Πάντως οι sample φωτογραφιες που είδα από την p340 μου άρεσαν πολύ. Σίγουρα θα εχεις πολύ καλά αποτελεσματα αν την δουλέψεις σε creative mode και με λίγο σταθερό χέρι! Approved! Και η pen που λέει πιο πανω ο Στέργιος ειναι πολύ καλη επιλογή απλα δεν ξέρω αν σε σε βολεψει το μέγεθος.Σάκη έτσι το σκεπτόμουν αρχικά...
Αλλά βάζω τις τελευταίες ημέρες να σκεφτώ τον εαυτό μου πως τραβάω φωτογραφίες. 9 στις 10, μην πω 10 στις 10 είναι φευγαλέες φωτογραφίες της στιγμής σε ταξίδια...πολλές φορές με πιάνω για να μην ασχοληθώ ιδιαίτερα με τη φωτογραφία να βγάζω ένα θέμα 3-4 φορές χωρίς να σταματήσω να περπατώ με τη λογική έστω η 1 δεν θα βγει άσχημη. Σκέψου επίσης ότι όταν πήρα μια φθηνή αδιάβροχη σταμάτησα καν να κουβαλώ την compact που είχα γιατί η αδιάβροχη ήταν σούπερ παιχνιδιάρικη. Μάλιστα η κοπέλα μου έχει μια ογκώδη σούπερ ζουμ, αρκετά καλή για το είδος της που άντε να την έχουμε πάρει σε 1-2 ταξίδια στην Ελλάδα μαζί μας (με αυτοκίνητο, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα χώρου), ενώ ακόμη και τότε τραβήξαμε ελάχιστες φωτογραφίες μαζί της.
Αν δεν υπήρχε χρηματικό ζήτημα θα αγόραζα μονομιάς μια mirrorless με έναν Pancake, θα πήγαινε γύρω στο 500άρικο και ναι θα είχα και αυτό που χρειάζομαι ως επί το πλείστον, αλλά και κάτι παραπάνω για να παίξω. Όμως δυστυχώς τώρα δεν μπορώ.
Για αυτό καταλήγω σε μια καλή compact τελικά.
Η πλάστιγγα γέρνει όλο και περισσότερο στη ΝΙΚΟΝ από τις φωτογραφίες που βλέπω γιατί θα τραβάω σε auto και σε jpeg όπως έχω συνηθίσει να κάνω σε όλα μου τα ταξίδια. Και οι φωτογραφίες όπως τις βλέπω σε διάφορα site από τη NIKON μου αρέσουν στο μάτι περισσότερο από την fuji αν και στα σημεία οι περισσότεροι λένε ότι είναι καλύτερη η fuji...
:furious3::guitarist:ασχολίαστο και off topicSony a7,a7ii,a7r.
Aδιαβροχα σωματα, Κομπακτ, σε λιγο ολες με εξελιγμενη μαλιστα σταθεροποιηση πεντε αξονων, ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΟΙ φακοι, ""......"...............παραλιγο να το ξεχασω,και αυτοι υπηρερες ειναι...
Για πες καμιά ρύθμιση για τη sony.
Εγώ πάντως ακόμη θεωρώ τη rx100 ως ιδανική compact μηχανή.
Τι άλλο να ζητήσει κανεις? Ενα δάνειο ισως για σωμα και καλό φακό.Sony a7,a7ii,a7r.
Aδιαβροχα σωματα, Κομπακτ, σε λιγο ολες με εξελιγμενη μαλιστα σταθεροποιηση πεντε αξονων, ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΟΙ φακοι, Εντυπωσιακοι, οσο και αναπαντεχοι εσθητηρες. :award: Δηλαδη τι στο διαολο αλλο να ζητηση κανεις? Α? ναι,500gr απληστια και 3/4 εγωισμο με 200 δραμια λιγοτερο μυαλο...
Υ.Γ. Samyang, Mitakon, Voigtlander, Carl Zeiss, Sony Zeiss, ειναι μερικοι μονο απο τους υπηρετες του συστηματος αυτου,-και τι υπηρετες?
Nikon, και Canon κοιμουνται,κοιμουνται και ροχαλιζουν. Α,ΝΑΙ παραλιγο να το ξεχασω,και αυτοι υπηρερες ειναι...
Γιατί όχι 20mp jpeg;
ο άνθρωπος ζητάει φωτογραφική μέχρι 300 ευρώ, καλό είναι να διαβάζουμε και λίγο πριν προτείνουμε...διάφορα.
και να χωρά σε τσέπη
Εγώ στην τσέπη την κουβαλάω.
Εξαρτάται την τσέπη.
Αν μιλάμε για κωλότσεπη παντελονιού, οκ.
δε θεωρώ τη διαφορά στο μέγεθος των compact ή της j4 τόσο μεγάλη από την e-pl5.
Η διαφορά στο αποτέλεσμα όμως είναι εκεί.
Αν είναι να πάρει φωτογραφική σημαίνει ότι ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα. Αλλιώς και τα κινητά μια χαρά είναι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.