Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

στα trailer πάντως που έπαιξε στο ημίχρονο Γιουβέντους-Νάπολι δεν έλεγε για ΗD...
δυστυχώς όμως πρέπει να είναι για ελληνικές ταινίες....αν και είναι αρκέτα τίμιο για τα χρήματα που προσφέρει το πακέτο του ΟΤΕ δείχνει όμως για ακόμη 1 φορά ότι είναι "εγκλωβισμένο" στο να ανεβάζει κανάλια τα οποία δεν προσφέρουν τίποτα (π.χ. Village HD)...κρίμα...

NOVA LIGHT ειναι η OTETV αλλα με τα χρηματα που κοστιζει δεν πρεπει να γκρινιαζουμε και πολυ

Αν αυτο που λετε βασιζεται καθαρα κ μονο στο τραιλερ,οντως δεν δινει καμια περαιτερο πληροφορια γι'αυτο,εκτος κ αν παιζει ως τεστ!!!!!!

λοιπόν είδα το εγώ το τρέιλερ και ψηφίζω ότι έρχεται το penthouse 2 HD:BDBDG54:

Ταινιες οντως στο δευτερο τραιλερ αλλα δειχνει ξενες κ μονο!!!!

έχει τελικά διάφορα treiler το 2 και μόλις έδειξε ένα με ξένες ταινίες

αυτό είναι το δεύτερο διαφημιστικό
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:

Εγώ πιστεύω αφού δείχνει διαφόρων ειδών θέματα.. μήπως φτιάξει ένα δικό του πολυθεματικό κανάλι σε hd .. όπως υπάρχει και σε ξένες πλατφόρμες..

Αυτό σκέφτηκα και εγώ ένα κανάλι για όλα.
Και ταινίες και σειρές και λίγο από όλα με μπόλικο τζατζίκι.

Ερχονται ΟΤΕ cinema 2 - το Village HD θα γίνεi 24ωρου βάσεως.
ΟΤΕ sport 2 HD και ΟΤΕ sport 3 HD.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

τι να το κάνεις τo sd?δώστε hd στο λαό

Last edited by a moderator:

Τι μπορεί να σημαίνει το 2:
-δεύτερη χρονιά στο δορυφορικό
-δεύτερη πλατφόρμα μετά τη νόβα
-2 νέα πακέτα προσφορών
-2 νέα πακέτα καναλιών
-2 νέα hd κανάλια
-διπλός αριθμός συνδρομητών
-2 Νοέμβρη, Δεκέμβρη κτλ
-2 ευρώ έπτωση
-2 νέα πρωταθλήματα
και άλλα πολλά αλλά νύσταξα.

Όχι άλλη λάσπη (sd) μόνο κρύσταλλο (HD).

Ερχονται ΟΤΕ cinema 2 - το Village HD θα γίνεi 24ωρου βάσεως.
ΟΤΕ sport 2 HD και ΟΤΕ sport 3 HD.

Μακαρι!!!Αλλα προφανως τα 1-2-3 hd εφοσον μπουν θα δειχνουν λογικα το ιδιο προγραμμα με τα 3 SD οπως γινεται και τωρα με το HD απο τη στιγμη που δν υποστηριζεται απο την iptv!!Αρα,ετσι τα αθλητικα δεν αυξανονται ακριβως αλλα σαφως βελτιωνονται γτ τρια αθλητικα ειχαμε 3 θα εχουμε απλα θα ειναι κ σε HD κ σε SD !!!Διορθωσε με αν κανω λαθος!!!

ρε παιδιά μαζί σας αλλά ο άνθρωπος έλεγε ότι δοκιμάζονται ένα hd και ένα sd γιαυτό και η παρατήρηση

...
Ποια είναι τα σχέδιά σας για την επόμενη σεζόν;

Με έμφαση στο σινεμά και τα σπορ, σχεδιάζουμε το λανσάρισμα τριών νέων κινηματογραφικών καναλιών, 2 εκ των οποίων HD, αλλά και τουλάχιστον ενός ακόμη HD αθλητικού καναλιού, ενώ έμφαση θα δώσουμε και στη δημιουργία περισσότερων αθλητικών εκπομπών για τις διοργανώσεις που φιλοξενούμε, ενισχύοντας παράλληλα τη δημοσιογραφική ομάδα του OTE Sport. Επίσης, θα συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε την υπηρεσία ΟΤΕ Cinema On Demand με νέες πρεμιέρες.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ στο TV Εθνος

Δεν γίνεται να είναι κανάλι με ελληνικές ταινίες και σε hd.. πόσες ελληνικές ταινίες υπάρχουν σε hd? 2? 3?

Όλες της finos films έχουν γίνει restored σε full hd. Θα ήταν ωραίο το καινούριο κανάλι μεταξύ άλλων να δείχνει και κάποιες από αυτές σε hd για πρώτη φορά!

Αν το καναλι ταινιων HD προοριζεται για ξενες παραγωγες οπως δειχνει κ το τρειλερ,μου ακουγεται αρκετα αντιεμπορικο να κοτσαρει ταυτοχρονα κ παλιες παραγωγες HD!!Παροτι δεν θα κατσω να δω ευκολα παλιες Ελληνικες ταινιες.καθως αρκετες της εχω δει καμια 50ρια φορες εκαστη την δεκαετια του 90 στον Αντ1 κ στο Mega κλπ,θεωρω οτι ειναι μια ενδιαφερουσα επικουρικη θεματολογια στο << μπουκετο >> του οτε και για εμας εδω,αλλα κ για τους Ελληνες του εξωτερικου που ισως(φανταζομαι σιγουρα) ειναι πιο σημαντικα τετοιου ειδους προγραμματα,ακομα κ απο blockbusters κλπ.οπως κ τα περιφερειακα!!Επειδη σε καποιους ξυνιζουν κ τα θεωρουν σαβουροκαναλα,εχω να πω οτι προσωπικα παντα,μ'αρεσει που εχω την δυνατοτητα να βλεπω εστω κ τωρα που δεν ειμαι Κρητη τοπικα νεα κ προγραμματα που εβλεπα κατα καιρους επι 9 χρονια που ζουσα κατω!!!Ποσο δε μαλλον οι ξενιτεμενοι!!!

ΥΓ.Σορρυ για το Off-topic στο τελος!!!