O 85 είναι ο φακός που τραβάει και υποστηρίζει πάρα πολύς κόσμος είναι ο ιδανικός για την δουλειά που των θες άλλα επάνω σε ff σώμα.
Καλησπέρα,
Θα ήθελα τη γνώμη σας για την Olympus e-m10 ii σε σχέση με τη fuji xe-2 ή την xt-10 που είδα ότι έβγαλε σε πώληση ο tiniakos. Αυτό που με προβληματίζει είναι το μικρότερο μέγεθος του αισθητήρα στο m4/3 σε σχέση με το APS-C και αν θα υπάρχει ουσιαστική διαφορά σε υψηλό iso. Να πω ότι έχω την Nikon D5200 από την οποία είμαι ευχαριστημένος φωτογραφικά αλλά άρχισε να με κουράζει λίγο ο όγκος.
ειχα την 5200 και τωρα εχω την em 10ii.ειμαι ευχαριστημενος και δεν μετανιωσα καθολου για την αλλαγη!!σαφως καλυτερη η olympus..το μονο που την δουλευω με τον εναν απο τους καλυτερους φακους του συστηματος τον 12-40 f2.8 pro..κερδιζεις σε αποδοση,χανεις σε βαρος..
παντως και εγω τις ιδιες επιλογες ειχα...ημουν αναμεσα σε xt 10 και em 10ii.οποια και να παρεις ευχαριστημενος θα εισαι...πιστευω ομως η σταθεροποιηση της olympus ειναι σημαντικος λογος για να επιλεξεις αυτη...
..νομίζω το αποτέλεσμα της εικόνας που παίρνω με την em 10ii είναι ανώτερη στα δικά μου ματια.!Σε αυτό παίζει ρόλο και ο φακός σίγουρα.την Νίκο την δούλευα κυρίως με τον 35 f1.8 και tokina 12-28 f4.. Όσο για την σταθεροποίηση έχω τραβήξει 1/4 για πλακα..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.