Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Δεν έχει να κάνει με την nova ή τον ΟΤΕ αλλά με την Fox International και το εάν θα κάνουν διαθέσιμη την έκδοση αυτή στην Ελλάδα.

Ανδρέα δεν νομίζω πως ισχύει αυτό.

Και γιατί να μην θέλουν να διαθέσουν την HD έκδοση στην Ελλάδα?Το θέμα είναι αποκλειστικά οικονομικό.

Ανδρέα δεν νομίζω πως ισχύει αυτό.

http://foxinternationalchannels.com/brands#all

Εάν ενδιαφέρεται μόνο ο ΟΤΕ και απαιτούν μεγάλο ποσό δεν το βλέπω παράξενο να γίνεται σύντομα.

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

To H2 γιατί το διαφημίζει συνέχεια; Θα προστεθεί και δεν το λεχω καταλάβει;

Τι έννοιες psyxologos ακριβως; Δεν έχω καταλάβει. Ποιο είναι το Η2 κ ποιος το διαφημιζει

Αν εννοείς ότι διαφημίζεται απο το ίδιο το history τότε δε χρειάζεται κανείς να απαντήσει στο ερώτημα σου... το λέω γιατί εγώ δεν έχω δει κανένα κανάλι του ΟΤΕ να το διαφημίζει, είναι φυσιολογικό να διαφημίζονται κανάλια που έχουν ίδιο ιδιοκτήτη όπως και το Fox διαφήμιζε το national geographic το ότι μπήκε βέβαια είναι άλλο θέμα!

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Τώρα λύθηκε κάθε μου απορία. Ήσουν διαφωτιστικότατος. Κι εγώ νόμιζα τον ΟΤΕ να κανει promo....

Last edited by a moderator:

Το διαφημίζει στο History, και λεει 'launching 12th of November'. Γι αυτό ρωτάω, μηπως ειναι στα προσεχή καναλια που θα προστεθούν.

Πρόκειται για κανάλι πολύ ανώτερο του απλού History.
Βασικά είναι κανονικό ιστορικό κανάλι με πολύ ενδιαφέρουσες εκπομπές.
Εγώ το βλέπω μέσω BSkyB.

Φαντάζομαι θα το ειχαμε μαθει ηδη αν ηταν να προστεθεί στο πρόγραμμα του ΟΤΕ..

Το διαφημίζει στο History, και λεει 'launching 12th of November'. Γι αυτό ρωτάω, μηπως ειναι στα προσεχή καναλια που θα προστεθούν.

Απλά το διαφημίζει το history, γιατί βλέπουμε αυτή τη διαφήμιση και στο history στο πακέτο της ΝΟΒΑ, αλλά δεν σημαίνει ότι μπαίνει στην ΝΟΒΑ όπως μάλλον και στον ΟΤΕ. Δεν ξέρω αν το ζητάμε συνέχεια αν γίνει τίποτα; αν βέβαια μας παίρνουν υπ'όψη τους οι αρμόδιοι και των δύο πακέτων.

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

και εγω θελω comedy central και TCM !! Να στειλω γραμμα στον Αγιο Βασιλη;? :P

Στείλε και βάλε και εμένα στα παιδάκια που ζητάνε δωράκια. Αλλά ζήτα καλύτερα TCM HD για να είμαστε καλυμμένοι!

Ένας ΟΤΕ TV... full HD!

Ακόμη ποιοτικότερες υπηρεσίες πρόκειται να απολαύσουν οι χιλιάδες συνδρομητές του ΟΤΕ TV με τα 7 ΗD κανάλια OTE SPORT.

Πλουσιότερο αθλητικό θέαμα, υψηλή ευκρίνεια, εκατοντάδες ζωντανές μεταδόσεις σε αποκλειστικότητα! Πρεμιέρα κάνει το νέο κανάλι OTE SPORT 6ΗD, που φιλοξενεί το ενισχυμένο αθλητικό πρόγραμμα και τις ενημερωτικές εκπομπές του ΟΤΕ TV, ενώ τα κανάλια OTE SPORT 4 και 5 αναβαθμίζονται σε high definition, με το σύνολο των αθλητικών καναλιών του ΟΤΕ TV να προσφέρουν κορυφαίας ποιότητας εικόνα και ήχο. Επίσης, τον Δεκέμβριο ξεκινάει και η μετάδοση του OTE SPORT Highlights HD.

