Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Θα εχουμε Ελληνικες δημοπρασιες και ελληνες Pawn stars δηλαδη? :firstprize:

Το history παντως ειναι μεγαλη μουφα.ας βαλει το viasat history που ειναι πραγματικα ιστορικο και να βγαλει το history

Αντε επιτελους να μπει ενα σοβαρο καναλι με θεματα ιστορικα,γιατι εχω σιχαθει πια τα αμερικανικα realities με παλιατζηδες,τοκογλυφους και σκουπιδιαραιους.

Σωστός. To H2 δεν μπορω να καταλαβω γιατι δε το βαζουν. Με την αλλη την αμερικανια πονανε τα ματια μας. Μονο το mountain men αξιζει...

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Μεταξύ άλλων το digitaltvinfo.gr γράφει και αυτά "Ετοιμάζεται, όπως θα έχετε ακούσει και το νέο κανάλι ντοκιμαντέρ εσωτερικής παραγωγής του OTE TV, με την ονομασία "OTE HISTORY" το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί το Γενάρη του 2016, ενώ βλέπουμε σε τεστ εδώ και αρκετό καιρό και το VIASAT HISTORY ... "

Γεια σας παιδία είμαι νέος εδώ κατ αρχάς μπράβο υπέροχο το φόρουμ μιας και μιλάμε για ΟΤΕ τβ εσείς που φέρεται κάτι παραπάνω ποσό κοντά είναι ο ote στο boomerang σκοπεύει να το προσθέσει στο πακετο του. Πιστεύω θα ήταν αρκετά καλή προσθήκη αλλά δεν ξέρω κατά ποσό είναι εφικτή

Επησης γνωρίζετε τίποτα για καμία νέα προσθήκη στο κοντινό μέλλον καιρό έχει ο ΟΤΕ να βάλει κανάλι :)

Έχει αναφερθεί ότι το Γενάρη ξεκινάει το ΟΤΕ history και ότι βρίσκεται σε φάση δοκιμών καιρό τώρα το viasat history αλλά για το δεύτερο δεν ξέρουμε αν και πότε θα μπει.

Ok ευχαριστώ καλή προσθήκη το viasat αν τελικά μπει

Τιγινετ;ι όμως με το boomerang σκοπεύουν να το προσθεσουν

Όχι ειναι κομπλέ απο παιδικά. Το Disney junior ειναι πολυ καλό

Άμα θέλει ο ΟΤΕ παλιά κινούμενα σχέδια και εφόσον δεν μπορεί να βάλει το boomerang λόγω συμφωνίας με νοβα ή ίσως για χρηματικους λόγους, δεν μπορώ να ξέρω... μπορεί να βάλει το Εγνατία που είναι και πιο εύκολο, εντάξει boomerang δεν είναι αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ καλύτερο από αλλά περιφερειακά που έχει!

Όχι ειναι κομπλέ απο παιδικά. Το Disney junior ειναι πολυ καλό

Δεν θα το έλεγα κομπλέ σε καμία περίπτωση.

Disney channel -- Σπάνια βάζει κινούμενα σχέδια περισσότερο εφιβηκές (παλιές) σειρές
Disney XD -- περιορισμένο οράριο προβολών και αυτό μόνο για αγοράκια
Disney junior -- Ίσως η μοναδική προσθήκη στα παιδικά που αξίζει αλλά για παιδιά μέχρι 6 ετών το πολύ
Baby TV -- Βρεφικό ναι, παιδικό όχι

Αν ο ΟΤΕ θέλει να λέει πως έχει παιδικά πρέπει να προσθέσει κανάλι

Αν ο ΟΤΕ θέλει να λέει πως έχει παιδικά πρέπει να προσθέσει κανάλι

:hmmmm: Δηλαδή τώρα με 4 + το Νικελόντεον δεν έχει παιδικά και αν βάλει 1 ακόμα θα έχει? Αμα είναι να τα βγάλει όλα και να βάλει αυτό το μαγικό κανάλι που καθορίζει την κάλυψη των παιδικών αναγκών..

Εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι καμια ελληνικη πλατφορμα δεν εχει το cartoon network, η nova παλια το ειχε και το εβγαλε. αυτο νομιζω ειναι το καλυτερο παιδικο καναλι

Οι πλατφόρμες πριν βάλουν/βγαλουν ενα καναλι κανουν μια έρευνα για να δουν πανω κατω θεάσεις (αν και στο iptv δεν χρειάζεται). H nova είχε και ένα κανάλι για ψάρεμα, που δεν το έβλεπε άνθρωπος, προφανώς βγήκε. Έτσι και με το cartoon. To να διαβάζουν τα παιδιά υπότιτλους δεν ήταν προτιμητέο από όσο φάνηκε.

για εμενα το boomerang ειναι μακραν το καλυτερο παιδικο καναλι που υπαρχει.οχι επειδη μεγαλωσαμε με αυτα τα καρτουν ολοι μας αλλα επειδη ηταν τα ποιο ομορφα που εχουν φτιαχτει τομ και τζερυ, ροζ πανθηρας,κογιοτ και μπιπ μπιπ, μπαγκς μπανι και τα υπολοιπα δεν προκειτε να ξαναφτιαχτουν ποτε.αν εξαιρεσεις και τις ντισνευ τις παπιοπεριπετειες αντε και τα τζιαη τζο και το θαντερκατς ολα τα αλλα ειναι βλακειες. και αυτα ακομα τα βλεπω εγω και ο γιος μου και τρελαινετε το cartoon network δεν ειχε και τιποτα της προκοπης και καλα κανανε και το βγαλανε.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Το μόνο που λείπει από τον ΟΤΕ είναι το Nick Jr, γιατί δυστυχώς το Nickelodeon έχει πολύ μικρή διάρκεια στις εκπομπές του για μικρότερα παιδιά. Σε δεύτερο βαθμό λείπει το Boomerang, που όμως μάλλον έχει αποκλειστική συνεργασία με Nova και γι' αυτό δε μπαίνει. Το Cartoon Network χωρίς μεταγλώττιση δε μπορεί να σταθεί σαν παιδικό κανάλι.

Δηλαδή το boomerang έχει αποκλειστική σεινεργασια με την νόβα άρα ο ΟΤΕ δεν μπορεί να κάνει τίποτα ; Κρίμα θα ήταν καλή προσθήκη