Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

......αντε να δουμε τι μας περιμενει.

χαχαχα ε όχι και τι μας περιμένει, κανάλια θέλουν να βάλουν οι άνθρωποι.

Last edited by a moderator:
Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Παιδια παντως αν τα καναλια ειναι επ πληρωμη για μενα θα ειναι μεγαλο μειονεκτημα

εχουμε ειδη τρεια τετοια και η τιμες ενοικιασης δεν ειναι και οτι καλυτερο
προσφατα ειχαν το battleship 4 ενοικιαση απο την στιγμη που σε γνωστη αλυσιδα
νοικιαζεις με 2 τι μερα το blu-ray

@Ynwa Ares:
Σωστοτατος,και εγω προσωπικα θα ψιλοχαλαστω αν ειναι κ αυτα on Demand,αλλα κ παλι δεν ειναι κακο,αρκει οι τιμολογησεις να ειναι πιο κατω!!Προς το παρων αξιζει να τα δωσεις ή για καμια ταινιαρα,αν κ εχει κ κατι γερες μουφιες που αν δεν ξερεις τι ειναι κ τις αγορασεις τα κλαις εις διπλουν τα λεφτακια σου,ή στις προφανως,τιμες γνωριμιας 0,1 euro που βαζει κατα καιρους!!!Η υπηρεσια θα μπορουσε να ειναι στα μισα λεφτα οταν μιλαμε για τις πανω απο 1 ευρω(π.χ) τιμολογησεις της,με 3-4 ευρω ανα ταινια κ χωρις την δυνατοτητα εγγραφης,rewind κλπ ισως να αξιζει να τα δωσεις μια δυο φορες μαξ τον μηνα για να μην βγει off bugdet το σπιτι και σε πολυ προσεγμενες επιλογες!!Αρα κατα την αποψη μου,με βαση το σκεπτικο που αναφερω,σωστο ή λαθος δεν αξιζει!!!Συν οτι πιστευω,αν ο Ο.Τ.Ε μειωνε το κοστος ανα ταινια κ το ειχε σε τιμη ιση ή μικροτερη των video club συνολικα θα ειχε μεγαλυτερο κερδος καθως θα τραβαγε περισσοτερο κοσμο η συγκεκριμενη υπηρεσια!!!!

Να διευκρινίσουμε πως τα 3 η 4 ευρώ για το on demand του OTE TV είναι για ενοικίαση ταινιών για 48 ώρες και όχι για μια μόνο ημέρα.

Σωστος davinci δεν εχω χρησιμοποιησει ακομα την υπηρεσια ισως γτ πλεον δεν ειμαι film maniac οπως καποτε που καιγομουν,απλα πιστευω οτι υπαρχει μια διαφορα του κανονικου video club με αυτου του τυπου υπηρεσιες,θελω να πω οτι οταν παιρνουμε μια ταινια απο v.c πολλες φορες παιζει να μην την δουμε την ιδια στιγμη για χιλιους δυο λογους τεσπα σε ολους εχει τυχει δεν σημαινει οτι ειναι κανονας,αντιθετα πιστευω οτι οταν μπεις στην διαδικασια να παρεις μια τετοια υπηρεσια θα την δεις την ιδια στιγμη κατα πασα πιθανοτητα,αρα πιστευω οτι κ το 24ωρο αρκει!!!Μπορει να κανω λαθος απο την στιγμη που δεν εχω ζησει/χρησιμοποιησει την υπηρεσια!!!!

Πηρα τηλεφωνο και αναφερθηκα σε αυτό που διάβασα για τα νεα κανάλια και μου είπανε πως οντως κατι ξεκινάει αλλά δεν μπορούνε να μου πούνε τι ειναι. Το μονο που δεσμεύτηκαν να μου πούνε ειναι πως θα ταραξει τα νερά. (ετσι μου ειπε το παλικάρι στο τηλέφωνο). Εαν καλέστε το πρωι της 1ης Νοεμβρίου θα μπορεσουμε να σας ενημερώσουμε και επισημα πλέον. Δεν το κοβω για ενοικιαση παντως. Λιγες ημερες εμειναν ακομα....υπομονή.

Μονο που σου ειπαν τα ταραξει τα νερα
αρχιζω να φοβαμαι...χαχα
γιατι οπου οκους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι
που λενε

ΥΓ...οταν νοικαζεις μια ταινια παιδια κατα 90% την βλεπεις
την ιδια μερα..ποτε δεν λες ας νοιασω μια ταινια για να την δω μεθαυριο
το κανω το σπορ για αυτο σας το λεω

παιδια τα καναλια δεν ειναι επι χρεωση!ειναι δυο απο τα τρια που ειπαν οτι θα ενταχθουν!