Για την νέα αρχή στο «μπουκέτο» του OTE TV, ο κ. Δημοσθένης Βασιλόπουλος, υποδιευθυντής Αθλητικών Καναλιών, τόνισε: «Αναβαθμίζουμε κι άλλο το μπουκέτο των αθλητικών μας καναλιών OTE SPORT, ώστε οι συνδρομητές μας να απολαμβάνουν με τον πλέον ποιοτικό τρόπο, το ενισχυμένο αθλητικό πρόγραμμα του OTE TV, που από τον Ιούλιο του 2015 θα περιλαμβάνει και τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της Ευρώπης, Champions League και Europa League. Μετά την προσθήκη του OTE SPORT 6HD και την αναβάθμιση όλων των αθλητικών μας καναλιών σε ποιότητα High Definition, σειρά έχει το Δεκέμβριο η διάθεση του OTE SPORT Highlights HD, με στιγμιότυπα από όλες τις διοργανώσεις που φιλοξενούμε»!

Με 24ωρο πρόγραμμα, όλα τα HD κανάλια OTE SPORT φιλοξενούν τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις του ΟΤΕ TV σε ποδόσφαιρο (πχ Barclays Premiere League, La Liga, Bundesliga, Serie A, Κύπελλο Ελλάδας, Football League), μπάσκετ (NBA, ACB, Lega Basket, Serie A, εντός έδρας αγώνες Ολυμπιακού & ΑΕΚ για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ, κα), τένις (ATP World Tour Masters 1000, ATP World Tour 500 & 250 κα) και μηχανοκίνητο αθλητισμό (Formula 1, Moto GP, WRC κα). Προσφέρουν ακόμη ποιοτική ενημέρωση από τις αθλητικές εκπομπές (πχ. Sport Show, Ώρα Ελλάδας, Top Spin, Pick n’ Roll, Grand Prix) και τη δημοσιογραφική ομάδα του ΟΤΕ TV.

Επίσης, από τον Ιούλιο του 2015, και για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές περιόδους, ο OTE TV θα μεταδίδει όλους τους αγώνες του UEFA Champions League και του UEFA Europa League.

Ο OTE TV προσφέρει περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, τα 25 σε ποιότητα HD, μέσα από τα οποία οι συνδρομητές του απολαμβάνουν πάνω από 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 40 πρεμιέρες το μήνα και 2.000 ταινίες το χρόνο!

gazzetta.gr

Sirina TV HD : Επέστρεψε στην παλιά του θέση στον OTE TV

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 12ης Νοεμβρίου είχαμε την επιστροφή του "Sirina TV HD" στη λίστα καναλιών του OTE TV. Το κανάλι ενηλίκων του παραγωγού Δημήτρη Σειρηνάκη επέστρεψε στο παλιό του status και τώρα υπάρχει μόνο στη αρχική του θέση (782), πρίν δηλαδή απο τα Penthouse HD1 και Hustler TV που αποτελούν τα υπόλοιπα κανάλια του adult pack του OTE TV.
Πλέον δεν είναι διαθέσιμο σαν Sirina on demand (θέση 780) αλλά σαν ένα ακόμη κανάλι του πακέτου. Μετά απο την πρόσφατη απόφαση του ΕΣΡ, η επανένταξη του καναλιού ήταν θέμα χρόνου. Όπως και έγινε.

http://www.digitaltvinfo.gr/news/media-news/item/13126-sirina-hd-epestrepse-stin-palia-tou-thesi

καλα με τα αθλητικα αλλα για εμας τους σινεφιλ δεν εχει τιποτα....??

Το κανάλι ci {crime investigation} που διαφημίζει το history φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Καμία περίπτωση να προστεθεί;