Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Μεχρι στιγμής ούτε εγώ το βλέπω το Travel Channel.Αν το βάλουν πάντως θα κάνω πάρτυ,ήταν το αγαπημένο μου κανάλι στη Νόβα!:ernaehrung004:

Απο οτι βλεπω το πακετο συνεχιζει να εμπλουτιζεται κ αυτο ειναι ευχαριστο!!!Αν κ δν μπορω να το χαρω λογο στρατου!!!! :-( Κατι το οποιο ειχα ξεχασει να αναφερω αν κ ασχετο με το θεμα,καποια στιγμη με ειχαν παρει τηλεφωνο στο σπιτι,να με ρωτησουν σχετικα με την συνδρομητικη που εχω τι θα ηθελα να εχει παραπανω κλπ κλπ κλπ(δν ηταν απο τον Ο.Τ.Ε)!!Ειχε καποιος αλλος απο το φορουμ τετοιο τηλεφωμημα;;Μακαρι να ισχυει για το travel channel, αν κ δν με τρελαινει προσωπικα το θεωρω ποιοτικοτατο καναλι!!!Καποια
στιγμη μακαρι να εμπαινε στο μελλον ενα εκ των history, animal planet, national Geo που μου αρεσαν πολυ οταν ειχα Νοβα!!!

Το ΤRAVEL HD θα μπει λογικα διοτι στη συχνοτητα 12109 στο δορυφορο 23,5 East σε μια απο τις 2 εκδοσεις εχουν ενεργοποιηθει οι Ελληνικοι Υποτιτλοι.

Η εκδοση του καναλιου αυτου τωρα δινεται στο τσεχικο πακετο. Προσοχη η επλογη Ελληνικων υποτιτλων εμφανιζεται μονο στην Εast εκδοση του καναλιου σε αυτη τη συχνοτητα.

Ναι, όντως ενεργοποιήθηκαν οι Ελληνικκοί υπότιτλοι στο τσέχικο πακέτο στις 23 μοίρες που έχει το TRAVEL HD!!! Τώρα αν αυτό σημαίνει ότι θα μεταφερθεί στον ΟΤΕ από εκεί επειδή ενεργοποιήθηκαν οι υπότιτλοι διόλου απίθανο.... Άλλωστε πόσοι Έλληνες θα το γνώριζαν αυτό ή θα ενδαιφερόντουσαν από το τσέχικο πακέτο? Σαν να βγουν ξαφνικά υπότιτλοι για ένα κανάλι στο πακέτο του ΟΤΕ, π.χ. ουγγρικοί, ποιοι θα ενδιαφερθούν? Κανένας, εκτός και αν ενταχθεί το κανάλι στο αντίστοιχο ουγγρικό πακέτο....

Τώρα όσον αφορά τις "ελλείψεις" βασικό θεωρώ εκτός του τράβελ κάποια παιδικά που είναι απαραίτητα σε ένα σπίτι (το baby δεν λέει πολλά, και το ντίσνεϋ είναι για έφηβους πιο πολύ....), και φυσικά ντοκυμαντέρ, όσο πιο πολλά γίνεται.....

Επίσης, έχω ακούσει από αρκετούς ότι θα ήθελα Κυπριακά κανάλια στο πακέτο! Λες να θέλει ο ΟΤΕ να σκεφτεί κάποια στιγμή και την αγορά των αδελφών μας στην Κύπρο? Γιατί όχι, αφού σκέφτεται και βάζει περιφερειακά κανάλια να μην εντάξει και κάποια από την Μεγαλόνησο.....

Απάλευτα τα Κυπριακά, είπαμε ας μαζέψει κανάλια αλλά όχι και ότι σαβούρα κυκλοφορεί.

Και μένα με πήραν πριν μια βδομάδα για να με ρωτήσουν για τον οτεtv.Με ρώτησαν και πως θα μου φαινόταν και μια αύξηση τιμής αν πρόσθεταν champions league ή ελληνικό πρωτάθλημα!
Και γω θα κάνω πάρτυ για το travel!Αφου κόψαμε τα ταξίδια ας έχουμε το κανάλι...
Α,για το baby tv γίνεται μάχη αν τύχει και το αλλάξω από τα δύο και τριών ετών παιδιά μου!!!Ειναι και αυτοί πελάτες του otetv και μάλιστα με πιο δυνατή φωνή!!!!

Με ρώτησαν και πως θα μου φαινόταν και μια αύξηση τιμής αν πρόσθεταν champions league ή ελληνικό πρωτάθλημα!

Και τί του απάντησες εσύ? Δέχεσαι την αύξηση?
Επίσης, ποιός σε πήρε τηλέφωνο?
Κάποιος απλός υπάλληλος?
Κάποιος ανώτερος υπάλληλος?
Ο πρόεδρος Τσαμάζ?
Ο μάγος Χουντίνι?
Αυτά προυποθέτουν κατάρρευση της nova, ή σπάσιμο συμβολαίων και επαναδιαπραγμάτευση.

Παλαιότερα με είχαν πάρει και εμένα και με ρώτησαν από τη nova διάφορα για τις υπηρεσίες τους.
Φυσικά τους είπα για τις απαράδεκτες χρεώσεις τους και για την ποιότητα του πακέτου, το πάντρεμα του δέκτη με την κάρτα κτλ
Με ευχαρίστησαν και δεν άλλαξε τίποτα.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Άλλαξαν κάτι μονο όταν βγήκε Ανταγωνιστής.Μονο έτσι καταλαβαίνουν.

Last edited by a moderator:

Υποτίθεται οτι ήταν από ανεξάρτητη εταιρία,αλλά στο τέλος με ρώτησε για τα στοιχεία μου!
Σιγά μην δέχτηκε κανείς την αύξηση...Τζάμπα ερώτηση σκέφτηκαν να κάνουν!

θεωρω οτι με τα 19,90 ο οτε μπαινει μεσα.. αρα ριχνει αδεια να πιασει γεματα...

Βγηκαν και οι εμπειρογώμονες να πουν ότι μπαινει και μεσα ο ΟΤΕ ...

@Dream21 φίλε δεν παίζεσαι στην ενημέρωση γι αυτό σε βομβαρδίζουν με πμ και ερωτήσεις ...υπομονή

Last edited by a moderator:

Το δυνατό χαρτί του ΟΤΕ είναι η τιμή δεν χωράει αύξηση.

Το γερό χαρτί του ΟΤΕ είναι τα HD Κανάλια που έρχονται σιγά σιγά και ο 6ος Αναμεταδότης :operator:

Βγηκαν και οι εμπειρογώμονες να πουν ότι μπαινει και μεσα ο ΟΤΕ ...

@Dream21 φίλε δεν παίζεσαι στην ενημέρωση γι αυτό σε βομβαρδίζουν με πμ και ερωτήσεις ...υπομονή

Επαψα να απαντώ σε pm διότι δεν προλαβαίνω :)

Δεν χρειάζεται να απαντάς σε pm, καλύτερα εδώ μέσα για να βλέπουν όλοι τις απαντήσεις που "επιτρέπεται"¨να δώσεις...

Η προσθήκη αναμεταδότη τι συνεπάγεται για εμάς τους καταναλωτές φίλε dream21?

Ναι μπαίνει μέσα ο ΟΤΕ για αυτό πάει για 6η Συχνότητα,την στιγμή που άλλοι παραμένουν με 4...
Ότι νάνε...