κατσε γιατι το παρεξηγησες.
πρωτα πρωτα εγω δεν εχω ακουση ενισχυτη class d και δεν εχω αποψη.
απο εκει και περα η class d ειναι καινουργια τεχνολογια και εταιριες οπως η audio research bryston και αλλες στρεφονται σιγα σιγα προς τα εκει.
οταν θα δοκιμασω καποιους θα μπορω να πω σιγουρα.
σχετικα με τον μπερυ τωρα.
κανεις δεν ειπε οτι συκρινεται με τους καλυτερους ενισχυτες του κοσμου ουτε οτι βγαζη τα watt που λεει.
ολη η ιστορια εχει δημιουργηθη γιατι δεν παιζη για 300 ευρα που κανη αλλα για πολλα παραπανω.
τουλαχιστον κατι rotel, nad της ταξη των 1200-1500 ευρω τους καθαριζη.
βεβαια στα 1500 ευρω υπαρχουν κατι usher, advance κλπ που μαλλον ειναι καλυτεροι.
στα 300-600 και 1000 ευρω ομως δεν τον πλησιαζη τιποτα.
οσο για τα watt που αναφερης αν προσεξης τις προδιαγραφες θα δης οτι τα watt ειναι στο 1khz και οχι 20-20000 οποτε δεν αναφερη κατι ψεματα.
και αν ο μπερυ που εχει ενα τοροιδη 1000va δεν βγαζη τα watt που λεει σιγουρα βγαζη πολυ περισσοτερα απο τους παραπανω ενισχυτες.
και βεβαια ο κουγκης μπορη να δοκιμαση οσους ενισχυτες θελη αλλα επειδη ξερω τον ενισχυτη μου με τελικο δεν θα λυση το προβλημα.
δεδομενου του στησιματος στο χωρο του που δεν μπορη να αλλαξη θα
μπορουσε να παρη καποια βελτιωση με εναν καλο δικαναλο ολοκληρωμενο
η τελικο σε συνδυασμο με αλλο προ μια και ο denon τα κουναη καλα τα ηχεια
του απο πλευρας οδηγησης αλλα απο ποιοτητα δε λεει πολλα πραγματα.
η πιο μεγαλη ομως διαφορα θα ερχοταν απο την αλλαγη των ηχειων του με
καποια καταλληλα να παιζουν κολητα σε τοιχο.
υ.γ.μανο φωτο δεν εβαλες.
πρωτα πρωτα εγω δεν εχω ακουση ενισχυτη class d και δεν εχω αποψη.
απο εκει και περα η class d ειναι καινουργια τεχνολογια και εταιριες οπως η audio research bryston και αλλες στρεφονται σιγα σιγα προς τα εκει.
οταν θα δοκιμασω καποιους θα μπορω να πω σιγουρα.
σχετικα με τον μπερυ τωρα.
κανεις δεν ειπε οτι συκρινεται με τους καλυτερους ενισχυτες του κοσμου ουτε οτι βγαζη τα watt που λεει.
ολη η ιστορια εχει δημιουργηθη γιατι δεν παιζη για 300 ευρα που κανη αλλα για πολλα παραπανω.
τουλαχιστον κατι rotel, nad της ταξη των 1200-1500 ευρω τους καθαριζη.
βεβαια στα 1500 ευρω υπαρχουν κατι usher, advance κλπ που μαλλον ειναι καλυτεροι.
στα 300-600 και 1000 ευρω ομως δεν τον πλησιαζη τιποτα.
οσο για τα watt που αναφερης αν προσεξης τις προδιαγραφες θα δης οτι τα watt ειναι στο 1khz και οχι 20-20000 οποτε δεν αναφερη κατι ψεματα.
και αν ο μπερυ που εχει ενα τοροιδη 1000va δεν βγαζη τα watt που λεει σιγουρα βγαζη πολυ περισσοτερα απο τους παραπανω ενισχυτες.
και βεβαια ο κουγκης μπορη να δοκιμαση οσους ενισχυτες θελη αλλα επειδη ξερω τον ενισχυτη μου με τελικο δεν θα λυση το προβλημα.
δεδομενου του στησιματος στο χωρο του που δεν μπορη να αλλαξη θα
μπορουσε να παρη καποια βελτιωση με εναν καλο δικαναλο ολοκληρωμενο
η τελικο σε συνδυασμο με αλλο προ μια και ο denon τα κουναη καλα τα ηχεια
του απο πλευρας οδηγησης αλλα απο ποιοτητα δε λεει πολλα πραγματα.
η πιο μεγαλη ομως διαφορα θα ερχοταν απο την αλλαγη των ηχειων του με
καποια καταλληλα να παιζουν κολητα σε τοιχο.
υ.γ.μανο φωτο δεν εβαλες.