Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Φίλε σε αυτό το τελευταίο που λες έχεις απόλυτο δίκιο.Ένα από τα θετικά του ΟΤΕ είναι η προσθήκη περιφερειακών καναλιών(ΚΡΗΤΗ-TV,STAR Λαμίας,TV-100 Θεσ/νίκης).Και εγώ έχω πετύχει ρεπορτάζ για το χωριό μου και μου έκανε μεγάλη εντύπωση.Το να ενωθεί τηλεοπτικά η χώρα είναι πολύ σημαντικό.Εδώ και 25 χρόνια(με τα δορυφορικά κανάλια)βλέπουμε τα νέα από όλο τον πλανήτη και δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τι γίνεται στους διπλανούς νομούς από τον τόπο κατοικίας μας.Μακάρι να προστεθούν και άλλοι σταθμοί της επαρχίας και να καλύψουν γεωγραφικά όλη την πατρίδα μας.Και φυσικά μην ξεχνάμε πόσο σημαντικό είναι αυτό για τους Έλληνες του εξωτερικού.

Ένα κανάλι στα πρότυπα του οτε σινεμα με παλιές κλασσικές ξένες ταινίες σε hd ποιότητα, θα ήταν όλα τα λεφτά...

Ερχονται ΟΤΕ cinema 2 - το Village HD θα γίνεi 24ωρου βάσεως.
ΟΤΕ sport 2 HD και ΟΤΕ sport 3 HD.

Λογικά το ΟΤΕ cinema2 θα έχει ξένες ταινίες. Θα ήταν πολύ άστοχο να είχε ελληνικές! Το ΟΤΕ sport2,3 HD θα παίζουν όπως το 1 ή θα καλύπτουν ξεχωριστες αναμετρήσεις;

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Και εαν είναι να δείξει Λάρισα εμπιστευτικό η νήσος 2 που θα το δείξει στο ΟΤΕ σινεμά που δείχνει κλασικό ελληνικό κινηματογράφο;

Last edited by a moderator:

Προφανως ο φιλος αναφερεται σε κλασικες Ελληνικες ταινιες κ οχι σε προσφατες παραγωγες!!!Θα το διευκρινισει ο ιδιος λογικα!!!

Όλα αυτά τα κανάλια ποτε λογικά τα περιμένουμε? Μέχρι 15 Νοέμβρη? Ή μέχρι τέλους αυτού του μήνα?

Αναφέρομαι σε κλασικές ταινίες! Αλλά και πάλι δεν νομίζω οτι υπάρχουν αρκετές νέες ταινίες για ένα νέο κανάλι! Με το υπάρχον κανάλι δείχνει ταινίες έως το 2008-09! Πόσες έχουν γυριστεί μέχρι σήμερα για να καλύψουν ένα 24ωρό κανάλι? Εκτός και αν βλέπουμε την ιδια ταινία 3 φορές την εβδομάδα!

Απο facebook "OTE"
Πριν 1 ωρα...

OTE Καλησπέρα σας.Μείνετε συντονισμένοι καθώς νέα κινηματογραφικά κανάλια έρχονται σύντομα στον ΟΤΕ TV!
Μαρία, Customer Care

Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος με σχετικη σιγουρια....Απο την στιγμη που απ'οσο γνωριζω το Νational geo το εχει αποκλειστικα η Nova κατα ποσο ο ΟΤΕ μπορει(αν θελησει) να κλεισει συμφωνια με το Animal planet(παλι Νοva) ή πχ αντι του History με το military channel που ανηκουν στο group της Discovery!?!?!?Μακαρι να γινει καποια στιγμη,δεν ειναι κακο να ονειρευομαστε!! :P

