Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

20 πρεμιερες το μήνα απο τα μεγαλυτερα στουντιο του χολιγουντ,blockbusters,αφιερωματα!

και αλλα πολλα!

Last edited by a moderator:
Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Σιγά Σιγά η υπηρεσίες θα είναι πιο πολλές στο δορυφορικο λόγο HD καναλιών και αμφίδρομων υπηρεσίων και ο κόσμος σιγά σιγά θα μετακινείται στο δορυφορικό.ο Οτε υπολογιζεται σε 2 χρόνια να εχει 20 HD καναλια καθως και 10 συνολικα VOD καναλια 4 HD+6 SD
Ειδη κυκλοφορέι στα πηγαδάκια η ενοικιαση τις 12303V και η 12380V εκει που εβγαινε το ρωσικο πακετο Platforma HD.
Αυτή τη στιγμή ο ΟΤΕ εχει 108.000 συνδρομητές και ανεβαίνει :)

Το έχω ξαναπεί ότι επιβάλλονταν αυτές οι κινήσεις λόγω ότι και πολλά συμβόλαια λήγουν αυτήν την περίοδο.
Αναμένουμε και ένα κανάλι HD στα sport και ένα sd.
Και μια υπηρεσία σαν το ote replay αν δεν θέλει να το πει pvr.
Μία μικρή απορία έχω για τα νέα κινηματογραφικά κανάλια και πόσο νέες ταινίες θα δείχνουν και αν συμβεί αυτό κατά πόσο θα δημιουργήσουν εσωτερικό ανταγωνισμό από τα κανάλια τους επί πληρωμή.

Λογικά υπάρχουν χρονικά περιθώρια με βάση το σήμερα σε ότι αφορά την προβολή ταινιών. Τα ελεύθερα θα δείχνουν, λογικά, ταινίες από 6μηνο και πάνω. Τα επί πληρωμή, πιο σύντομα.

Last edited:

Λέτε να αρχίσουν οι μηνύσεις από nova για το περιεχόμενο των καναλιών και να έχουμε πάρτι.

Μπά δεν παίζει διότι η Γερμανοί βρήκαν παραθυράκι :)

Τελικά dream21 σε αμφισβητούσαμε αλλά βγήκες αληθινός.
Ελπίζω να μη δουλεύεις στον ΟΤΕ και σου πάρουν το κεφάλι λόγω διαρροών αν και πιο πολύ καλό κάνεις παρά κακό.

Δεν υπαρχει πρόβλημα φίλε μου :)

Οχι δεν γνωρίζω το τι παίζει για τον αν θα υπάρξουν στο μέλλον

Μπα δεν παίζει διότι η Γερμανοί βρήκαν παραθυράκι :)

δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι Γερμανοί .Να πάνε εκεί που ήρθαν! (δεν υποστηρίζω την νόβα, δεν με ενδιαφέρει απλά λέω την γνώμη μου)
φιλικά από Κύπρο.

Μακαρι να εχει μεγαλες παραγωγες που δν εχουν κλεισει καν χρονο,θα ειναι κατι το οποιο ηλπιζα αλλα δεν πολυ πιστευα κιολας!!Αν ειναι ετσι(θα το δουμε συντομα) ο Οτε θα δυναμωσει σε μια κατηγορια στην οποια χωλαινε πολυ σε σχεση με την Νοβα!!!Καλως να ορισουν λοιπον!!!!Και συντομα να υπαρχει προσθηκη 2-3 sport καναλιων(για δυο ακουγεται 1 Sd,ενα HD) ωστε να αυξησει την προβολη live αγωνων στα Πρωταθληματα τα οποια διαθετει ουτως ή αλλως κ καταληγει να τα δειχνει σε Rec,και φυσικα να ανεβει κ αλλο ποιοτικα με την προσθηκη του ενος HD οπως φημολογειται,το οποιο θα βοηθησει σε βραδιες που προβαλει 2 σημαντικα προγραμματα μαζι (βλπ τα ντερμπυ Μπαρτσα-Ρεαλ κ Μιλαν-Ιντερ)!!!
Θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο μπορει να κανει ο Οτε κατι αντιστοιχο με το Village Cinema HD που υπαρχει κ στην IP.TV(σε SD προς το παρων λογικα),με τα HD αθλητικα καναλια του;;;!!

Ξερει καποιος ποτε θα γινει διαγωνισμος για τα δικαιωματα της πρεμιερ λιγκ,για τις επομενες σεζον;;;

Λέγανε για τέλη Οκτωβρίου ότι θα κάνουν τον διαγωνισμό οι Άγγλοι για τα δικαιώματα της επόμενης τριετίας.Τελευταία δεν έχει ακουστεί κάτι,λογικά η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί πριν τις γιορτές.Πάντως για να βλέπουμε τα πράγματα αντικειμενικά νομίζω ότι είναι δύσκολο να αποκτήσει και την premier-league ο ΟΤΕ.Το εύχομαι αλλά το θεωρώ δύσκολο.Ήδη έχει τα 3 από τα 4 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης αν κάνει το 4 στα 4 τότε η άλλη πλατφόρμα θα αρχίσει να έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα.Άρα η λογική λέει ότι η Νόβα θα κάνει τα πάντα ώστε να κρατήσει το μοναδικό σημαντικό πρωτάθλημα που έχει.Ελπίζω να διαψευστώ και να μας εκπλήξει ευχάριστα για άλλη μία φορά ο ΟΤΕ!

