Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Ρε Alex μου θύμισες τους δημοσιογράφους στην μεταγραφική περίοδο ειδικά για τις μικρές ομάδες! Όπως πέρυσι για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ πέταξαν στις φυλλάδες 110 ονόματα ποδοσφαιριστών! Φυσικό ήταν να πετύχουν τα 10! Κάτι ανάλογο έκανες και έσυ! LOL!!!! Πάντα φιλικά!!!

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Καλο το village cinema HD αλλα πρεπει να εκπεμπει περισσοτερες ωρες τη μερα γιατι καποιοι δε μπορουν να το δουν.. αν δεν αλλαξει η φιλοσοφια των 3 ταινιων μονο τοτε δεν αξιζει το κοπο η ολη προσπαθεια..
Επισης δεν εχω δει καποιον να γραφει για προσθηκη του national geographic (hd η sd)..
επρεπε απαραιτητα να υπηρχε αυτο το καναλι..

Το ξέρω! Πολύ καλή η παρατήρησή σου! Έχει πλάκα, αλλά θα είχε πολύ περισσότερη αν παρουσίαζα τον εαυτό μου ως αυθεντία και γνώστη ''από μέσα''! Απλά, αντίθετα με τις ''φυλλάδες'' που παραθέτεις εγώ δεν προσπαθώ να ''πετύχω'' κανάλια με σκοπό κάποιου είδους επιβράβευση και αναγνώριση, αλλά κάνω απλή αναφορά των πιθανών καναλιών! Όπως είναι προφανές, δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το πιο κανάλι θα μπει!!

Δηλαδή είμαστε σίγουροι ότι ΑΜΕΣΑ θα μπούν 2 ΜΟΝΟ κανάλια και αυτά θα είναι κινηματογραφικά ένα απλό και ένα HD? Από περιφερειακά, αθλητικά, style-life, κάποια άλλη ενημέρωση έχουμε?

συγγνώμη αλλά αν δεν γεμίζει καν το ένα κινηματογραφικό κανάλι γιατί να ανοίξει άλλα 2?

Μήπως τα αλλα δυο που θα έρθουν θα είναι Γεμάτα Κανάλια;μήπως αργότερα το VC HD γίνει 24h Κανάλι;

Last edited by a moderator:

Γνωμη μου ειναι οτι προτεραιοτητα θαπρεπε ναναι τουλαχιστον ενα ακομη αθλητικο hd.Δεν μπορει ναχεις ματσαρες π.χ. Μπαρτσα-Ρεαλ και Μιλαν-Ιντερ ταυτοχρονα και να μην τα βλεπεις και τα δυο σε Hd.Καε σε λιγο αρχιζει και το Nba(που δυσκολα θα τα βλεπουμε ζωντανα τα περισσοτερα λογω ωρας...)

συγγνώμη αλλά αν δεν γεμίζει καν το ένα κινηματογραφικό κανάλι γιατί να ανοίξει άλλα 2?

