Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Το κανάλι ci {crime investigation} που διαφημίζει το history φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Καμία περίπτωση να προστεθεί;

Μακάρι, καθώς το αντίστοιχο (κατ'εμέ υποδεέστερο σε θεματολογία) "IDX HD" είναι το αγαπημένο της οικογένειας, ξεπερνά και τα αθλητικά καθώς κανείς δεν τα βάζει με τις γυναίκες (2 συνολικά! Μάνα + Κόρη...) :chinese:

Υπάρχουν τίποτα νέα ή φήμες για εμπλουτισμό του προγράμματος σε κινηματογραφικά κανάλια;

Δεν χρειαζονται νεα κινηματογραφικα καναλια.Νεες συμφωνιες με κανα στουντιο της προκοπης χρειαζεται για προσφατες παραγωγες...

Καλά θα ήταν να γίνει και το otecinema 2 HD!

Νέα κινηματογραφικά κανάλια θέλει και ένα δικό του με σειρές, δεν έχουμε τι να δούμε κάθε φορά, όσο για νέες συμφωνίες άντε να πάρει 1-2 ακόμα, αφήστε να υπάρχει και λίγο ανταγωνισμός!

Έχουν περάσει ήδη τα πρώτα χρόνια ύπαρξης του ΟΤΕ και έχουν εκδηλωθεί οι βρεφικές ασθένειες που είχε τις οποίες πολλές από αυτές κατάφερε άμεσα να τις γιατρέψει. Μία όμως φαντάζομαι βασική ασθένειά του είναι να βρει αξιόλογα τοπικά κανάλια από νομούς της χώρας μας. Μήπως θα έπρεπε να επανεξετάσει κάποια από αυτά, να δει αν...βλέπονται ή αν τα βλέπει ο κόσμος, και αναλόγως να προσθέσει κάποια πολύ καλύτερα και ποιοτικότερα που υπάρχουν? Ζούμε στο Βέλγιο και ξέρω τι σημαίνει να βλέπω Κυκλάδες, Σέρρες, Καβάλα, και Ρόδο. Εγώ που μένω έξω έχω και άλλους τρόπους να δω τσου-λου και μπάλα. Αλλά ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΡΟΠΟ να δω, για αυτό θέλω και άλλα καλύτερα κανάλια.... Προσωπική άποψη βέβαια....Εσείς με τα ψηφιακά μπορεί ήδη να τα έχετε βαρεθεί....

Δεν χρειαζονται νεα κινηματογραφικα καναλια.Νεες συμφωνιες με κανα στουντιο της προκοπης χρειαζεται για προσφατες παραγωγες...

Πολύ σωστή παρατήρηση!!

Κι εμενα,θα μου αρεσε ενα νεο καναλι με ταινιες,οπου θα παιζονται προσφατες παραγωγες.

Όντως ας είναι και στο υπάρχον cinema hd οι ταινίες, αρκεί να πάρουν τζιφρες από στούντιο. Λογικά όμως τα καλά τα έχει υπογράψει αποκλειστικά η nova. Όποιος ξέρει τι παίζει ας το γράψει.

Νόμιζα ότι με την feelgood έχει ο οτε, για αυτό άλλωστε έπαιξε και αρκετά νωρίς τους διώκτες του εγκλήματος, τεσπα το ποστ μου πάει σε αυτούς που λένε ότι δεν χρειάζεται καινούργιο κανάλι, την Κυριακή θα παίξει σερί όλα τα twilight!!! Μόλις είδα τη διαφήμιση γίνανε τα μαλλιά μου καρφακια! Εντάξει ξέρω ότι έχει πολλούς φαν άλλα εμείς μένουμε με μείον ένα κανάλι,όχι τώρα επιμένετε ακόμα στο δε χρχρειάζεται, εγώ πάντως είναι παρά πολλές οι φορές που δεν έχει ταινία να δω όποτε πιστεύω ότι χρειάζεται! Όπως επίσης και ένα κανάλι με ξένες σειρές!

Τελικά το otesport highlights ξεκινάει απο την επομένη εβδομάδα ή θα πιάσουμε μέσα Δεκεμβρίου... 15 και μετά! Γιατί σύμφωνα με το epg σίγουρα ξεκινάει μετά της 7 του μηνός.

Τελικά το otesport highlights ξεκινάει απο την επομένη εβδομάδα ή θα πιάσουμε μέσα Δεκεμβρίου... 15 και μετά! Γιατί σύμφωνα με το epg σίγουρα ξεκινάει μετά της 7 του μηνός.

Eλπιζω να βαζει το Sports show highlights τις Δευτερες 3-4 φορες σε επαναληψη το απογευμα,για τους εργαζομενους.Δεν μπορω να δω αγωνα Κυριακη βραδυ,οπως σημερα που εχει Μπαρτσα και στις 10.30 το show.

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Eλπιζω να βαζει το Sports show highlights τις Δευτερες 3-4 φορες σε επαναληψη το απογευμα,για τους εργαζομενους.Δεν μπορω να δω αγωνα Κυριακη βραδυ,οπως σημερα που εχει Μπαρτσα και στις 10.30 το show.
Πάρε τον PVR δέκτη να το γράφεις!

Re: Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Πάρε τον PVR δέκτη να το γράφεις!

Δεκτη θα παρω,οταν μπορεσω να δω διαφορετικα καναλια σε 2 τηλεορασεις,οποτε τον βγαλουν.Φτανει το 60αρι που δινω τωρα στο 3play.

Τα μενού του pvr είναι βελτιωμένα σε σχέση με τον απλό;

ci νομιζω εχει την ιδια σχεδον θεματολογια με το αντιστοιχω καναλι του ομιλου discovery αν δεν κανω λαθως. το IDx.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Δεκτη θα παρω,οταν μπορεσω να δω διαφορετικα καναλια σε 2 τηλεορασεις,οποτε τον βγαλουν.Φτανει το 60αρι που δινω τωρα στο 3play.

Αν θες να βλέπεις ετεροχρονισμένα πρέπει να πάρεις τον PVR. Το multiview δεν έχει σχέση με το PVR. Και δεν αγοράζεις δέκτη στον ΟΤΕ, τον "νοικιάζεις" 4 ευρώ. Συνεπώς δε χάνεις κάτι, όταν βγει ο δέκτης με το multiview + PVR, τον αλλάζεις πάλι. Και φυσικά δε θα κάνει 4 ευρώ το multiview, όπως κι αν υλοποιείται, θα κάνει παραπάνω.

Τί διαφορά έχει το multiview με το PVR ; (άσχετος γαρ)

Το PVR μας επιτρέπει να αποθηκεύουμε προγράμματα, ενώ το mutliview επιτρέπει την ταυτόχρονη θέαση διαφορετικών καναλιών του πακέτου σε δύο ή περισσότερες τηλεοράσεις.