Σε προσφατο φυλλάδιο του ΓΕΡΜΑΝΟΥ που αναφερεται σαν φθινοπωρο 2012, αναγράφεται μεσα στο κομματι του ΟΤΕ κατω απο τα καναλια της δορυφορικής πλατφόρμας και της διαδικτυακής πως "έρχονται ΤΡΙΑ κινηματογραφικά κανάλια (πέραν του village αφου ειναι ήδη στη λίστα απο πάνω) με ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ απο τα μεγαλύτερα στουντιο του Χολυγουντ, BLOCKBUSTER πρεμιερες, σειρές και περιεχομενο για ολη την οικογενεια. Μεινετε συντονισμένοι" Το φυλλάδιο ήταν σε κυριακατικη εφημερίδα απο αυτα που συνηθως πετάμε κατευθείαν. Εγω αντιθέτως το πήρα στον "θρονο" μου και το είδα εχθές και έπεσε κατευθείαν το ματι μου. Οποιος μπορεί ας το βρει απο καποιο ΓΕΡΜΑΝΟ. Ειναι με κοκκινα γράμματα σε κιτρινο πλαισιο κάτω απο τη λίστα καναλιών και πάνω απο τον τιμοκατάλογο υπηρεσιών.

Σε προσφατο φυλλάδιο του ΓΕΡΜΑΝΟΥ που αναφερεται σαν φθινοπωρο 2012, αναγράφεται μεσα στο κομματι του ΟΤΕ κατω απο τα καναλια της δορυφορικής πλατφόρμας και της διαδικτυακής πως "έρχονται ΤΡΙΑ κινηματογραφικά κανάλια (πέραν του village αφου ειναι ήδη στη λίστα απο πάνω) με ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ απο τα μεγαλύτερα στουντιο του Χολυγουντ, BLOCKBUSTER πρεμιερες, σειρές και περιεχομενο για ολη την οικογενεια. Μεινετε συντονισμένοι" Το φυλλάδιο ήταν σε κυριακατικη εφημερίδα απο αυτα που συνηθως πετάμε κατευθείαν. Εγω αντιθέτως το πήρα στον "θρονο" μου και το είδα εχθές και έπεσε κατευθείαν το ματι μου. Οποιος μπορεί ας το βρει απο καποιο ΓΕΡΜΑΝΟ. Ειναι με κοκκινα γράμματα σε κιτρινο πλαισιο κάτω απο τη λίστα καναλιών και πάνω απο τον τιμοκατάλογο υπηρεσιών.

μαλλον υα εννουσε τα vod

Μήπως αναφέρεται στα VOD κανάλια όμως; 2 (Village SD+HD) + 3 VOD + 3 Νέα μου φαίνονται too much....

edit: με πρόλαβε ο sakels

Με το συμπάθιο αλλά δεν νομίζω να εννοούν αυτό αφού αναφέρεται ξεκάθαρα πως έρχονται τρία νέα κανάλια ταινιών ενώ τα ondemand τα αναφέρει σαν ενοικίαση ταινιών και όχι σαν κανάλια ταινιών. Αν λάβω υπόψη και τα σχόλια απο το cc της ΟΤΕ στο facebook που αναφέρει πως έρχονται συναρπαστικά νεα στο κομμάτι των ταινιών σύντομα, μάλλον μιλάμε για σφήνα στα συμβόλαια της ΝΟΒΑ με τα στουντιο ή καποιο τρόπο να μπορεί να προμηθεύεται αλλιώς τους τίτλους. Δεν ξερω κατι απλά εικασίες κανω. Θα ήθελα πάντως αυτά τα συμβόλαια να σπάσουν καποια στιγμή αφού η αξιοποιήση τους απο την ΝΟΒΑ ειναι πλεον ανυπαρκτη κατι που φαίνεται άλλωστε και απο τις επαναλήψεις του τελευταίου έτους κυρίως.

