Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Ειπαμε,ολα ειναι θεμα γουστου,προσωπικα θεωρω τα ριαλιτι,σκουπιδια αλλα συμφωνω οτι πολυς κοσμος τα βλεπει.Απο τον ΟΤΕ,ομως ελειπε ενα πραγματικο ιστορικο καναλι και θεωρω την κινηση ακρως ικανοποιητικη.Φανταζομαι οτι θα μπουν και υποτιτλοι,αν και με ξενιζει κι εμενα,λιγο που δεν ειναι HD.Ισως προγραμματιζουν κι αλλο καναλι,περα απο το OTE History.

Για το American pickers δεν υπάρχει αντικατάσταση, πραγματικά πολύ ενδιαφέρον εκπομπή, οι ενεχυροδανειστες καλοί αλλά είχαμε πήξει στις επαναλήψεις..
Γενικά όμως το θέλουμε πίσω το κανάλι.

Επι τελους ενα φοβερό κανάλι με ιστορικό περιεχόμενο. Ειχαμε πήξει στα σκουπίδια του 'History' με τους σκουπιδιάρηδες, τους τοκογλύφους και τους πληστηριασμούς. Το μονο που με στεναχωρεί ειναι που δεν ειναι υψηλής ευκρίνειας.

Επι τελους ενα φοβερό κανάλι με ιστορικό περιεχόμενο. Ειχαμε πήξει στα σκουπίδια του 'History' με τους σκουπιδιάρηδες, τους τοκογλύφους και τους πληστηριασμούς. Το μονο που με στεναχωρεί ειναι που δεν ειναι υψηλής ευκρίνειας.

Και εσυ με το τοσο υψηλο σου επιπεδο,μπορεις ανετα να βγαινεις και να λες "σκουπίδια" μια σεβαστη μεριδα που θα ηθελε το καναλι....μπραβο.
Το εχεις βαλει και σε άλλο νιμα μην και δεν το δει καποιος....

Τα σκουπίδια κάποιου, είναι "θησαυρός" για κάποιον άλλον...

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Καλημέρα.
Θα ξαναπώ τη γνώμη μου και ας γίνω γραφικός.
Κάθε προσθήκη είναι ευπρόσδεκτη για εμάς τους συνδρομητές, και κάθε αφαίρεση είναι απώλεια.
Υπάρχει μερίδα συνδρομητών που βλέπει πχ History, καί κάποιοι να το περνούν απαρατήρητο.
Ο ΟΤΕ έχει μακράν το πιο πλήρες αθλητικό περιεχόμενο. Και όμως γνωρίζω συνδρομητές
(συγγενής μου) που δεν τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο, έτυχαν απλά προσφοράς συνδυαστικής Internet τηλ. κλπ και παρέμειναν συνδρομητές.
Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αποκαλούν "σκουπίδι" το αθλητικό περιεχόμενο και να παρακαλάνε να το βγάλει η πλατφόρμα.
Θα παρακαλέσω να είμαστε πιο προσεκτικοί στους σχολιασμούς μας.
Καλή χρονιά, και καλή εβδομάδα.

Το προγραμμα του History ηταν τραγικο. Επαιζε 24/7 πεντε εξι εκπομπες και οτι διαφορετικο (Βατερλω και κατι για γιγαντες) το επαιζε σε απιθανες ωρες πολυ νωρις ή πολυ αργα. Προσωπικα επειδη εβλεπα History απο τις πρωτες μερες της Νοβα, οταν το γυρισε σε ριαλιτοεκπομπες ξενερωσα απιστευτα γιατι ηταν το αγαπημενο μου καναλι.

Απο οσο ειδα λιγο το προγραμμα του Viasat απο τις 10 εκπομπες, οι 7 με ενδιαφερουν και γενικα ειναι πολυ πιο καλο απο οσο το περιμενα.

Το οτι βγηκε το History με αφηνει αδιαφορο, αλλα αυτο δε σημαινει οτι αν εμενε θα χαλιομουν ή κατι τετοιο. Απλως θα συνεχιζα να μην το βλεπω. Και συμφωνω με καποιους οτι εχει μεγαλυτερες σαβουρες απο το History.

... Ετσι ειναι τωρα με το νεο καναλι θα μαθεις τα παντα για την γηραια αλβιονα και της αποικιες της...τυχερε..

... Ετσι ειναι τωρα με το νεο καναλι θα μαθεις τα παντα για την γηραια αλβιονα και της αποικιες της...τυχερε..

