Περιμένω εναγωνίως τη σύγκριση. Καμία επαφή με τον αντιπρόσωπο έκανες? Μήπως στα δώσει στο σπίτι.
Περιμένω εναγωνίως τη σύγκριση. Καμία επαφή με τον αντιπρόσωπο έκανες? Μήπως στα δώσει στο σπίτι.
... βουίζει όλο το διαδίκτυο... συσκευές να μην λειτουργούν, θόρυβος στα USB, προβλήματα με τα USB to I2S, καθυστερήσεις παραλαβών, αλλαγή των μοντέλων και κατάργηση τους πολύ γρήγορα και χωρίς καμιά προειδοποίηση... κατρακύλισμα της μεταπωλητικής αξίας...
.
Εγώ θέλω να ακούσω το dacάκι του Βασίλη... αν είναι όπως τα λένε τα παιδιά... ίσως αξίζει να μην ξοδέψεις πολλά και να ικανοποιηθείς με αυτό...
Το θέμα είναι πως υπάρχει κινητικότητα κι ενδιαφέρον απ' τους κολοσσούς κατασκευαστές υπολογιστών πλέον.Κι αν αυτοί μπουν στο παιχνίδι καλά,το κομμάτι μετατροπή θα πάψει να μας ενδιαφέρει πλέον.
Θα επιστρέψουμε και πάλι στα υπόλοιπα.
Σωκράτη επειδή το θέμα με ενδιαφέρει πολύ θα μπορούσες να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες; Kάποιο Link ίσως;
Σε ευχαριστώ.
Παρότι η μόδα με τα dac καλά κρατεί, πιστεύω ότι δεν αργεί η ώρα της επιστροφής στα πακέτα transport/dac... αυτή τη φορά δεν θα παίζουν πιθανόν οπτικό δίσκο αλλα είτε στη μορφή pc είτε media player + ψηφιακή είσοδο θα κυριεύσουν την αγορά.
Τώρα κατάλαβα την ερώτηση Σωτήρη.
Το τρανσπορτ θα διαβάζει δίσκους (hard disc drives)
αν είναι κάποιο δικτυακό κέντρο πολλούς, αν είναι κάποιος ενσωματωμένος έναν, όπως επίσης αν είναι κάποιος εξωτερικός.
Πλέον σε ένα 2,5άρι βάζεις πάνω απο 1ΤΒ μουσικής, αρα imo δεν χρειάζεται πολύ σκέψη. Σε ένα κλασσικό κουτί 43x35x10 χωράνε όλα, τακτοποιημένα και όμορφα.
Αμφιβάλω αν το κόστος πλέον ξεπερνάει τα 500 και πίστεψέ με παίζει εφάμιλα με cd transports των 2000 ... ίσως και πιο πάνω. Ε, Φτάνει... ας μην είμαστε και τόσο εγωιστές - ας ακούει και κάποιος άλλος καλύτερα... χοχο
Το θέμα πλέον είναι η ευκολία σε σχέση με το vfm και αυτά πλέον προσφέρονται. Ίσως οι πιο γνώστες να γελάν τώρα, μιας και δεν λέω κάτι καινούριο, αλλά μέχρι πριν λίγο καιρό προσωπικά δεν είχα πειστεί για την υπεροχή απόδοσης / τιμής τέτοιων συστημάτων, ενώ imo αυτό ισχύει ακόμα για τις αντίστοιχες consumer συσκευές (τύπου Pioneer, Denon, CA κτλ του πεντακοσάρικου.
Ελπίζω να σε κάλυψα Σωτήρη, αν και αναφέρομαι στο θέμα πολύ γενικά.
Σωκράτη επειδή το θέμα με ενδιαφέρει πολύ θα μπορούσες να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες; Kάποιο Link ίσως;
Σε ευχαριστώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.