μακαρι παιδια ειναι ενα τομεας που πραγματικα εχει μεινει πισω οτε
οι ταινιες..
κατα καιρους εχω γραψει πολλες ιδεες στην σελιδα του facebook δικες μου και αλλον συδρομητων μακαρι να ακουστουμε
που εχουν οπως αυτη η παραγραφος απο κατω.. ο βασικος λογος για μενα που πληρωνω συνδρομητικη tv ειναι ταινιες σειρες και οχι αθλητικα

Θα ήθελα ένα κανάλι η να γίνει στο υπάρχον village που θα βάζει ταινίες όπως (Desperado, American Pie, top gun, forest gump..godfather, predator, rocky. basic instinct) η ταινίες είναι ενδεικτικές όπως μου ήρθε έβαλε ,μερικές μπορετέ να κάνετε αφιερώματα σε ξένους ηθοποιούς- πχ rustle crown –tom hanks κτλ…
Ένα κανάλι με σειρές πχ οte series με παλιές αλλά και νέες σειρές όπως doctor who.x-files- Spartacus κτλ…
Η με κάποιο τρόπο να είχαμε και εμείς το TV club που υπάρχει στο ip TV ,ένα καναλακι με ιστορικά ντοκυμαντερ πχ… history discovery ειμαι κολλημένος με αυτά…τα ιστορικά γενικώς
Επίσης τόσο καιρο φωνάζουν όλοι για ταινίες του 80 (βιντεοκασέτες ) στο ΟΤΕ cinema ..ταμτάκος, κατσίβελος μουστάκας κτλ…

Eιναι πολλα αυτα που μπορει να κανει ο ΟΤΕ στο θεμα των ταινιων γιατι απλα τωρα δεν εχει τιποτα!Κι επειδη η νοβα τελειωσε για πολλους συνδρομητες και για πολλους λογους,εμεις που ειμαστε "ελευθεροι" τωρα περιμενουμε να μπουν επιτελους σοβαρα κινηματογραφικα καναλια για να γινουμε συνδρομητες.Οσο πιο γρηγορα το κανουν αυτο,τοσο καλυτερα για τον ΟΤΕ.

παντος,στα κλιπ εχουν αποσπασματα απο πολυ καινουργιες ταινιες οπως οι αναλωσιμοι 2.το ειδα στο κλιπ με της περιπετιας!παντος αν δειχνουν τετοιες ταινιες τα καινουρια καναλια τοτε η νοβα αποδεικνυετε πολυ απατεωνισσα!

αναλωσιμοι 2?
τοτε ειμαι σχεδον σiγουρος για vod

Σε προσφατο φυλλάδιο του ΓΕΡΜΑΝΟΥ που αναφερεται σαν φθινοπωρο 2012, αναγράφεται μεσα στο κομματι του ΟΤΕ κατω απο τα καναλια της δορυφορικής πλατφόρμας και της διαδικτυακής πως "έρχονται ΤΡΙΑ κινηματογραφικά κανάλια
Δεν νομίζω να εννοούν τα VOD γιατί αυτά μπήκαν τον Ιούνιο! Ο φίλος λέει ξεκαθαρα 3 νεα κανάλια το φθινόπωρο! Εκτός και αν μπούν άλλα 3 κανάλια VOD!!

Επιβεβαιωνω τον Harris23,αυτουσια τα εγραψε ο φιλος!!!Aν προκειται για VoD δεν ξερω,παντως θελω να ελπιζω πως οχι,και απο την διατυπωση που εχει δεν παραπεμπει σε κατι τετοιο,ας ευχηθουμε παντως πως κτ αλλαξε κ δεν θα ειναι pay per view υπηρεσιες!!Οχι οτι αν ειναι μας χαλαει,τελειος,κιολας εφοσον εχει καινουργιες παραγωγες.απλα το αλλο θα εκτοξευσει την πλατφορμα καθως θα τραβηξει πολλους νεους συνδρομητες που δεν τον προτιμουσαν εξαιτιας της πενιχρης υπαρξης νεων μεγαλων παραγωγων!!!

παντως αυτο που ειδα εγω ειναι οτι το ενα καναλι απο αυτα που θα μπουν θα παιζει μονο Ελληνικες ταινιες και νεες αποτι ειδα??? τωρα κατα ποσο θα γεμιζουν ενα 24ωρο ο GOD και ψυχη τους ξερει ......αντε να δουμε τι μας περιμενει.