παιδια έχω μία απορία. Σύμφωνα με την premier league, πουλάει τα δικαιώματα σε 6 group, και κανένας πάροχος δεν μπορεί να πάρει και τα 6. Τα group αυτά, έχουν να κάνουν με την ώρα και μέρα μετάδοσης των παιχνιδιών.

Ειναι απίθανο να αγοράσουν τα πακέτα και οι 2? Να "χτυπήσει" π.χ. ο ΟΤΕ δυο-τρία πακέτα για να γεμίσει τα απογέυματα του σαββάτου και της κυριακής με μικρό κόστος και να αφήσει τα υπόλοιπα στην NOVA?

Πηγή

Βλέποντας το τρειλερ για τα νεα οτε σινεμα 1 hd και 2 όλες σχεδόν οι σκηνές των ταινιών είναι από ταινίες που ήδη έχουν κάνει πρεμίερα στο νοβα σινεμα. Μήπως οι πρεμίερες έχουν να κάνουν με ταινίες που έχουν τελειώσει τα αποκλειστικά της νοβα; Κάτι τέτοιο είναι σύνηθες σε πακέτα εξωτερικού της ίδιας χώρας πχ cyfra+ και polsat

ρε φιλε εχουν κανει πρεμιερα στην νοβα οι αναλωσιμοι 2 και καμια 5+ ταινιες που δειχνει ακομα το τρειλερ στην νοβα??????μη λεει ο καθενας οτι θελει!!!!!

Λέγανε για τέλη Οκτωβρίου ότι θα κάνουν τον διαγωνισμό οι Άγγλοι για τα δικαιώματα της επόμενης τριετίας.Τελευταία δεν έχει ακουστεί κάτι,λογικά η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί πριν τις γιορτές.Πάντως για να βλέπουμε τα πράγματα αντικειμενικά νομίζω ότι είναι δύσκολο να αποκτήσει και την premier-league ο ΟΤΕ.Το εύχομαι αλλά το θεωρώ δύσκολο.Ήδη έχει τα 3 από τα 4 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης αν κάνει το 4 στα 4 τότε η άλλη πλατφόρμα θα αρχίσει να έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα.Άρα η λογική λέει ότι η Νόβα θα κάνει τα πάντα ώστε να κρατήσει το μοναδικό σημαντικό πρωτάθλημα που έχει.Ελπίζω να διαψευστώ και να μας εκπλήξει ευχάριστα για άλλη μία φορά ο ΟΤΕ!

Τπτ δν ειναι δυσκολο.Εχουν να επιλεξουν αναμεσα σ ενα πακετο που εχει μηδενικη πειρατεία και σε ενα που μπαζει απο παντου. Και πια ο ΟΤΕ εχει μεγαλυτερο αριθμο συνδρομητων. Οικονομικα δεν νομιζω να έχει προβλημα να χτυπησει την προσοφρα της χρεοκοπημενης νοβα..

Ρε μπαγλαμαδες του ΟΤΕ θα κανετε τιποτα με το pvr να παρατησουμε και εμεις τη ΨΟΦΑ;Τοτε να δειτε τι αυξηση θα εχετε στους συνδρομητες!!!

Όλο για γερμανούς λέτε αλλά στον ΟΤΕ το 99,9% που ξέρω και δουλεύουν είναι Έλληνες.
Και αν λέτε ότι τον ΟΤΕ τον κανονίζουν οι Γερμανοί τότε περιμένω άμεσα το περιεχόμενο του sky de.
Ταινίες Α προβολής,champions league κτλ.
Μη λέτε λοιπόν ότι θέλετε.

Μόλις είδα την διαφήμιση για τα 2 νεα κανάλια ταινιών! OTEcinema1 HD και OTEcinema 2! Δεν αναφέρει ημερομηνία αλλά λέει σύντομα! Οι ταινίες που διαφημίζει είναι καινούργιες! Λέει 20 πρεμιέρες τον μήνα!! Αυτό που δεν ξέρω είναι μήπως το ΟΤΕcinema1 HD δείχνει αυτά που έχει το OTEcinema2 (πολύ πιθανών)! Πολύ καλή κίνηση και το πακέτο αρχίζει και συμπληρώνεται! 1-2 αθλητικά ακόμη και είμαστε ΟΚ!!!!! Μπράβο στον ΟΤΕ! Με 20 , ελπιζω μα μείνει η τιμή, θα προσφέρει ένα υπερπλήρες πακέτο!!!!