Μαλλον δεν προσεξες,οτι εχει και αρκετα αλλα,που δεν αναφερονται στη Μ.Βρετανια,μια ματια στο προγραμμα αρκει.
Μπορει να ειναι λαθος,η αφαιρεση ενος καναλιου ή η αντικατασταση του.Αλλα αφου κρινουν ετσι,τουλαχιστον βαζουν ενα θεματικο καναλι που δεν υπηρχε.''Αμερικανιες'' εχουν πολλες και στo Discovery.Εδω εχουν τοσα καναλια μοδος,γυμναστικης και μουσικης.

Last edited:

Πολυ καλη προσθηκη το viasat history και δεν αναφερεται μονο στην μ.Βρετανια οπως λενε μερικοι.το history ηταν αστειο καναλι απο ολες τις αποψεις.πολυ βλαχοαμερικανια και εκπομπες χωρις νοημα και σοβαροτητα.μπραβο στον οτε που μαζι με το οτε history θα ανεβασει συνολικα το επιπεδο του πακετου.

Πολυ καλη προσθηκη το viasat history και δεν αναφερεται μονο στην μ.Βρετανια οπως λενε μερικοι.το history ηταν αστειο καναλι απο ολες τις αποψεις.πολυ βλαχοαμερικανια και εκπομπες χωρις νοημα και σοβαροτητα.μπραβο στον οτε που μαζι με το οτε history θα ανεβασει συνολικα το επιπεδο του πακετου.

Ναι το History ηταν βλαχοαμερικανιά ....ασχέτα βέβαια που :

1.Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.....
2.Το λαμβανουν περί τα 150.000.000 εκατομμύρια νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο
3.Εμείς οι έλληνες της 27 % ανεργίας έχουμε πολύ υψηλό επίπεδο αλλά στις εκπομπές πολιτισμού της ΕΡΤ δίνουμε τηλεθέαση 2 %
4.Ο ΟΤΕ δεν έκανε προσθήκη ...αλλά προσθαφαίρεση.....

Αυτά ...φιλικά

Φανταστείτε να ξεκινήσει το ote history και να βάζει 6-8 ώρες τη μέρα Pawn stars... Θέλω να δω τι θα πείτε τότε...

Ναι το History ηταν βλαχοαμερικανιά ....ασχέτα βέβαια που :

1.Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.....
2.Το λαμβανουν περί τα 150.000.000 εκατομμύρια νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο
3.Εμείς οι έλληνες της 27 % ανεργίας έχουμε πολύ υψηλό επίπεδο αλλά στις εκπομπές πολιτισμού της ΕΡΤ δίνουμε τηλεθέαση 2 %
4.Ο ΟΤΕ δεν έκανε προσθήκη ...αλλά προσθαφαίρεση.....

Αυτά ...φιλικά

Φιλε με ολο τον σεβασμο αλλα το επιχειρημα σου δεν στεκει.Θα ισχυε αν αυτα τα νοικοκυρια το ειχαν το καναλι ξεχωριστα,μονο του,οχι ως μερος ενος τηλεοπτικου/δορυφορικου "μπουκετου".Τα 150.000.000 που αναφερεις το εχουν το καναλι σε ενα τηλεοπτικο "μπουκετο" που τους προσφερει η/οι συνδρομητικη/ες πλατφορμα/ες στην/ις οποια/ες πληρωνουν συνδρομη.Δεν το εχουν επιλεξει οι ιδιοι να ειναι μερος του "μπουκετου" που ειναι συνδρομητες,οπως και εσυ δεν επιλεγεις συγκεκριμενα ενα-ενα τα καναλια που θα εχει ο ΟΤΕ TV στο "μπουκετο" του.Οποτε το να ειναι μερος του δορυφορικου "μπουκετου" στο οποιο ειναι συνδρομητες 150.000.000 νοικοκυρια σε ολο τον κοσμο,σορρυ αλλα δεν λεει κατι γιατι πολυ απλα 1)κανεις απο αυτους δεν το επελεξε συγκεκριμενα οτι το θελει και 2)δεν παει να πει οτι εχει τηλεθεαση επειδη υπαρχει σε 150.000.000 σπιτια.Δηλαδη εσυ βλεπεις τακτικα απο ολα τα καναλια που προσφερει ο ΟΤΕ TV?Με την δικη σου λογικη,το EDGE Sport το βλεπουν 450.000 σπιτια αυτη την στιγμη στην Ελλαδα.Ειναι ομως ετσι?Οχι.

