Λέτε να βάλαμε σε σκέψεις τον ΟΤΕ με το DisneyXD? Καθε μέρα στο EPG ξεκινάει αύριο και όλο τίποτα. Λέτε να δούμε κανένα Boomerang ή κάποιο άλλο παιδικό?
Μήπως θα χουμε συντομα και ΟΤΕ Sport 4 σε HD ? Λέω εγω τώρα......
ενα sky news, travel SD, E-Ent ζητάω πολλά?? αν γραψω γράμμα στον ΟΤΕ ??
Ελα μου ντε...πολλές δοκιμές όμως κάνει .Γιατί άραγε....λέω εγώ τώρα ...Αν το έχουμε, θα είναι θετικό; Ή θα υποβαθμίσει περαιτέρω την ποιότητα των υπολοίπων;
#1615 Το γερό χαρτί του ΟΤΕ είναι τα HD Κανάλια που έρχονται σιγά σιγά και ο 6ος Αναμεταδότης
#2040 Ναι απο τον καινούργιο χρόνο πάρε δυνάμεις.Ακομη δεν έχεις δει τίποτα σε σχέση με αυτά που έρχονται απο το 2013
#2168 Ερχονται Νέος αναμεταδότης, Νεα καναλια, Νέες υπηρεσίες, PVR μεσα στο 2013
Αυτά από τον Dream21 στο θέμα προσθήκες καναλιών
Πάμε τώρα στα στο θέμα Νέα ΟΤΕ TV
#336 Οχι φίλε μου Ιούνιο του 2013 PVR.
Εχει ξεκινήσει ενα πολύ καλό project που εαν υλοποιηθεί και λειτουργήσει σε κανενα χρονο θα τινάξει την banga στον αέρα
Ένα δορυφορικό ευρωπαϊκό πακέτο το εχει μόνο αυτή τη στιγμή.
Υ.Γ. Ο 6ος αναμεταδότης πάει και αυτός για του χρόνου;
Το discovery world θα το ήθελα κι εγώ.Η πλάκα είναι πως όταν ξεκίνησε ο Οτέ με συνδρομητική τηλεόραση, conn-x tv τότε, μέσα στα 10 περίπου, αρχικά κανάλια, το discovery world υπήρχε.Eξαρταται απο τις συμφωνιες που εχει κανει και η Νοva σχετικα με τις αποκλειστικοτητες βλεπε National geographic.Νομιζω οτι δυνατες προσθηκες θα ηταν το Animal planet HD και Discovery World.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.