τωρα απο το τηλ του φιλου αφου τουπαν οτι θα ταραξουν τα νερα μακαρι να μην σηκωθει τσουναμι γιατι με τα χαλια μας σαν χωρα αυτο μας ελειπε .... .....Τεσπα υπομονη και σε 1 βδομαδα θα μας φυγουν οι αποριες.Παντως περα της πλακας φενεται οτι οι γερμαναραδες τοχουν παρει ζεστα το θεμα και προχωρανε της αναβαθμισεις (μετα την συμπληρωση 1 χρονου) της πλατφορμας με ταχυτητες USAIN BOLT και με τιμη :grinning-smiley-043 για να μην το ξεχναμε οτι ειναι μονο 20 ευρο το μηνα η 25 για μη συνδρομητες οτε για να λεμε και τα καλα τους..... με βαση παντα της τιμες της ΓΟΒΑΣ.

ΥΓ...οταν νοικαζεις μια ταινια παιδια κατα 90% την βλεπεις
την ιδια μερα..ποτε δεν λες ας νοιασω μια ταινια για να την δω μεθαυριο
το κανω το σπορ για αυτο σας το λεω

Αν το λες για το on demand συμφωνω απολυτα,γτ ειναι σαν να εχεις παρει την ταινια κ να την εχεις βαλει στο dvd και απλα πρεπει να πατησεις το play!!!Ειναι κ θεμα ανθρωπου κ υποχρεωσεων αυτο,εγω π.χ οταν νοικιασω θα την δω αμεσως ο κολλητος μου,λογο τρελου πηξιματος,θα εχει ορεξη να την παρει μεχρι να παει σπιτι μπορει να ψοφησει και να την δει μεθαυριο!!!Τεσπα sorry για το off topic στο θεμα μας αρα κανουμε μονο υπομονη!!!

Το έχω ξαναγράψει η προσφορά της nova cinema pack στα 30 ευρώ δεν είναι τυχαίο κάτι έχει πάρει το αυτί τους από τις κινήσεις του ΟΤΕ και προσπαθεί να κερδίσει συνδρομητές στο παραπέντε.

Για να δούμε τι θα δούμε...
Το Κανάλι HALLMARK τι λέει,είναι καλό;
Υπάρχει περίπτωση να είναι ένα από αυτά τα Νέα Κανάλια Ταινιών;

Ενδιαφέρουσα παρατήρηση-πρόταση αλλά μάλλον τα νέα κανάλια θα είναι προϊόν εσωτερικής παραγωγής και όχι ξένου παρόχου όπως η FΟΧ ή η HALLMARK με τα εμπορικά κέντρα. Υπομονή και θα δούμε.

Όταν λες εσωτερικής παραγωγής τι εννοείς; αν είναι να έχει μόνο παλιές ταινίες και στη χάση και στη φέξη να βάζει καμία της προκοπής, πάλι πεταμένα λεφτά είναι.

Τελικα OTE cinema 1 HD και ΟΤΕ cinema 2 ειναι τα καναλια σε νεο σποτ το εδειξε τωρα!!

Το εσωτερικης παραγωγης που λεει ο φιλος amvrakas1,δεν σημαινει οτι οι ταινιες ειναι Ελληνικες,αναφερεται στο καναλι το οποιο θα ειναι παραγωγη του ΟΤΕ κ οχι καποιο ετοιμο οπως λεει κ ο ιδιος πχ FOX,Sundance η HBO!!!Οπως και ετσι ειναι τελικα αφου,οπως ανεφερα τα καναλια θα ειναι OTE (Cinema συγκεκριμενα οχι Σινεμά)!!!

πολυ καλο νεο,αρα θα προβαλει ταινιες απο διαφορα στουντιο.

ακομα στην υπηρεσια on demand εχει γινει μειωσει 1,01 ευρω σε ολες της ταινιες της επομενης εβδομαδας!η hd εγινε 3,49 και οι κανονικες 2,49!μπραβο στον οτε!τωρα μενει η προσθηκη 1 τουλαχιστον αθλητικου και καναδυο ντοκιμαντερ και ειμαστε κομπλε!

Τελικα OTE cinema 1 HD και ΟΤΕ cinema 2 ειναι τα καναλια σε νεο σποτ το εδειξε τωρα!!
τοτε αναμενουμε την εναρξη τους με ανυπομονησια!

τα νεα καναλια θα εχουν 20 πρεμιερες καθε μήνα και αφιερωματα

ακομα στην υπηρεσια on demand εχει γινει μειωσει 1,01 ευρω σε ολες της ταινιες της επομενης εβδομαδας!η hd εγινε 3,49 και οι κανονικες 2,49!μπραβο στον οτε!τωρα μενει η προσθηκη 1 τουλαχιστον αθλητικου και καναδυο ντοκιμαντερ και ειμαστε κομπλε!

τοτε αναμενουμε την εναρξη τους με ανυπομονησια!

τα νεα καναλια θα εχουν 20 πρεμιερες καθε μήνα και αφιερωματα

εγω δεν καταλαβα τελικα τα καναλια τι θα δειχνουν....αλλα λιγες μερες μειναν θα δουμε