H Villαge αυτή τη στιγμή αδυνατεί να γεμίσει 2 24ωρα κανάλια λόγω έλλειψης τίτλων. Αυτή τη στιγμή, στη διάθεσή της έχει μόνο τη βιβλιοθήκη της που αποτελείται από ανεξάρτητες παραγωγές ("αγοραστές", όπως λένε στην κινηματογραφική πιάτσα), των οποίων τα δικαιώματα έχει για όλα τα μέσα (σινεμά, βίντεο, τηλεόραση) και φυσικά τις διεθνείς παραγωγές της "μαμάς" Village. Στο σινεμά, η Village έχει και τη Warner, αλλά οι ταινίες της δεν της ανήκουν, είναι απλά ο τοπικός διανομέας. Φαντάζομαι, τώρα που απέκτησε και κινηματογραφικό κανάλι, θα κινηθεί διαφορετικά στις παγκόσμιες αγορές και θα ενδυναμώσει τις αγορές της σε ανεξάρτητες ταινίες ή θα επιδιώξει την αγορά τηλεοπτικών δικαιωμάτων και από κάποια άλλα studio. Έτσι κι αλλιώς, τώρα που οι ταινίες της δεν περνούν από Nova, θα έχει περισσότερες πραγματικές τηλεοπτικές πρεμιέρες για να εμπλουτίσει το πρόγραμμά της (π.χ. Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου). Τώρα, αν υποθέσουμε ότι τα δημοσιεύματα για δύο ακόμα κινηματογραφικά κανάλια (ένα SD και ένα HD), πρώτον δεν γνωρίζουμε αν θα έχουν το ίδιο πρόγραμμα σε δύο διαφορετικές εκδόσεις (λόγω της αδυναμίας μετάδοσης περιεχομένου HD μέσω Internet) και δεύτερον δεν ξέρουμε αν θα είναι διεθνές κανάλι εξωτερικού ή μέιντ ιν γκρις. Το HBO θα ήταν όντως εξαιρετική επιλογή, αλλά δεν γνωρίζω τι παίζει με τα δικαιώματα που έχει η Nova για τις ταινίες και τις σειρές του. Ενδεχομένως, αν είναι ελληνικό κανάλι, τότε ίσως ο ΟΤΕ να ακολουθήσει τη φιλοσοφία του Village, δηλαδή να "παραχωρήσει" κανάλι σε άλλη εταιρεία διανομής (π.χ. Odeon). Όλα τα παραπάνω αποτελούν απλά σκέψεις μου και ουδόλως στηρίζονται σε πληροφορίες. Υποθετικά μιλώντας, και βλέποντας τι παίζει στις άλλες γειτονικές χώρες, οι πιθανότητες διεθνών καναλιών είναι το ΗΒΟ και το Canal+. Προσωπικά απεύχομαι την πιθανότητα TCM και MGM, γιατί έχοντας ήδη περάσει από τη Novα, δεν θα είναι παρά ξαναζεσταμένο φαγητό και επουδενί δεν θα βοηθήσουν την ανταγωνιστικότητα της πλατφόρμας. Διεθνώς, τα κανάλια αυτά είναι επικουρικά των βασικών κινηματογραφικών σε ένα πακέτο. Πάντως, οφείλουμε ένα ουσιαστικό ευχαριστώ για την επιλογή του Sundance, ως προς τις επιλογές του σε ταινίες και σειρές. Εύχομαι να παραμείνει για καιρό.

Είπε καναλάρα ,δεν είπε για MGM k TCM ....απλά δεν μπορεί να πει ο άνθρωπος

Βλέποντας πάντως το πρόγραμμα του Village Cinema Hd θα έλεγα με σιγουριά ότι είναι η επανάληψη της επανάληψης του Village Cinema του απλού.
Συγνώμη αλλά δεν είδα κάτι ουσιαστικό.
Σε ένα δορυφορικό πακέτο μετράνε κατά σειρά για τους περισσότερους τα αθλητικά,οι ταινίες,τα ντοκιμαντέρ και μετά τα υπόλοιπα.
Θέλει γενναίες κινήσεις ο ΟΤΕ στις ταινίες λοιπόν.

εκει ειναι, γιατι δεν το βλεπεις?

Μην σε ξεγελάει το λογότυπο...... διαφημίσεις History channel δείχνει, άσχετο.... Πάντως επανήλθε μετά από λίγα λεπτά!!!

Last edited:

Ξεκίνησαν και τα τρέιλερ έρχεται 2 σε HD

Ταινιες:)

village cinema hd2 ? Γιατί αν είναι αυτό δεν στέκει από την στιγμή που δεν έχει γεμάτο πρόγραμμα το 1..

Οποίος θέλει να δει το τρέιλερ ας κοιτάει για σήμερα μόνο ote sport HD :)

Χαιρετω την παρεα σας μετα απο αρκετο καιρο που παρακολουθω το φορουμ κ μ'άρεσει,ηρθε η ωρα να σχολιασω κ εγω!! :)
Καλως να ορισει καθε νεο καναλι ειναι ευπροσδεκτο κ ειδικα HD!!!Αν κ προσωπικα αυτη τη στιγμη θεωρω οτι θα ειναι προτιμοτερο για τον ΟΤΕ να προσθεσει 2 τουλαχιστον Sport καναλια(εχω διαβασει οτι ειναι στις προθεσεις τους) γτ εκει η πλατφορμα εχει προγραμματα κ τα τρια ουσιαστικα sport δεν αρκουν κ το περιοριζουν!!!Αντιθετα στον τομεα των ταινιων η πλατφορμα δεν εχει τοσα πολλα προγραμματα ακομα ωστε να μην της φτανει μονο το ενα village ΗD!!!Επαναλαμβανω ομως καθε τι νεο ειναι καλο!!!