Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

To travel δεν έχει υπότιτλους! Ελπίζω να προστεθούν σύντομα! Να έβαζε και 5.1 στο cinema! To τέλειο!

σε κατι σποτακια που βαζει αναμεσα στο προγραμμα συμβαινει αυτο.στο κανονικο προγραμμα εχει.και απο εικονα(οπως ειπε κι ενα φιλος πριν)... τα σπαει.
ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ

+1 από μένα. Δεν το γνώριζα μέχρι σήμερα αλλά βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρουσες τις εκπομπές του από ανούσιες εικόνες τύπου Luxe TV κτλ. Και η εικόνα όντως πάρα πολύ καλή. Παρακολουθείς και νιώθεις πραγματικά ότι είναι αντάξια της σημερινής τεχνολογίας και όχι του 1990.

Επιβεβαίωση της είδησης του περιοδικού Digital TV info, πριν απο λίγο μπήκε και το Travel Channel HD!

ch2_2012-12-05-14-07-15-0343.jpg

ch2_2012-12-05-14-08-07-0218.jpg

www.digitaltvinfo.gr

Αδερφέ μου, δες πίσω που σου είχα δώσει την είδηση για το Travel Channel 24 ώρες πριν το Digital Info :music-smiley-005:

Εχεις δικιο, το ειχες γραψει πριν καν ακουσουμε ή διαβασουμε την ειδηση απο το περιοδικο και ηθελα να το αναφερω χτες αλλα το ξεχασα. Πες μας τωρα αν ξερεις και τιποτε αλλο, :smile::smile::smile:

Μπραβο στον ΟΤΕ:worshippy:

Αυτα να τα βλεπει η Nova που καθε χρονο εβαζε ενα καναλι και ζηταγε αυξηση στην συνδρομη 1-2 :slapface:

Θα ηταν καλο να γινοταν και μια δημοσκοπηση εδω για τι καναλια θελει ο καθε συνδρομητης του site να ενταχθουν στο πακετο OTE ή ποια καναλια οι νυν συδρομητες δεν βλεπουν και τοσο.

Το εχω δει σε αλλα site οπου αυτοματα μετα την ψηφο εμφανιζονται και τα αποτελεσματα.

Βεβαια οι εταιρειες οπως ο ΟΤΕ και η NOVA κανουν τις δικες τους ερευνες αγορες. Ομως οι περισσοτεροι φιλοι στο forum ειναι παλιοι στο θεμα της δορυφορικης τηλεορασης και βλεπουν και ξενα πακετα οποτε και μπορουν να εχουν και καλυτερη αποψη.

Last edited:

Εγω παντως αν εμπαινε History/HD στον ΟΤΕ εφευγα αυριο κιολας.

επ,κατω τα χερια απο το luxe tv , εγω το βλεπω συνεχεια.

Φίλε teris3 πράγματι είχες γράψει πιο μπροστά για το travel αλλά εμείς αν και είχαμε την είδηση πιο νωρίς έπρεπε να τη διασταυρώσουμε πριν τη δημοσιεύσουμε. Θέλω να πω πως είναι πιο εύκολο να βγαίνει κάποιος ανώνυμα και να πετάει μια είδηση και άλλο να τη δημοσιεύει κάποιο έντυπο ρισκάροντας την αξιοπιστία του. Επίσης εμείς μόνο είπαμε ότι πρόκειται για το HD και όχι το SD. Φιλικά Νίκος

davinci, είσαι 100% σωστός.
Τα περιφερειακά κανάλια που είχε ειπωθεί, θα έχουν μια καθυστέρηση για να ανέβουν.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Πιστεύω πως τώρα το πακέτο ειναι πολύ καλό και σε λίγο οι κυριοι της ΝΟΒΑ θα μείνουν με τα τηλεφωνα στο χέρι να παρακαλάνε, όπως πριν λίγο που με πήρανε τηλέφωνο για συνδρομή με ιντερνετ.Το πακέτο χρειάζεται ακόμη το sport24 και το HISTORY HD.Βέβαια από ντοκιμαντερ δεν χρειάζεται να μπει το γνωστό και μη εξαιρεταίο national geographic.Yπάρχουν φοβερα Γαλλικά κανάλια με ντοκυμαντερ όπως το planete+thalassa, το animaux και to ushuaia.Όποιος τα έχει παρακολουθήσει θα δει ότι έχω δίκαιο.Όσον αφορά τα περιφερειακά κανάλια καλά κάνει και βάζει, αρκεί όμως να καλύπτουν μεγάλες πόλεις ή περιοχές.Όχι καναλια του στυλ tv ΨΑΡΟΠΟΥΛΑ που να αφορά κάποια κωμόπολη ή νησάκι των Κυκλάδων.Αξιόλογο και το αναμένω να μπει είναι το ΤRT της Λάρισας που έχει αθλητικά και ειδήσεις από όλη τη Θεσσαλία και όχι μόνο.

το Travel hd το ηθελα απο την εποχη που ειχα μονο nova πριν βγει ο ΟΤΕ ΤV φοβερο καναλι τωρα και Histroy HD να τρελαθουμε

ο αντ1 παντου εχει αθλια εικονα δεν ειναι θεμα του ΟΤΕ

Μετά από τις τελευταίες προσθήκες ήταν αδύνατο να αντισταθώ στο full pack του ΟΤΕ και κάτι μου λέει ότι τα δώρα δεν σταματούν εδώ.
Δώστε HD στο λαό.

βασικά να φτιάξουν το epg στο travel ώστε να ξέρουμε κ τι βλέπουμε.....:2thumb22sup:

βλεπω κατι σπασιματα στο Travel

Μια χαρά παίζει το τράβελ!!! Το μόνο να φτιάξουν λίγο το πρόγραμμα να ξέρουμε τι γίνεται (άλλωστε δεν έχει μπει το πρόγραμμά του ούτε στην λίστα του site που δείχνει τι παίζουν όλα τα κανάλια του πακέτου...)