Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

κανένα κανάλι με ταινίες να βάλει της προκοπής.

Εφτιαξε κανάλι james bond ... αυτο δεν ξέρω μου κάνει λίγο περίεργο. Δηλαδή δεν μπορούσε να κάνει αφιερώματα στα υπάρχοντα κανάλια με τις ταινίες του JB ;

Η προσθήκη του Cinema 4 με ενδιαφέρουσες σειρές ειναι ουσιαστική.

Ενα κανάλι με παλιές κλασικές ταινίες θα ηταν οτι πρέπει.

Απο αθλητικά για Ελλάδα μας έχει καλύψει νομίζω.

Απο αθλητικά έχουμε πήξει να λες.
Ας βάλουν περισσότερες ταινίες/ντοκιμαντερ, έχουν 6 κανάλια και πολλές φορές δεν έχει τίποτα της προκοπής,

Και επιτέλους να γίνουν 24 ώρα τα village και ote cinema4...Αντί να αυξήσουν πρόγραμμα σπάσανε το 24ωρο village και βάφτισαν 2 νέα 12ωρα κανάλια. Υγ. Υπάρχει τόσος κόσμος που πληρώνει έξτρα 2,50 για κάθε on demand ταινία?Γιατί μένουν οι νέες ταινίες κανα τρίμηνο επάνω και εμείς βλέπουμε πρεμιέρα τη γυναικαρα με τα κόκκινα του 80.....

Υγ. Υπάρχει τόσος κόσμος που πληρώνει έξτρα 2,50 για κάθε on demand ταινία?Γιατί μένουν οι νέες ταινίες κανα τρίμηνο επάνω και εμείς βλέπουμε πρεμιέρα τη γυναικαρα με τα κόκκινα του 80.....

Αυτό έχει να κάνει με τα δικαιώματα προβολης..
Και στη 1 εβδομάδα να την βγάζανε δεν μπορούν να την προβάλουν στα ΟΤΕ cinema.

κανένα κανάλι με ταινίες να βάλει της προκοπής.

Εφτιαξε κανάλι james bond ... αυτο δεν ξέρω μου κάνει λίγο περίεργο. Δηλαδή δεν μπορούσε να κάνει αφιερώματα στα υπάρχοντα κανάλια με τις ταινίες του JB ;

Το παρακάτω άρθρο ρίχνει κάποιο "φως" για το πώς κινούνται τα πράγματα στη συνδρομητική τηλεόραση...

Sky Deutschland to launch James Bond channel

http://www.broadbandtvnews.com/?s=James+Bond

Μπηκε το James bond Καναλι στην θεση 200

Παντως καθε μεγαλη συνδρομητικη πλατφορμα εχει και CNN....αρα πιστευω οτι πρεπει συντομα να προστεθει στον Οτε.

Εδώ έχει 15 περιφερειακά κανάλια το bandwidth για το Foxconn sports τσιγκουνευτηκες εσύ. ..

To γεγονός ότι το Fox Sports εχει τα δικαιώματα του κολλεγιακού μπάσκετ, επηρεάζει τα αντίστοιχα δικαιώματα του OTE TV για την ίδια διοργάνωση;

Παντως καθε μεγαλη συνδρομητικη πλατφορμα εχει και CNN....αρα πιστευω οτι πρεπει συντομα να προστεθει στον Οτε.

O ΟΤΕ πρέπει να κάνει (προσωπικά το εύχομαι) κάποια κεντρική συμφωνία με την Turner Broadcasting System Inc.

http://www.turner.com/brands

Έτσι, εκτός από το CNN, μπορεί να δούμε στον ΟΤΕ TV και κανάλια όπως το Boomerang και το TCM.

To γεγονός ότι το Fox Sports εχει τα δικαιώματα του κολλεγιακού μπάσκετ, επηρεάζει τα αντίστοιχα δικαιώματα του OTE TV για την ίδια διοργάνωση;

Λογικα όχι,όπως δεν τα επηρέασε όταν ειχε ο ΟΤΕ το EPSN America και ταυτόχρονα εδειχνε και παιχνίδια από το March Madness

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Συμφωνω οτι στα αθλητικα η πλατφορμα ειναι εξαιρετικη. Απλα για οσους ασχολουνται με nfl,μας λειπει.
Εχετε δικιο οτι δεν αποκλειεται να το παρει το foxsports και ο οτε,απλα το οτι το ανακοινωσε η νοβα χωρις να δειξει οτι ενδιαφερεται και ο οτε για μια τετοια προσθηκη δεν με κανει αισιοδοξο..
Στις ταινιες δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις, αφου υπαρχουν κι αλλοι τροποι να τις δει καποιος... Βεβαια εχει και κατι σειρες διαμαντακια οπως το περιφημο banshee (εγω απο τον οτε το πρωτοδα),το orange is the new black,αλλα και το orphanblack που και αυτο εγω τωρα το ανακαλυψα,αν και ειχα ακουσει εδω και καιρο για την εκπληκτικη ερμηνεια της πρωταγωνιστριας. Μερικες φορες δεν προλαβαινεις να τα δεις και ολα...

δε ξερω αν φταιει ο οτε η ο alpha, αλλα ωραια θα ηταν αν μπορουσες να δεις ξενες σειρες και ταινιες των προηγουμενων 2 ημερων..(μιλαω για ote tv μεσω broadband). σε ολα τα αλλα καναλια γινεται

αυτο που λειπει και στις δυο πλατφορμες ειναι τα καναλια tcm και mgm εννοειται σε hd εκδοσεις!σαν τις ταινιοθηκες αυτων των στουντιο δεν υπαρχει!!αυτοι που τα βλεπουν με αλλο τροπο καταλαβαινουν τι ακριβως γραφω!και το h2 ειναι καταπληκτικο καναλι!εξαλου το h1 το καταντησαν παλιαντζουρα channel!!

Αν θυμάμαι καλά, η nova είχε κάποιο απο αυτά και τα σταμάτησε

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Ναι τα είχε και τα 2 πριν κάποια χρόνια,όχι σε HD βέβαια και με άθλια εικόνα.Ωστόσο είχαν κάποιες εξαιρετικές και σπάνιες ταινίες.Ευτυχώς τότε ήταν με την ελεύθερη κάρτα της Nova,εννοώ αυτή που έπαιζε σε οποιοδήποτε δέκτη που υποστήριζε irdeto και δεν ήταν υποχρεωτικός ο ιδιόκτητος δέκτης.
Είχαν πάρει φωτιά οι Vantage pvr που είχα τότε και έχω κρατήσει αρκετά καλό αρχείο.

Βλεπω το προγραμμα του καναλιου James Bond.Εχει συνεχομενες ολες τις ταινιες.Οταν μετα μερικες μερες τελειωσουν,τι θα δειχνει;