Re: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής
έχω την α6000 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Καλύπτει πλήρως το κομμάτι της εστίασης. Και ο αισθητήρας δίνει πολύ πολύ καλή ποιότητα φωτογραφίας.
Δε ξέρω για την Canon.
Πριν επενδύσεις καλύτερα να βεβαιωθείς ότι το ενδιαφέρον μπορεί να ξανάρθει. Δεν είναι μικρή επένδυση...
Να σου προτείνω να δεις κανένα tutorial για επεξεργασία raw εικόνων στο lightroom, να παίξεις με φωτογραφίες με αυτά που μάθεις, και μόλις σου ξανάρθει το ενδιαφέρον, τότε να επενδύσεις.
Έχω μία ΝΕΧ 5Ν με 18-55 φακό εδώ και δύο χρόνια.
Έχω ψιλοβαρεθεί και χρειάζομαι κάτι να μου ανανεώσει το ενδιαφέρον.
Η φτηνή λύση που σκέφτομαι είναι να πάρω έναν Sigma 60mm γιά πορτραίτα που κυρίως μου αρέσουν μήπως και η οξύτητα που προσφέρει με "φτιάξει".
Η δαπανηρή είναι να πουλήσω την ΝΕΧ και πάρω είτε την Α6000 είτε μία DSLR. Προτεραιότητα έχουν η ποιότητα εικόνας η γρήγορη και ακριβής εστίαση και η αυτόματη εστίαση στο βίντεο. Η Canon 70D θα ήταν καλή επιλογή;
Θα ήθελα την γνώμη σας.
Ευχαριστώ.
έχω την α6000 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Καλύπτει πλήρως το κομμάτι της εστίασης. Και ο αισθητήρας δίνει πολύ πολύ καλή ποιότητα φωτογραφίας.
Δε ξέρω για την Canon.
Πριν επενδύσεις καλύτερα να βεβαιωθείς ότι το ενδιαφέρον μπορεί να ξανάρθει. Δεν είναι μικρή επένδυση...
Να σου προτείνω να δεις κανένα tutorial για επεξεργασία raw εικόνων στο lightroom, να παίξεις με φωτογραφίες με αυτά που μάθεις, και μόλις σου ξανάρθει το ενδιαφέρον, τότε να επενδύσεις.