Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Θελω Europe1 να βλεπω ραπτοπουλο

Λέτε να βάλαμε σε σκέψεις τον ΟΤΕ με το DisneyXD? Καθε μέρα στο EPG ξεκινάει αύριο και όλο τίποτα. Λέτε να δούμε κανένα Boomerang ή κάποιο άλλο παιδικό?
Να κάνουμε και λίγη πλάκα:smile:. Εννοείται καλοδεχούμενη κάθε νέα προσθήκη.

Λέτε να βάλαμε σε σκέψεις τον ΟΤΕ με το DisneyXD? Καθε μέρα στο EPG ξεκινάει αύριο και όλο τίποτα. Λέτε να δούμε κανένα Boomerang ή κάποιο άλλο παιδικό?

Μιλάμε για προγραμματισμό που γίνεται πολλούς μήνες πριν άρα είναι ανέφικτο.

Το Boomerang δεν είναι στα σχέδια προς το παρόν.

ενα sky news, travel SD, E-Ent ζητάω πολλά?? αν γραψω γράμμα στον ΟΤΕ ??

Re: Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Μήπως θα χουμε συντομα και ΟΤΕ Sport 4 σε HD ? Λέω εγω τώρα......

Αν το έχουμε, θα είναι θετικό; Ή θα υποβαθμίσει περαιτέρω την ποιότητα των υπολοίπων;

Eξαρταται απο τις συμφωνιες που εχει κανει και η Νοva σχετικα με τις αποκλειστικοτητες βλεπε National geographic.Νομιζω οτι δυνατες προσθηκες θα ηταν το Animal planet HD και Discovery World.

Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

ενα sky news, travel SD, E-Ent ζητάω πολλά?? αν γραψω γράμμα στον ΟΤΕ ??

Δεν γράφεις καλύτερα στον Ααη Βασίλη... ίσως να έχεις πιο πολλές πιθανότητες.

Με χιουμοριστική διάθεση το έγραψα , μην παρεξηγηθώ

Αν το έχουμε, θα είναι θετικό; Ή θα υποβαθμίσει περαιτέρω την ποιότητα των υπολοίπων;
Ελα μου ντε...πολλές δοκιμές όμως κάνει .Γιατί άραγε....λέω εγώ τώρα ...

Το Ε ξεχάστε το θα εμφανιστεί μάλλον....αλλού ...αν δεν τους πάρουν με τις χειροπέδες ...

Επεξεργασία:
Καλό είναι τώρα που έφυγε το ESPN να το αντικαταστήσει με το Fox Sports που υπέγραψε συμφωνία για 2 χρόνια με το NFL για τους φαν για την Ευρώπη

Last edited by a moderator:

Το Fox Sports νομίζω σε συγκεκριμένες χώρες μόνο έκανε συμφωνία με το NFL.
Ιταλία, Τουρκία, MENA κτλ.

Φίλε Dream21, περιμένουμε νέες προσθήκες καναλιών μέχρι το τέλος του χρόνου; Νομίζω μας είχες υποσχεθείς 5 με 6 καλά ξένα κανάλια κατά τον Δεκέμβριο του περασμένου χρόνο

5 με 6 κανάλια χωρίς νέο αναμεταδότη η εικόνα θα γίνει επιπέδου ANT1 και στα υπάρχοντα.

#1615 Το γερό χαρτί του ΟΤΕ είναι τα HD Κανάλια που έρχονται σιγά σιγά και ο 6ος Αναμεταδότης
#2040 Ναι απο τον καινούργιο χρόνο πάρε δυνάμεις.Ακομη δεν έχεις δει τίποτα σε σχέση με αυτά που έρχονται απο το 2013 :)
#2168 Ερχονται Νέος αναμεταδότης, Νεα καναλια, Νέες υπηρεσίες, PVR μεσα στο 2013

Αυτά από τον Dream21 στο θέμα προσθήκες καναλιών

Πάμε τώρα στα στο θέμα Νέα ΟΤΕ TV

#336 Οχι φίλε μου Ιούνιο του 2013 PVR.
Εχει ξεκινήσει ενα πολύ καλό project που εαν υλοποιηθεί και λειτουργήσει σε κανενα χρονο θα τινάξει την banga στον αέρα :)
Ένα δορυφορικό ευρωπαϊκό πακέτο το εχει μόνο αυτή τη στιγμή.

Υ.Γ. Ο 6ος αναμεταδότης πάει και αυτός για του χρόνου;

#1615 Το γερό χαρτί του ΟΤΕ είναι τα HD Κανάλια που έρχονται σιγά σιγά και ο 6ος Αναμεταδότης
#2040 Ναι απο τον καινούργιο χρόνο πάρε δυνάμεις.Ακομη δεν έχεις δει τίποτα σε σχέση με αυτά που έρχονται απο το 2013 :)
#2168 Ερχονται Νέος αναμεταδότης, Νεα καναλια, Νέες υπηρεσίες, PVR μεσα στο 2013

Αυτά από τον Dream21 στο θέμα προσθήκες καναλιών

Πάμε τώρα στα στο θέμα Νέα ΟΤΕ TV

#336 Οχι φίλε μου Ιούνιο του 2013 PVR.
Εχει ξεκινήσει ενα πολύ καλό project που εαν υλοποιηθεί και λειτουργήσει σε κανενα χρονο θα τινάξει την banga στον αέρα :)
Ένα δορυφορικό ευρωπαϊκό πακέτο το εχει μόνο αυτή τη στιγμή.

Υ.Γ. Ο 6ος αναμεταδότης πάει και αυτός για του χρόνου;

Δεν φτάνει που γράφει ο άνθρωπος εδώ και μαθαίνουμε κανα νέο, πρέπει να τον σταυρώσουμε επειδή υπήρξαν αργοπορίες ή αλλαγές σχεδίων?

Αν πρόσεξες,έγραψα όλα αυτά και δεν έκανα κανένα παράπονο ύστερα. Απλώς ρώτησα πότε έρχεται ο 6ος αναμεταδότης. Το μόνο παράπονο που έχω είναι για το pvr καθώς έχει καταντήσει σαν τους Άραβες του Τσάκα.

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Eξαρταται απο τις συμφωνιες που εχει κανει και η Νοva σχετικα με τις αποκλειστικοτητες βλεπε National geographic.Νομιζω οτι δυνατες προσθηκες θα ηταν το Animal planet HD και Discovery World.
Το discovery world θα το ήθελα κι εγώ.Η πλάκα είναι πως όταν ξεκίνησε ο Οτέ με συνδρομητική τηλεόραση, conn-x tv τότε, μέσα στα 10 περίπου, αρχικά κανάλια, το discovery world υπήρχε.