Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Δεν είμαι επιθετικός αλλά αληθινός.
Ειδικά με τα σημερινά δεδομένα που η ανεργία μαστίζει κάθε οικογένεια και οι μισθοί είναι στον πάτο η νοβα είναι πιο ακριβή από ποτέ.
Όσο για τον ΟΤΕ είναι ένα καλό πακέτο αλλά δεν παύει να είναι ελλιπές(Αντ1,περισσότερα κανάλια σε όλες τις κατηγορίες,pvr κτλ που έχουμε πει καιρό τώρα).

Last edited by a moderator:
Εχει κανεις ιδεα, με 20 ευρω συνδρομη στους ποσους συνδρομητες θα ειναι βιωσιμη η πλατφορμα;

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

εξαρτάται αν αρχίσει να μοιράζει ένα σκασμό λεφτά για δικαιώματα, τότε ούτε η βάση της nova δεν τη σώζει.

Ε ναι... Πιο συγκεκριμενα εννοω με τα λεφτα που εχει ξοδεψει μεχρι τωρα

Σε μια εβδομάδα περιμένω μία δυνατή κίνηση του ΟΤΕ όχι τόσο ουσίας αλλά εντυπωσιασμού, αλλά δεν πειράζει ευπρόσδεκτο.
Περιμένετε....και θα μπει και στο μάτι της νοβα από πολλές απόψεις.
Καλά να είμαστε να γίνει και θα το συζητήσουμε τότε.

3d Μπαρτσελόνα - Ρεάλ
Το περίμενα από τον ΟΤΕ δεν έγινε, την επόμενη φορά αναμένουμε....

Δεν είμαι επιθετικός αλλά αληθινός.
Ειδικά με τα σημερινά δεδομένα που η ανεργία μαστίζει κάθε οικογένεια και οι μισθοί είναι στον πάτο η νοβα είναι πιο ακριβή από ποτέ.
Όσο για τον ΟΤΕ είναι ένα καλό πακέτο αλλά δεν παύει να είναι ελλιπές(Αντ1,περισσότερα κανάλια σε όλες τις κατηγορίες,pvr κτλ που έχουμε πει καιρό τώρα).
Συμφωνώ απόλυτα με τα σχόλιά σου και για τις δυο πλατφόρμες.'Εχω αναφέρει τη γνώμη μου για τη ΝΟΒΑ σε ανάλογο μέρος του φόρουμ.Για τον ΟΤΕ έχω να πω ότι ναι μεν φτηνός-σχετικά-αλλά και απελπιστικά φτωχός σε κινηματογραφικά κανάλια,σε σημείο που η ΝΟΒΑ να φαντάζει SKY UK.

Έρχεται village cinema hd? Σα κάτι τέτοιο να είδα φευγαλέα σε σποτάκι στο village cinema.. το είδε κανείς άλλος?

μακαρι ναναι και πολυκαναλο dolby digital.και φυσικα αν δεν βελτιωσει το περιεχομενο δεν θαχει κανενα νοημα αυτο το καναλι.

μηπως αρχισε να τλειωνει η περιοδος χαριτος και να μπει ο αντ1 επιτελους και ενα απο τα cinemaondemand να γινει δευτερο καναλι με ταινιες σαν το village ?ας βαλουν 2 καναλια με παλιες ταινιες εστω.(παλιες ειπαμε οχι ασπρομαυρες ουτε βουβο)
χαζευα στο site της οτεtv και απο την μιαμιση γραμμη με καναλια που εχει στα ταινιοκαναλα μονο το village ισχυει στην ουσια. αν και κανονικα επρεπε να αλλαξει το ονομα σε 'o αρχοντας των δαχτυλιδιων channel'

Κάτι που θα ήθελα εγώ είναι ένα κανάλι με ευρωπαϊκό σινεμά,γαλλικό,σκανδιναβικό,γερμανικό,βέλγικο κλπ
Νομίζω δεν έχει τόσο τεράστιο κόστος,υπάρχουν υπέροχες ταινίες για όλο τον κόσμο και θα μπορούσε να τραβήξει και διαφορετικό κοινό.Επίσης MGM HD & TCM HD γιατί όχι?

Κάτι που θα ήθελα εγώ είναι ένα κανάλι με ευρωπαϊκό σινεμά,γαλλικό,σκανδιναβικό,γερμανικό,βέλγικο κλπ
Νομίζω δεν έχει τόσο τεράστιο κόστος,υπάρχουν υπέροχες ταινίες για όλο τον κόσμο και θα μπορούσε να τραβήξει και διαφορετικό κοινό.Επίσης MGM HD & TCM HD γιατί όχι?

υπαρχει τετοιο καναλι..λεγεται ΕΤ-1

Μακάρι να συμβεί κάτι τέτοιο. Και εγώ θα το ήθελα πολύ. Κυρίως ταινίες από το 90 και μετά, πληθώρα ποιοτικών, ενδιαφέροντων ταινιών με "φρέσκια" αντίληψη. Το βλέπω δύσκολο, όμως...:chinscratch:
Και TCM HD? Να βλέπουμε Τζέιμς Κάγκνει να κοπανάει μαφιόζους Hi Def? Μακάρι, αλλά το βλέπω ακόμα πιο δύσκολο...:beatnik2:

Είδα χθες το τρέιλερ. Από 15 Οκτωβρίου Village Cinema HD. "Ακόμα περισσότερες πρεμιέρες" έλεγε στο σποτάκι. Αν κατάλαβα καλά, δεν αντικαθιστά το υπάρχον Village, αλλά προστίθεται ως δεύτερο. Για το τελευταίο δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά πάντως.

αντε μηπως ερθει και κανα otesport4 μαζι με αυτο, λεμε τωρα....