Σε 2 συγγενείς μου που έχουν OTE μιλάγαμε για το History. Και τα δύο νοικοκυριά διαφωνούν με την αντικατάσταση. Γενικώς σαν lifestyle κανάλι, το History είχε μεγάλη θέαση. Αρνητικό που αντικαταστάθηκε.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Aν και συνδρομητης και εγώ , ενα εχω να σας πω:
Μην αποβλακωνεστε τοσο πολύ με την τηλεόραση και παρτε κανένα βιβλίο να μαθετε οτι σας ενδιαφερει. 1000φορες καλυτερα απο οποιοδηποτε κανάλι.
Υ.Γ. καλοπροαίρετα το λέω για να τα ακούσω και εγω.

Η τηλεόραση είναι ένα ανοιχτό παράθυρο στον κόσμο,
μία ανάγλυφη δυναμική απεικόνιση της ύπαρξής μας,
μία αξονική τομογραφία στις πιο μύχιες σκέψεις του εγκεφάλου μας,
και το τηλεκοντρόλ κουράζει σαφώς λιγότερο από το να αλλάζεις σελίδες σε ένα βαρύ, σκονισμένο και σκοτεινό βιβλίο,
που, πιθανώς, εξυπηρετεί σκοτεινά συμφέροντα μεγαλοεκδοτών, που λυμαίνονται πολιτισμικά και οικονομικά τον πλανήτη
και απεργάζονται την κατάρρευση της αγοράς της κομψής αυτής ηλεκτρονικής συσκευής.
Φέρτε μου ένα βιβλίο που να αποτυπώνει ανάγλυφα το μεγαλείο του Τσάμλι και σας χαρίζω ένα σκονισμένο λεξικό Τεγόπουλος-Φυτράκης που έχω.
Υ.Γ. Προφανώς κάνω πλάκα. Το λεξικό θα το κρατήσω, γιατί το χρησιμοποιώ συχνά-πυκνά.:beatnik2:

http://rexsat.blogspot.gr/2016/01/ote-tv.html

Πρωτη φορα,διαβαζω κειμενα σε πρωτο προσωπο στο rexsat.Παντως,λογικες οι σκεψεις.Αυτο με τη ληξη συμβασης ειπωθηκε και απο μελη του φορουμ.Αυτο με τη 12ωρη HD Viasat History,ισχυει οντως;

http://rexsat.blogspot.gr/2016/01/mtv-live-hd-mtv-europe-ote-tv.html

Θα ηταν ωραιο να γνωριζαμε γιατι εχουν τοσα καναλια μουσικα,οπως επισης και αυτα της μοδας και της γυμναστικης.Τι τηλεθεαση μπορει να εχουν;
Ενταξει το History το εβλεπαν αρκετοι αλλα τοσα μουσικα καναλια;

Θα επρεπε ο ΟΤΕ να δινει τη δυνατοτητα να επιλεγει ο καθενας μονος του τα καναλια που επιθυμει και να πληρωνει αναλογα με τα ποια και ποσα ειναι αυτα.Π.χ θελω να βλεπω ντοκυμαντερ αλλα δεν μου αρεσουν αυτα με τα ζωα,επιλεγω μονο National Geographic Discovery Viasat και πληρωνω γιαυτα μονο.Η επιλεγω μονο ενα απο αυτα.Η μου αρεσει το μπασκετ και οχι το ποδοσφαιρο οποτε επιλεγω μονο το OTE Sports 4...

mtv live hd με 5.1 :drummer::music-smiley-005:

Θα επρεπε ο ΟΤΕ να δινει τη δυνατοτητα να επιλεγει ο καθενας μονος του τα καναλια που επιθυμει και να πληρωνει αναλογα με τα ποια και ποσα ειναι αυτα.Π.χ θελω να βλεπω ντοκυμαντερ αλλα δεν μου αρεσουν αυτα με τα ζωα,επιλεγω μονο National Geographic Discovery Viasat και πληρωνω γιαυτα μονο.Η επιλεγω μονο ενα απο αυτα.Η μου αρεσει το μπασκετ και οχι το ποδοσφαιρο οποτε επιλεγω μονο το OTE Sports 4...

Ποια πλατφορμα στον κοσμο το κανει για να το κανει ο ΟΤΕ;
Ασε που και πρακτικα δεν νομιζω ότι γινεται.Πως θα πληρωνει ο ΟΤΕ ή οποιοσδηποτε ΟΤΕ τα καναλια;Αναλογα με το ποσοι βλεπουν;Ποσους αναμεταδότες θα πρεπει να εχει για ανεβουν τα καναλια τα οποια μαλιστα δεν θα τα βλεπουν ολοι;
Αδυνατα πραγματα κατά τη γνωμη μου