεμα αναζητηση ενος κροκοδειλου 1 τονου

εκατσα απο περιεργια και ειδα το προγραμμα τι θα δειξει μετα. γιαυτο βλεπω ολο κροκοδειλους.. πληρωνει ο κοσμος... (ζουγανελης)

το NatGeoWild είναι πολύ καλό κανάλι και έχει θεματικές εβδομάδες....έπεσες στην εβδομάδα του κροκόδειλου!:grinning-smiley-043